usturime la pipi

usturime la pipi | Autor: docila

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are 4 ani jumatate si de ceva timp se plange ca o ustura cand face pipi.I-am facut baite de doua ori pe zi cu ceai de musetel sau ceai destinat pentru simptome ginecologice. Deasemenea de la farmacie am luat un sirop destinat la varste peste 12 ani.I-a ameliorat o vreme, dar de doua zile, acuza din nou usturime. Ce ma sfatuiti sa fac? E foarte urgent!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Mers imediat la doctor si facute analize de urina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

pare a fi o infectie urinara. ar trebui un sumar de urina si o urocultura pt a fi sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Pe langa analizele urinare obisnuite, ar trebui dat la fetite periodic, intr-o lingurita ceai de musetel in care pici albastru de metil sau pe zahar.
Chiar si atunci cand nu se plange de nimic pentru prevenire.

Si atentie la mersul desculta prin casa cu toate ca poate sa fie cald.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Si mie astea mi se par simptomele unei infectii urinare. Sumar de urina + urocultura urgent.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Daca e iritata si rosie ...acolo jos, spal-o cu bicarbonat pus in apa-nu mult o lingura la 1/2 litru asa. Da, sunt bune sfaturile cu albastru de metil, stiu ca sunt si niste pastilute, na, ca-mi scapa numele, Decasept parca, tot cu albastru de metil, dar intotdeauna in cazul copiilor e bine sa mergi la pediatru, pentru orice problema! Poate fi orice, infectie, limbrici, exces de dulciuri, baut prea putine lichide...de aia zic ca e bine sa o vada un pediatru totusi! Sanatate maxima!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui docila

Fetita mea are 4 ani jumatate si de ceva timp se plange ca o ustura cand face pipi.I-am facut baite de doua ori pe zi cu ceai de musetel sau ceai destinat pentru simptome ginecologice. Deasemenea de la farmacie am luat un sirop destinat la varste peste 12 ani.I-a ameliorat o vreme, dar de doua zile, acuza din nou usturime. Ce ma sfatuiti sa fac? E foarte urgent!

cel mai bine si indicat este sa mergi la doctor. urgent!
sfaturile noastre sunt dupa ureche, presupuneri.
mai ales ca e micuta, urgent la medic!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Karinna

"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"

Mergi la inceput