**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (201)
Raspunsuri - Pagina 16
tuchita spune:
BunA SEARA!
O dat Domnul si au plecat si musafirii...
Surubelul a urlat cum stie el mai bine cand l-a imbracat nasa si cand l-a forfecat in par, apoi s-a uitat la toate chestiile alea puse pe tava si nu-ntelegea de ce ne uitam ca prostii la el si ne maimutarim...
In cele din urma a ales stetoscopul, o discheta, cheia de la masina si verigheta..semnificatia va las pe voi sa o ghiciti!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Simo, multa sanatate lui David! of, sa fie bine!
Sovi, nu stiu ce sa-ti zic,,,cred ca ochiul inchis e cea mai sigura metoda acum, si daca nu iti trece oftalmolog maine sa-ti dea sfaturi mai pricepute si sa vada sa nu cumva sa-ti fi zgariat corneea!
Tonic, sanatate si voua!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ramo_cata spune:

buna seara mamici...

naty...m-ai terminat....citind si gandindu-ma la tot ce ai zis ...mi se face pielea de gaina....naty cand am vazut pozele de la spital parca m-am vazut pe mine...uff ce perioada ...ce repede a trecut un an si puiutza s-a facut mare si frumoasa,la fel si andru meu...cand era mic mic de multe ori imi puneam intrebarea 'cand o sa-l vad si eu mare'...si uite ca s-a facut mare...toti puiutzii nostrii se fac mari ...si anii trec si ....

gudine-
maica poeta...poezia e bestiala...felicitari....
mstela-imi pare rau de cele auzite...iti doresc sa ai multa rabdare si sa va ajute DD...
simo-uff saracutul David...imi pare rau sper sa nu fie grav...
am vazut si stef de bubulina...
nici puiul meu nu doamre linistit ,nu stiu ce are de cand l-am culcat ,22, s-a trezit de 3 ori....fug ca i-ar s-a trezit pup si noapte buna...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
tuchita spune:
Am vazut montajele si pozele toate...dupa 3 pahare de vin nu mai poci vorbi mai mult...
Multumesc din nou pentru urari, sunteti minunate, ca de obicei, si-mi pare rau ca nu ne-am cunoscut mai de demult!
descarc poze...sa aveti ce vedea dimineata la cafea!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Buna seara
Eu ca de obicei, vin sa strang p-aici 
si sa ciugulesc ce-a mai ramas (m-am prins ca ramane destul
)
Am vazut , am vazut ...montaj frumos cu primul an al Iuliei , inca o data La Multi Ani!, am vazut cum cere Steful papa
(ce mama haina, nu i-a dat
) , am vazut ochios si fratele lui frumos de Nicoleta....am vazut urari frumoase, amintiri care mai de care, ce mai...zi mare 
N-AM VAZUT
tort masinuta ,Seb motat "dezmotat" si Tuchi frezata de abatele ala ...dar eu astept, am rabdare ![]()
Eu cred ca Seb se va face doctor si va practica in alta tara pentru ca va avea masina si bani multi
si o nevasta care sa-i toace averea 
Apoi am vazut ca Bubu ne-a "dat in fapt"
Va multumeste Teo pentru laude si e f mandra de ea (mai ales ca e cu burta plina
) Azi s-a incheiat semestrul si pentru ca are medie peste 9 cica a fost propusa pt bursa de studii
...eu voi mai face lectii cu ea numai contra unui comision consistent de acum inainte
, m-am scos 
Sa va mai spun ce am descoperit azi...baiatul meu repeta cuvinte lungi si complicate ...soricelul, gargarita, gaurica (stalcit dar suficient de asemenator totusi). ...nu stiu care e criteriul lui de selectie, dar mama/tata/papa nu-l pasioneaza
Alea lungi sunt mai provocatoare 
Aaa...si sa-mi cer scuze pt confuzia cu Pitagora, ca azi m-a sunat o prietena care mi-a zis ca ala cu [] CUBU e Diriclet nu Pitagora
...zicea baiatul meu CLE CLE dar eu nimic nu pripeceam
, vai steaua mea ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
tuchita spune:
Mimo, vineeeeeeeeeeee......
Surubel la 1 an!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Mica scrisorica
Ariel fata mea nu e de maritat
N-ai nici tu nici imparatul
ops , am incurcat poezicile ![]()
Simo si Tonic multa multa sanatate.La fel si pentru mihaita de Zoze pe care n-am vazut-o azi si ma tem ca vestile nu-s prea bune 
Bitza sa-ti spun ca am citit ca-i recomanzi lui Sovi vishine in loc de visine
Doamne
era sa mor! De unde vishine pe vremea asta 
Astept poze cu Seb...noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa 

Stati sa mai scurg un paharel 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
tuchita spune:
Ce copii destepti ai, Mimo! Teo bursa de studii, Vladut cuvinte complicate...las' ca or creste si ai mei mari!
Am o reteta pentru bucatar si io, sper sa postez maine!
sunt asa de obosita...am facut ca titirezul 2 ore prin bucatarie....randunoiul a venit la 5, cu Ilinca si cu musafirii si cu mana in fund, ovcors....i-am facut o mustrare si l-am trimis dupa vin, cu rugamintea sa cumpere macar 2 sticle de acelasi fel....e foarte greu sa priceapa ca unora nu le place sa amestece vinul...

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Ariel, multam pt felicitarea de pe mail! Pe cel comun n-am intrat inca!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Mimo, vineeeeeeeeeeee...... Surubel la 1 an! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Baiiii, ce frumosssss

I-ai pus vestuta
....tortul a iesit minunat...tu esti ATAT DE TANARA
....in poza 4 in care va strambati zici ca e Ilinca mica si Ilinca mare
....sora ta iti seamana atat de bine
...ce bine v-ati distrat 
F frumos TOTUL si TOTI

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze