**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (201)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

BunA SEARA!
O dat Domnul si au plecat si musafirii...

Surubelul a urlat cum stie el mai bine cand l-a imbracat nasa si cand l-a forfecat in par, apoi s-a uitat la toate chestiile alea puse pe tava si nu-ntelegea de ce ne uitam ca prostii la el si ne maimutarim...
In cele din urma a ales stetoscopul, o discheta, cheia de la masina si verigheta..semnificatia va las pe voi sa o ghiciti!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Simo, multa sanatate lui David! of, sa fie bine!

Sovi, nu stiu ce sa-ti zic,,,cred ca ochiul inchis e cea mai sigura metoda acum, si daca nu iti trece oftalmolog maine sa-ti dea sfaturi mai pricepute si sa vada sa nu cumva sa-ti fi zgariat corneea!

Tonic, sanatate si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna seara mamici...
naty...m-ai terminat....citind si gandindu-ma la tot ce ai zis ...mi se face pielea de gaina....naty cand am vazut pozele de la spital parca m-am vazut pe mine...uff ce perioada ...ce repede a trecut un an si puiutza s-a facut mare si frumoasa,la fel si andru meu...cand era mic mic de multe ori imi puneam intrebarea 'cand o sa-l vad si eu mare'...si uite ca s-a facut mare...toti puiutzii nostrii se fac mari ...si anii trec si ....
gudine- maica poeta...poezia e bestiala...felicitari....
mstela-imi pare rau de cele auzite...iti doresc sa ai multa rabdare si sa va ajute DD...
simo-uff saracutul David...imi pare rau sper sa nu fie grav...am vazut si stef de bubulina...
nici puiul meu nu doamre linistit ,nu stiu ce are de cand l-am culcat ,22, s-a trezit de 3 ori....fug ca i-ar s-a trezit pup si noapte buna...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Am vazut montajele si pozele toate...dupa 3 pahare de vin nu mai poci vorbi mai mult...

Multumesc din nou pentru urari, sunteti minunate, ca de obicei, si-mi pare rau ca nu ne-am cunoscut mai de demult!

descarc poze...sa aveti ce vedea dimineata la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Buna seara Eu ca de obicei, vin sa strang p-aici si sa ciugulesc ce-a mai ramas (m-am prins ca ramane destul )
Am vazut , am vazut ...montaj frumos cu primul an al Iuliei , inca o data La Multi Ani!, am vazut cum cere Steful papa (ce mama haina, nu i-a dat ) , am vazut ochios si fratele lui frumos de Nicoleta....am vazut urari frumoase, amintiri care mai de care, ce mai...zi mare
N-AM VAZUT tort masinuta ,Seb motat "dezmotat" si Tuchi frezata de abatele ala ...dar eu astept, am rabdare
Eu cred ca Seb se va face doctor si va practica in alta tara pentru ca va avea masina si bani multi si o nevasta care sa-i toace averea
Apoi am vazut ca Bubu ne-a "dat in fapt" Va multumeste Teo pentru laude si e f mandra de ea (mai ales ca e cu burta plina ) Azi s-a incheiat semestrul si pentru ca are medie peste 9 cica a fost propusa pt bursa de studii ...eu voi mai face lectii cu ea numai contra unui comision consistent de acum inainte , m-am scos
Sa va mai spun ce am descoperit azi...baiatul meu repeta cuvinte lungi si complicate ...soricelul, gargarita, gaurica (stalcit dar suficient de asemenator totusi). ...nu stiu care e criteriul lui de selectie, dar mama/tata/papa nu-l pasioneaza Alea lungi sunt mai provocatoare
Aaa...si sa-mi cer scuze pt confuzia cu Pitagora, ca azi m-a sunat o prietena care mi-a zis ca ala cu [] CUBU e Diriclet nu Pitagora ...zicea baiatul meu CLE CLE dar eu nimic nu pripeceam , vai steaua mea

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Mimo, vineeeeeeeeeeee......

Surubel la 1 an!

Mergi la inceput

Mica scrisorica
Ariel fata mea nu e de maritat N-ai nici tu nici imparatul ops , am incurcat poezicile
Simo si Tonic multa multa sanatate.La fel si pentru mihaita de Zoze pe care n-am vazut-o azi si ma tem ca vestile nu-s prea bune
Bitza sa-ti spun ca am citit ca-i recomanzi lui Sovi vishine in loc de visine Doamne era sa mor! De unde vishine pe vremea asta
Astept poze cu Seb...noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa
Stati sa mai scurg un paharel

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Ce copii destepti ai, Mimo! Teo bursa de studii, Vladut cuvinte complicate...las' ca or creste si ai mei mari!

Am o reteta pentru bucatar si io, sper sa postez maine!

sunt asa de obosita...am facut ca titirezul 2 ore prin bucatarie....randunoiul a venit la 5, cu Ilinca si cu musafirii si cu mana in fund, ovcors....i-am facut o mustrare si l-am trimis dupa vin, cu rugamintea sa cumpere macar 2 sticle de acelasi fel....e foarte greu sa priceapa ca unora nu le place sa amestece vinul...

Mergi la inceput

Ariel, multam pt felicitarea de pe mail! Pe cel comun n-am intrat inca!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Mimo, vineeeeeeeeeeee......

Surubel la 1 an!

Baiiii, ce frumosssss I-ai pus vestuta ....tortul a iesit minunat...tu esti ATAT DE TANARA ....in poza 4 in care va strambati zici ca e Ilinca mica si Ilinca mare ....sora ta iti seamana atat de bine ...ce bine v-ati distrat
F frumos TOTUL si TOTI

poze

Mergi la inceput