PRIETENE FARA TITLU (29)
Raspunsuri - Pagina 11
LunaNoua spune:
Mira, acum am vazut si eu evenimentul cu David ! Ohoooo, multe, multe felicitari !!!! Ce baiat mare si destept ai, ai cu ce sa te mandresti !!
Ingrid, asa-ti trebuie. Hahahaha !!! Bine iti face fata, ca si tu la fel i-ai facut !!! ![]()
Moni, m-am spart de ras inchipuindu-mi povestirea voastra. Am incercat si eu odata sa ii dau o explicatie Dariei, si am cazut lata de oboseala ![]()
blog
LunaNoua spune:
Ingrid, la voi nu se gasesc sucuri din Moldova ? Si aici gasesc rar, dar cand gasesc, fac plinul. Ce luam destul de des, si ii place Dariei mult, este suc de morcov si mere. E o cutie de carton alba, scrie Naturalis, si are un mar cu zeama de morcov pe el. Asta e varianta ieftina, dar extraordinar de buna. Mai au si sucuri la sticla, cu dovleac, sau gutui .. amestecate cu alte fructe, am uitat de care. Sunt multe sortimente. Eu eram client fidel la un mic magazinas care avea numai produse de la acea fabrica, dar s-a desfintat. Acum gasesc doar sortimentul asta la cutie, la Penny. Dar nu se compara cu nici un alt suc. Este net superior, nu se simte nici un pic de gust de plastice, este natral 100%. Asa scrie si pe eticheta, si asa se si simte la gust. Si nu e lungit. E foarte concentrat si fain. Este, de fapt singurul suc de fructe pe care Daria il accepta.
Iar despre morcovi: Ei contin si ceva nutrienti care nu se distrug la fierbere. Nu ma intreba ce, ca nu mai stiu. Am retinut doar ca morcovul fiert nu e complet lipsit de nutrienti, deci poti sa ii dai si fiert, ca ceva, ceva, se mai aduna. Si sote, tot fiert e, asa nu ii place ?
blog
LunaNoua spune:
Am fost si am vazut nepotelul ieri. E atat de dragut, si de micut, si de dulce
Dar era impachetat conform tuturor normelor de la tara: Vierme cu ochi
Legat bine, fedeles, sa nu cumva sa zica nici pas. Trebuie sa o iau pe cumnatica la reciclare, ca e inconjurata numai de babe. Parintii ei sunt foooooarte batrani, si mai are si o bunica in viata care se baga cu sfaturi care mai de care mai bune
gen: tine-i picioarele legate sa nu ramana cracanat, pune-i caciulita (ce conteaza ca statea infofolit in 3 paturi, la 24 de grade??? ), leaga-i mainile, ca sa doarma bine 
Of, Doamne !!! Ma ingrozesc tot mai tare de subiectul batranete. Sper sa nu ajung si eu tot asa, cu toate ca ... n-am vazut nici un batran altfel 
Ah, ba sa stiti ca am vazut. O profesoara de grafica. M-am lipit de ea pe la scoala de arta. E pe la 60 de ani. Sotul ei murise, traia cu mama batrana. Am ajutat-o sa isi cumpere calculator. La varsta ei, si abia astepta sa invete sa lucreze pe calculator. Vroia sa faca grafica pe calculator. Se intretine din pictura, grafica, are un atelier, cum vedeti prin filme, ticsit de culori si planse si lucrari. Merge in tabere de creatie, are tablouri cumparate de muzeu. Este o persoana pe langa iti e mai mare dragul sa stai. N-am mai vazut-o de mult, ii mai faceam vizite cand mergeam la scoala de arta. Ar trebui sa o caut, ca .. uite, chiar mi s-a facut dor de ea. Nici nu m-am gandit la ea ca la un batran, dar .. are 60 de ani in buletin, daca nu chiar mai mult.
blog
LunaNoua spune:
....si inca un interviu la ziar
http://transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=109746 Unul micut, despre munca acasa, dar ... sunt taaaaaaaare mandra ca s-au gandit la mine ![]()

blog
LunaNoua spune:
Multumesc pentru ajutorul la preturi !
Daniela, cele pictate de care ai intrebat sunt facute dintr-o pasta ceramica. Modelate patratel, pictate, si lacuite. Din pacate, e destul de munca la ele, nu prea merita efortul cele pictate.
Cred ca o sa fac mai multe de genul cu sarma. Mi se par tare de efect, si mai speciale, cred ca as putea sa le vand si cu 5 lei, pentru ca se pot transforma si in pandantiv dupa 1 martie.
blog
marchplayer spune:
Buna dimineata
Noi nu ne laudam cu nimic, dimpotriva avem mucisori. Nu prea stiu de unde i-au contactat, ori i-am luat duminica, cand am fost la socrii ca avea Eva, ori de la joaca de ieri de afara, dar nu rea cred ca de aici. oricum le bag repejor niste bilute homeopate. Sper sa-si faca efectul rapid si sa nu fie Ioana bolnavioara de ziua ei.
Ieri am reusit sa culc ambii copii pana in ora 1, la 2.30 erau amandoi sculati. La ora 8 le-am facut baie si pana in 10 erau deja adormiti. Nu stiu daca din aceasta cauza am avut o noapte cam haos, Ioana s-a tot foit si a vorbit in somn si la un moment dat chiar a vomat putin, apoi s-a cerut la baie, i-am dat si un pic de metroclopramid. Acum pare ok, nu au febra, nu tusesc doar secretii nazale. Doamne ajuta sa nu dam si noi peste vreo boala mai nasoala, cu mucisorii ne descurcam noi.
Monica tare te-a mai zapacit de creieri Diana cu Enciclopedia aia. Eu evit subiectele despre moarte cu Ioana. Am avut cateva incercari de ai explica si de fiecare data ramaneam incuiata fara posibilitatea de ai da un raspuns coerent care sa nu o afecteze. Exemplu, ma intreaba cateodata de ce a murit mama lui Alba ca Zapada.
Ingrid, deci voi ati trecut la ghicitori. pai deja te depaseste mandra ta.
Dea, chiar ca este mult de munca la cele pictate. Zic sa nu mai faci din alea, ai dreptate sa faci mai mult din cele cu sarmulite ca robabil le faci mai repede si vor fi mai de efect. Important este sa fie castigul mare.
A plecat, trebuie sa- trimit pe Robert la ceva cumparaturi.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ingrid S spune:
Buna dimineatza si de la Timisoara!
Moni, m-a bufnit rasul de concluziile Dianei
. Daca te pui sa-i povestesti din astea, fii pregatita cu argumente si explicatii detaliate. Ca ei nu se mai satura in a intreba si a intreba...Lasa ca o sa-i faci radiografie si ii arati macar sa stie cum sunt oasele pe dinauntru.
Deea, felicitari pentru articol. 
N-ai tu ditamai intreprinderea, dar ce faci, o faci cu drag si asta vad si altii.
Cu nepotelul...aici ar fi cateva de zis: eu am tinut-o libera in primele doua saptamani pe Diana, acoperita doar cu o paturita si n-avea somn foarte linistit. Apoi mama si-a facut curaj si mi-a spus s-o infas...si a dormit super. Asa ca n-as condamna infasatul. Evident ca soacra mi-a zis sa-i leg picioarele sa fie drepte
, m-am zburlit la ea si s-a calmat. Aia n-am facut-o si nici nu sunt de acord cu asa o barbarie. Iar cald in camera a fost, ca era prematura si am primit indicatii de la maternitate ca macar in prima luna sa fie 23 de grade. Apoi au ramas 22, ca si acum. Stii tu, sunt mai friguroasa
, si daca Diana n-a transpirat atunci, nici acum n-o face. Inseamna ca ii e bine.
Suc de care zici n-am vazut pe aici, dar daca i le face maica-mea in storcator zic ca-s foarte bune. Mai ales ca ii pune de toate.
Ma duc sa aerisesc, Diana e jos la mama, apoi vrea la cealalta bunica..macar 2 ore voi avea liniste.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
LunaNoua spune:
Ingrid, eu nu sunt impotriva infasatului la bebelusi, cel larg. Si eu am culcusit-o pe Daria, dar avea foarte multa libertate de miscare, in caz ca doarea acest lucru. Bebelacul asta era legat cu bentita, cu mainile pe langa corp, fedeles. Si se straduia saracul sa miste mainile, si nu putea. Asta e barbarie, vorba ta, si prostie curata. Intelepciunea batranilor 

Intradevar, infasatul linistete copilasul, ca ii confera acea senzatie de ingramadeala din burtica. Dar de la infasat la legat fedeles.... cu mainile pe langa corp, si legat efectiv cu sfoara, sa nu cumva sa scape din stransore ... asta nu mai e infasat 

e tortura.
blog
Ingrid S spune:
Deea, saracul bebe! Of Doamne, cum sa-l lege cu o sfoara? nebuni la cap. Eu am infasat-o si putea oricand sa-si scoata manutele daca vroia, cum zici si tu, dar s-o leg?? Da-le minte Doamne la unii, ca mare e nevoia...
Daniela, rau imi pare sa aud ca iar au probleme copiii. O fi vomitat din cauza gatului Ioana, saraca..Sanatate si sper sa nu se agraveze!
Cate picaturi de metroclopramid i-ai dat? Mie mi-e frica de el..i-am dat doar doza minima in excursie sa nu vomite de la raul de masina, 3 pic, ca am auzit chestii naspa legate de el. Brr..
Fetelor, eu nu am invatat-o pe Diana ghicitori, de unde ati scos-o si pe asta? Eu am invatat-o alfabetul si sa citeasca. Ea a inceput cu: vreau filmul cu P, cu R etc, pana a avansat la treburi mai serioase. Ma distreaza, de ce sa nu recunosc, dar uneori chiar nu am chef sa ghicesc ce naiba vrea...
Am spalat aragazul si am aerisit. Fiica-mea iar e dusa la facut taitei la socrella, iar eu cred ca fac o baie. Asa, mi s-a pus pata. Aseara am facut doar dush...si ma enervez cand nu stau o ora in apa calda sa citesc. ![]()
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
irinatunza spune:
Buna dimineata!
Ingrid, am vazut filmele de la ziua Dianei. E tare dragalasa mititica si atit de incintata ca toata lumea ii cinta La multi ani. De tine nu mai zic, am vazut si filmul cu tine si cu sotul. Mi-a placut foarte mult; se vede ca inca sunteti foarte indragostiti unul de celalalt. Bravo voua! si tuturor care inca mai sunt la fel de indragostiti ca la inceput.
Noi tot pe-acasa; azi abia m-am abtinut sa nu trag iarasi o fuga pe la Teba.
of, e clar ca eu ma "depresez" facind cumparaturi.
Fetele, eu la anul as duce-o pe Sabi la balet. Prietena mea isi duce fetita , dar e mai mare, are 7 ani. Si cica primeste de la 3 ani. Eu una abia astept, si Sabi la fel pentru ca a vazut-o pe Teo dansind si cica vrea si ea neaparat. Acu sa vedemn, daca reusesc s-o inscriu la gradinita sigur vor avea acolo in plus si ore de dans. Cica asa e indicat sa se faca; intii un an de balet si abia apoi sa inceapa dansul. Eu as da-o doar asa ca sa fie eleganta in miscari si sa aiba activitate.