Fiv la Cluj 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, eu mie mi-au mai ramas puregon 2 fiole de 50 UI care doar luna aceasta se mai pot folosi, si 2 fiole de 100 Ui ce pot fi folosite inclusiv luna iunie 2009. Ar fi pacat sa le arunc. Daca aveti nevoie de ele, dati un semn.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

ce misto!!2 la purtator si 5 asigurati!dar cu siguranta toti sunt niste luptatori ca mama lor!sa dea Doamne Doamne cei de la purtator sa fie o pereche sanatoasa tun de gemelasi-baiat si fata!
si cum nu stii ce sa faci cu ceilalti? ii lasi pe astia micii sa faca cativa anisori,dupa care iarasi o pereche de gemelasi,iar mai cresc si ceilalti 2, si iarasi inca o tura!dar de data asta faci 3!
iti place ce planuri de viitor fac eu cu bebicii tai,nu??
off-moni,sa dea Dzeu sa fiti sanatosi si sa-ti fericeasca puiutii tai viata intreaga!
iar noua sa ne ajute Doamne Doamne sa avem si noi bebici luptatori ca ai tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mai fetelor mai-unde fugirati?
madutza-tu pe unde umbli fata frumoasa?
offf..oare ce i-a apucat pe toti patronii astia cu sedintele lor?
hmmmm-somnic dulcic fete dragi si o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Mara, ai simtit ca stau ascunsa....., doar v-am citit zilele astea, imi sunteti tare dragi, foarte multa animatie zilele astea.
Eu azi sunt ziua 2, trebe sa-l sun zilele astea pe Surcel, sa vad cand ar vrea sa ma vada, sa mai povestim putin, ca i-o fi fost dor de mine, nu m-a vazut demult.... si daca totul e ok incepem in ziua 21 inhibarea.
Mara m-ai pus pe ganduri cu congelarea..... pe mine ma tenta de data asta sa si congelez ceva daca era ok totul.
Dar poate ne ajuta Criadema, care are "pile mari" la Stela ne da ceva informatii, legat de congelare.
Mara tu ai fost la Micu, cand incepi?
Nu stii care e situatia cu medicamentele pe la farmacie s-au scumpit, sau mai gasim ceva ramase la preturi vechi?
Pup toate fetele.... brunadria, maddutz, mara, uratica.

Mergi la inceput

Mara, ai simtit ca stau ascunsa....., doar v-am citit zilele astea, imi sunteti tare dragi, foarte multa animatie zilele astea.
Eu azi sunt ziua 2, trebe sa-l sun zilele astea pe Surcel, sa vad cand ar vrea sa ma vada, sa mai povestim putin, ca i-o fi fost dor de mine, nu m-a vazut demult.... si daca totul e ok incepem in ziua 21 inhibarea.
Mara m-ai pus pe ganduri cu congelarea..... pe mine ma tenta de data asta sa si congelez ceva daca era ok totul.
Dar poate ne ajuta Criadema, care are "pile mari" la Stela ne da ceva informatii, legat de congelare.
Mara tu ai fost la Micu, cand incepi?
Nu stii care e situatia cu medicamentele pe la farmacie s-au scumpit, sau mai gasim ceva ramase la preturi vechi?
Pup toate fetele.... brunadria, maddutz, mara, uratica.

Mergi la inceput

scuze, a mers de 2 ori mesajul, prima data i-am dat si nu a mers si l-am trimis a doua oara si de fapt au mers amandoua.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica hai fata frumoasa trezeste-te ca iar e liniste pe aici si e necesar sa animi putin atmosfera UIte eu ti-am facut o cafea ca sa te trezesti. Si eu am tensiunea mica ca si tine asa ca mai bag cite o cafeluta dimineata
lili ai vazut ca te-am depistat ca stai pitita? . Eu am fost de dimineata la clinica sa ma vada doctorul. Totul e in regula, m-a consultat am primit si schema de tratament si de simbata incep inhibarea cu diphelerine . De data asta voi face stimularea cu menopur sa vedem, poate oi produce mai mult .Acuma am ceva emotii ca mi-a zis doctorul ca stie de la paciente ca sunt probleme cu medicamentele, dar ca se mai gasesc in depozite si dureaza citeva zile pina ajung.O sa revin cu amanunte dupa masa, cind ajung la farmacie sa vad care e situatia.Pai tu daca esti ziua a 2/a ma ajungi din urma Ca eu sunt azi ziua 18 . Tare draguti sunt oamenii astia de la spital, rabdatori, cu zimbetul pe buze,stau si te asculta iti raspund la intrebari, ce mai nu am decit cuvinte de lauda la adresa lor.
brunadria cum stai cu examenele, mai poti sa inveti? Cite mai ai de dat? O sa o rog pe maddutz sa deschida tot ea urmatorul capitol ca sunt natinga tare si nu ma pricep deloc la chestii din astea Maddutz e o priceputa eu nu vreau sa risc sa fac vreo prostie sa nu mai putem scrie deloc pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimineata fetelor ! cum va simtiti azi ! uratica nu esti la aspel sa ne binedispui de dimineata ?Lilicica curaj ,stiu ca e grea asteptarea ca si eu sunt in aceeasi situatie dsa nu avem voie sa intram in butoi vb lui uratica ,totul o sa fie bine o sa vezi ,trebuie sa ai incredere ca vei reusi

Mergi la inceput

apalina deocamdata numai noi bintuim pe aici. Ai dreptate, e grea asteptarea dar lasa ca trece cumva timpul. Uite, nu mai e mult si te apuci de analize si dupa aia intri in linie dreapta

Mergi la inceput

moniland abia asteptam sa ne spui ce sex au bebeii. Da eu presimt ca cel putin unul e fetita . Eu voi face stimularea cu menopur de data asta dar mersi ca ne-ai spus de injectii, esti o draguta

Mergi la inceput