Fiv la Cluj 6

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

cuscra,cuscra-unde sa pleci?atat iti trebuie!stai aici cu noi,pai ce crezi?te gasim oriunde te-ai ascunde!
iti multumesc si ptr informatii!pe mine ma interesa daca se face transfer de blatocisti si daca pot fi embrionii criogenati!nu de alta,dar din prima vreau sa produc vreo 10 plozi!sa-mi asigur echipa de fotbal!!si am auzit ca sunt sanse un pic mai mari cu transfer de blatocisti!
asa ca,nici nu ma gandesc sa dau gres!voi reusi din prima!!!!!!
aaa..cuscra,tu zici sa renuntam la vin..insa eu cand am fost acum 2 saptamani la dr,mi-a zis clar sa beau macar 2 pahare de vin pe zi si plus o cafea!!am tensiunea ffff mica!a scazut la 7...si ma resimt cand nu beau cafea sau vin!sincera nu-mi place vinul,il beau cam cu noduri,dar imi face bine!nu mai ametesc si am mai multa energie!altfel sunt ca un mort viu!si dr-ii de aici mi-au zis ca nu ma sfatuiesc sa iau pastile sau altceva ptr tensiune-mai ales ca vreau bebe!asa ca,nu stiu ce sa zic!daca stiti voi alte remedii-please!madutz,poate stii tu vreun remediu!
dedus-nu te mai gandi la simptome!iti faci mai mult rau!incearca sa-ti tii mintea ocupata cu altceva!iesi la plimbare,inconjoara-te cu prieteni,iesi in oras!te consumi prea mult pe tema asta si iti vei induce singura o stare negativa!!hai,fii productiva!!mareste-ti garderoba!terapia prin shopping functioneaza!hai,stai linistita!mai e un pic si ne dai vestea cea buna!
bruni-mai ia o pauza!!ca te naucesti de cap de la atata invatat!si mi s-a facut dor de tine!
madutz,mara-fete silitoare!
apalina-incepusi analizele?si eu de-abia astept!
madutz,multumim ptr pontul cu donarea de sange!e super ok sa ajuti si pe altii si sa te ajuti si pe tine!
uff..eu astept sa-mi treaca rusii si sa fiu in ziua 11 ca sa-mi fac papanicolaul-am inteles ca nu e indicat sa il fac mai devreme ptr ca ar putea iesi neconcludent!oare asa e?
fete dragi multi care sa va indulceasca ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

harnice mai sunteti uratica da, se face si la cluj transfer cu blastocisti, si eu am facut la primul fiv cind am avut mai multe ovocite fertilizate si le-am lasat pina in ziua a 5-a si abia atunci am transferat 3. Si din cite stiu si lilicica a facut tot transfer de blastocisti . Dar cu crioconservarea lucrurile stau in felul urmator: se pun la congelat la 24 sau 48 de ore, nu stiu de ce aici nu se congeleaza cind ajung in stadiul de blastocist, probabil ca nu au conditii pentru asa ceva. Si atunci tu trebuie sa alegi daca optezi pentru a congela o parte din embrioni si a-i lasa pe ceilalti pina la stadiul de blastocist sau ii lasi pe toti pina ajung la blastocist si ii tranferi doar pe cei mai buni. Daca ai multe ovocite e ok, iti permiti sa si congelezi dar daca ai mai putine e de preferat sa le lasi sa se fertilizeze si apoi sa le alegi pe cele mai bune. Eu am aut la primul fiv 8, asa la o prima vedere ai zice ca sunt multe dar din ele s-au ferilizat doar 6 si doar 4 au ajuns la blastocist. Acuma numarul lor depinde si de virsta, teoretic cu cit esti mai tinara cu atita produci mai multe ovocite si de calitate mai buna, tu avind "venerabila" virsta de 29 ani ai toate sansele sa o ajungi din urma pe moniland care, din cite stiu eu a batut recordul la ultimul fiv cu o productie de vreo 27 de ovocite . Si atunci poti sa alegi si sa congelezi o parte ca sa nu mai faci o stimulare la urmatoarea sarcina. Trebuie sa tii cont si ca in procesul dezghetarii s-ar putea sa nu reziste toti embrionii. Eu am ales sa nu congelez pentru ca nici nu prea aveam de unde si am vazut ca si stela si doctorul micu nu prea erau de parere ca ar trebui sa congelez desi ei mi-au spus care sunt variantele si s-au straduit sa nu ma influenteze in decizia luata. Hotaritor a fost insa si faptul ca mi-au spus ca la cluj au avut doar o singura sarcina obtinuta din embrioni crioconservati.
Hai ca ti-am facut capul calendar, sper ca am fost destul de explicita, daca nu mai intreaba-ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

haideti fetelor ca nu sunt chiar asa de grabita ! n-am inceput nici o analiza ca vorbi'i cu crusca voastra (eu mai astept cu incuscreala ,da ' va prind din urma si vi suflu de sub nas )si imi explica ea cum sta treaba cu analizele astea ca doar nu le poti face de capul tau ! Asa ca mai stam linistite un picut si sapt viitoare mai vedem .Fetele puneti-va bine cu Criadema ca e de tot ajutorul ! O veste buna ca se criogeneaza embrioni la cj poate avem fetele o productie buna si la urmatorii bb scapam de stimulare si mai facem si economie !

Mergi la inceput

mara,nu mi-ai facut capul calendar!din contra!!ai fost fff la obiect!mi-ai zis absolut tot ce ma interesa!eu sunt fff curioasa cum voi ovula!sper insa ca va fi bine!
eu cand am fost la bucuresti si m-a monitorizat dr cocei-mana dreapta a dr-ului marinescu-se mirase un pic,ptr ca eram in ziua 10 si aveam foliculi destul de maricei!dar..nu stiu ce sa zic!am vazut ca sunt si fete care isi incearca norocul fara stimulari,dar eu una zic ca si-asa sansele sunt reduse,mai bine merg la sigur!
uff de-abia astept si eu sa intru in focuri!!chiar radeam cu barbata-miu!ca in martie prestez natural-ma insemineaza el!parca ma si vad cu picioarele in tavan!ca sa maresc sansele de reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

poti incerca uritica ,am auzit ca functioneaza .Eu statam mult cu picioarele in tavan da degeaba dar poate la tine functioneaza merita incercat orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

mara, am avut multe ovocite dar din ele 7 au ajuns la stadiu de blastocisti. Si asta la "venerabila" varsta de 33 ani.
uratica, din ce stiu eu papanicolau se face in primele 10 zile ale CM dar sa nu mai fie sangerare deloc.
apalina, de sex masculin , bafta cu analizele!!!!

14+

Mergi la inceput

apalina!asa o sa fac!o sa-l pun si pe barbata-miu sa ma prinda bine de picioare si sa ma scuture!poate ma scapa si asa o sa-mi vina si mie mintea la cap!
si mai apalina-e frumos ce faci?noi te primim aici cu,cu,cu una,cu alta si tu ne furi ginerasul si ginerica?pai frumos iti sade?las ca pun eu pe tine!pai ce crezi?asta e sabotaj pe fata!auzi la ea,o vrajeste pe cuscra-sa ne fure bebelasii! pai se poate??
criadema-cuscara draga-te rugam FARA DISCRIMINARE!!!eu ma inscrisei prima pe lista!!!te rugam frumos fa bonuri de ordine!un picut de organizare va rog!!pai ce inseamna asta??
moni-multumesc ptr raspuns!adevarul e ca nu prea am rabdare sa astept atat ptr un papanicolau..cred ca o sa-l fac mai devreme,exact cum zici tu-dupa ce nu mai sangerez deloc! si...frumoasa productie!!!felicitari ptr asta cat si ptr varsta venerabila!si apropo,mai ai bebelasi pusi de-o parte?
fetele la toate!

Mergi la inceput

pai moniland , tinand cont de faptul ca se poarta pe acilea " incuscreala" si tu mai ai pe linga cei doi bebici din burtica si 5 la congelat eu ma inscriu la tine

Mergi la inceput

uratica, vad ca "bantuim " deodata pe forum. Stai linistita, o sa faci ovocite o gramada, doar esti tinara si sanatoasa. Si copii o multime, asa macar de-o echipa de baschet. Mi-ar place si mie da" nu prea mai am vreme. Da daca fac tot cite doi-trei poate-poate, trebuie sa recuperez ca n-am facut pina la virsta asta copii

Mergi la inceput

apalina asa e mai bine, ia-o incet, oricum primavara asta vei fi graviduta
lilicica tu unde stai ascunsa si nu zici nimic. Ia zi, pe cind startul, ai hotarit? Ai vb cu surcel?

Mergi la inceput