Dieta de ingrasare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Mama, nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa ne strangem atatea. Cautam acum cateva zile celalalt subiect despre ingrasat si l-am gasit pe la pagina 11.
celor care ne ajuta cu sfaturi.
Iulya, mai tarziu am sa postez dieta ( acum ma grabesc nitel).
Xio, poate ne mai ajuti nitel, ca eu in materie de fitnes sunt varza. Ce trebuie mai exact sa fac?
Fetelor, ce ziceti, ne mobilizam la ingrasat?
Ma gandeam sa editez prima postare si sa facem o lista cu cele ce vor sa se ingrase, cate kg au si la cate doresc sa ajunga.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Iata si dieta:
Mic dejun
Varianta 1: cereale cu lapte si banane, un ou fiert (moale) cu paine, un ceai indulcit cu miere
Varianta 2: un sandwis cu branza feta, nuci pisate, amestecate cu miere si iaurt
Varianta 3: cascaval pane, doua felii de paine, +/-rosii si castraveti, desert obligatoriu daca nu ai mancat cele 2 felii de paine
Gustare (10:00)
Varianta 1: sandwis cu sunca si cascaval, fructe din compot
Varianta 2: un cartof copt cu unt, cateva patratele de ciocolata
Varianta 3: iaurt cu cereale, miere si nuci sau alune
Pranz:
Varianta 1: pui la gratar cu salata de rosii (cu ulei de masline) si branza feta rasa pe deasupra, 2 felii de paine, o prajitura desert
Varianta 2: supa de legume, 200 g de carne de vita fiarta cu cartofi fierti amestecati cu unt, paine, desert la alegere
Varianta 3: carne de porc la gratar, salata de rosii sau salata verde, cartofi copti cu unt, paine
Gustare la 17:00:
Varianta 1: cacao cu lapte si un croissant
Varianta 2: 2 sandwisuri cu branza rasa si amestecata cu unt si cu marar sau ardei sau ce-ti place tie , doua felii de paine. Stafide
Varianta 3: un pahar de lapte (sau iaurt) cu biscuiti, cateva nuci sau alune
Cina:
Varianta 1: supa de pui cu fidea multa, paste cu unt, branza si sunca de praga, desert: struguri
Varianta 2: supa de cartofi, peste la gratar cu legume fierte, tarte cu fructe la desert
Varianta 3: piept de pui la gratar , piure de cartofi, 2 mere coapte

Mentionez ca este copiata de pe Healthy

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Fetelor, mergeti la sala si faceti macar o sedinta cu antrenor. Ii spuneti ce vrei, va explica ce si cum, apoi faceti singurele sau va luati greutati si faceti acasa. Cautati sa va lucrati musculatura, nu sa puneti tesut adipos ca n-ati castigat nimic. Un muschi lucrat isi creste semnificativ dimensiunea. Ai avantajul ca lucreaza si mult mai bine si-n plus "pui" uniform, nu cum e cu ingrasatul cand unele pun mai mult pe burtica, altele pe solduri si coapse si tot asa. In plus, cum exista batoanele de slabit exista si batoane hipercalorice pt crestere in greutate. Si vorbesc din experienta. Am peste 1 75 si am avut 50 de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ma inscriu si eu pe listuta.
1,69(tocmai m-am masurat), 49 kg in prezent.Target 55kg.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Nona_denis,
Am citit cateva pagini de la topicul: "pt. fetele ce vor sa se ingrase", ma gandeam sa iau si eu urmatoarea reteta, dar mai intai voi cere sfatul medicului.
Tratamentul se ia timp de trei luni
-glutamolactat de magneziu (3 pastile pe zi)
-peritol (o pastila pe zi seara)
-AT10 (picaturi,5 pe zi luate intr-o lingurita de lichid).Acestea pot fi inlocuite cu pastilele Alfa D3 (2 sau 3 pe zi).
A tinut cineva tratamentul? A dat roade?

Haideti, sa ne mobilizam.
1,65 si 45 kg vreau sa ajung la 53.

Am sa tin dieta, si o sa incerc sa-mi fac timp sa ajung de 3 ori pe saptamana la sala, acolo instructorul ne pune la toate categoriile de muschi.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

si eu ma inscriu

1, 69 cu 50 kg, target 55 sper sa si reusesc !

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Vad ca ne-am strans deja cateva fete cu vointa de ingrasare. Am sa editez prima pagina si am sa trec acolo numele fiecareia, greutatea pe care o are si vom fixa o zi pe saptamana in care ne cantarim ca sa vedem rezultatul.
Iuliya, dupa cum am scris si la inceput eu fac tratamentul cu peritol. Ajuta la pofta de mancare si chiar se depun ceva kg. Numai ca exct cum spunea si Lo_li_ta mai inainte, se depune slana pe unde nu trebuie. Si iti spun din experienta. La mine s-a depus cate un pic pe ici pe colo, dar la burtica mult mai mult. Asa ca in afara de mancare avem nevoie si de miscare. Plus de asta noi nu suntem obijnuite sa mancam foarte mult, asa ca mai pot apare si alte problemecum ar fii cele legate de digestie si tranzit intestinal.
Am gasit si cateva saituri care au calculatoare de calorii, unde putem sa ne calculam de cate calorii avem nevoie pentru a ne ingrasa, cate calorii consumam prin diverse activitati si cate calorii contin alimentele.
Cat despre miscare, azi in sfarsit mi-am invins lenea si m-am dus sa vad singura sala de fitnes unde m-as putea inscrie. Nu prea sunt incantata. E o sala mixta, sunt si barbati si femei, adica era plina de barbati si erau doar trei fete ( mai durdulii, deci chiar as fii unicat si ciudatenie acolo). Nu stiu ce sa zic, ma mai gandesc.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Ma inscriu si eu cu brio.....1,68 si vreo 49-50 kg (nu am un cantar prea bun) si as vrea cel putin 52-53 kg.

Iau peritol si de aia am ajuns sa am atata ca altfel am fost pe la 46-47, adica groaznic de slaba. Eu am si o constitutie din aia filiforma, cu oase f lungi, deci se vede urat de tot. Eu asa vad.
Mie nici nu imi place sa mananc f mult, nu mamanc gras, nici fast food, pap mancare obisnuita facuta de mine in casa, ciorbe de carne, tocanite, fripturi, dar nimik. Nu pot sa mananc mult ca ma satur imediat, am si ceva pb cu stomacul....asa ca iau peritol ca doar asta vad ca ma mai ajuta.
la sala as merge dar nu am timp, asa ca...asta e ! Ah si am o munca f sedentara, stau numa jos pe scaund si tot nimik....Toata familia lui tata e asa si eu cam seman cu ei deci ma trag in neam cum se zice.

Poate imi dati voi mai mult curaj si speranta ca voi arata si eu "a om" vreodata .

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

si eu..174 cm/51 kg !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput