Dieta de ingrasare
Raspunsuri - Pagina 10

nikole spune:
Nona, meyyyyy doamna draga, arati suuuuuuper super bine, iti spun cu toata sinceritatea, te-ai ingrasat unifrom, consider ca nu tre sa te mai ingrasi
Woooooooowwww....de ex in poza cu fetita in brate si in poza cu fusta, si cea in blugi, e o f mare diferenta, arati f bine, bravo tie!
vad ca esti si naltuta, ca ma pregateam sa zic ceva de picioare luuungi si sexy!
Il pun si eu pe al meu sa ma pozeze, si apoi va arat.
Poti sterge pozele de acum, daca vrei, multumesc, am vazut si eu un rezultat!
esti sigura ca mai vrei sa stai printre noi
Crinutz...da, probabil nu eram prin zona daca nu am raspuns...te pup cu drag,mai vb.
Eu m-am cantarit mai nainte, am 51 kg, asta in cond in care o sapt am mancat extraordinare de mult, cred ca ajungeam la aproape 3000 cal/zi
fug ca plange Kevin
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

nona_denis spune:
Multumesc mult Nikole.
Am sters pozele ca nu ma simteam bine sa le vada toata lumea, mai ales poza cu fetita , desi fetita e neoptica mea frumoasa. Poza aia am sa o mai arat cuiva care o mai vrea sa lucreze 12 ore pe zi, desi recunosc ca de uscat m-am uscat de dorul lui fimiu pe care din cauza serviciului l-am dus la mama la tara. Acum am un serviciu de 8 ore, am copilul aproape si castig la jumatate, dar sunt mai fericita.
Mai raman la subiect ca tot mai vreau vreo 3 kg. Am zis 60 si acolo vreau sa ajung. Am ajuns eu pana aici, nu ma las batuta acum cand mai am putin In plus, toata viata am fost slabanoaga, nu ma pot incadra altundeva
Va pop fetelor, spor la ingrasat!
Mami de Denisache

nikole spune:
Ptr cine e dispusa sa incerce, scriu aici o retea de ingrasare, pe care am gasit-o scrisa intr-o a agenda veeeeche,redescoperita mai nainte...cred ca e din Formula As copiata, nu sunt sigura.
Aveti nevoie de :
1.miere de albine 800 g.
2.Polen, doua cutii.
3.Magne B6
4.Perito(observ ca e nelipsit din curele de ingrasare)
5.Decanfort
6.Ulei de peste
Mierea se amesteca cu polenul, si se serv. 3 linguri/zi dupa mese.
MgB6, 2 tablete pe zi, preferabil dupa micul dejun si dupa pranz.
Peritol:3 pe zi.Recoamndabil sa incepeti cu 1/2 tableta de 3 ori pe zi, cresteti doza, pana ajungeti la 3 tablete /zi.
Decanfort:2 fiole /luna, la interval de 2 saptamani, intramuscular.
Ulei de peste, 10 zile/luna.
Poate va este de folos!
Spor la rotunjit, nu s-a mai cantarit nimeni?
Allan Kardec

nona_denis spune:
Mey fetelor, cum mai merge treaba? Am ramas numai eu si Nikole la acest subiect?
Mami de Denisache

nona_denis spune:
Nu mai am pofta de mancare de cateva zile ...
De sambata nu am mai luat nici Peritolul. Deocamdata vad ca ma mentin la 57 kg, desi nu prea mai mananc. Cred ca problema e cu apa. Pur si simplu nu pot sa beau apa sau orice alt lichid fara acid si cum nu prea mi-am mai luat sucuri in ultimul timp ca-mi fac gauri in stomac... Cand mi-e sete beau doua guri de apa si gata. De cand am renuntat la suc nu mai am nici pofta de mancare.
Mami de Denisache

Crinutz spune:
Nona, pai de la faptul ca nu mai iei peritol nu mai ai pofta. Asa mi se intampla si mie cand incetez sa mai iau, imi piere orice chef. Cred ca e u soi de dependenta dar daca stii sa te mobilizezi eu zic ca trece si dependenta asta de peritol.
Cu apa si eu fac la fel, iau 2 guri si gata. In schimb am seri cand mor de sete, cand ajung acasa beau la apa....mananca si tu mai sarat si poate bei mai multe apa
La mine nimik nou, desi eu vad ca m-am ingrasat nimeni din jur nu vede. In continuare sunt tinta glumelor proaste ceea ce ma deranjeaza fantastic. Dar de ingrasat m-am ingrasat un pic pt ca vin altfel pantalonii pe mine, la maini sus am mai pus, un pic la fata....
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

nona_denis spune:
Crinutz, spor la ingrasat! Las' ca or sa vada ei!!! Nici la mine nu vede nimeni ca m-am ingrasat. Cand le zic, fac misto de mine
Mi-a pierit pofta de mancare inainte sa opresc Peritolul, cam de cand mi-a venit ciclul ( lunea trecuta ). Tocmai daia am zis sa mai fac o pauza.
Nikole, la tine cum mai merge?
Mami de Denisache

nikole spune:
Nona draga, eu stagnez.
Acum cateva zile, am mancat o salata de fasole cu ceapa rosie, m,a rog amestecatura de cruditati...am zis ca mor, ce rau mi-a putut fi, m-am umflat, zieai ca tre sa nasc, abia puteam respira de baloata ce eram, regurgitatii, durere in tot abdomenul,a fost groaznic, si m-a tinut 3 zile, discomfort, lipsa apetitului alimentar, stare de rau, moleseala.
Cu ocazia asta,am aterizat direct la spital si m-am programat ptr endoscopie , pe care trebuia sa o fac de un an aproape si am tot amanat-o(de fapt am incercat sa o fac dar nu am reusit sa inghit una bucata furtun, si am lasat-o balta)
Asa...deci, am lasat-o mai moale cu mancatul ca haplea, si drept urmare sunt pe la 50 si un pic.
Dar oricum 1,5 kg, si se vede sa stii.
Acu...sa vedem cum stau cu stomacul, si apoi decid cum si cat mananc, si...ce, mai ales!
Dar fasole si linte nu mai mananc curand,asta e clar.
Allan Kardec

Crinutz spune:
Nikole, ai fost la endoscopie (ca la tine cred ca e sambata deja)? Sa ai bafta si sa o poti face ca sa scapi cu bine si din asta. ca daca trebuie, trebuie...
Si eu am niste dureri de burta de la colonul meu iritabil...care imi provoaca diverse stari si mai ales inapetenta. De ingrasat mai putin in perioada asta caci al meu sot tine post si fac mancare fara carne, eu mananc dar nu prea am timp sa fac si pt mine diferit si pt el...Asa ca mananc si eu ce e.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crinutz Nikole, ai fost la endoscopie (ca la tine cred ca e sambata deja)? Sa ai bafta si sa o poti face ca sa scapi cu bine si din asta. ca daca trebuie, trebuie... Si eu am niste dureri de burta de la colonul meu iritabil...care imi provoaca diverse stari si mai ales inapetenta. De ingrasat mai putin in perioada asta caci al meu sot tine post si fac mancare fara carne, eu mananc dar nu prea am timp sa fac si pt mine diferit si pt el...Asa ca mananc si eu ce e. "Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu" ![]() http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007 |
Crinutz

Ai am facut endoscopia, ce pot sa spun...traiasca cina a inventat anestezicul!
I-am explicat medicului situatia, si in final, dupa un scurt dialog a decis sa-mi faca anestezie intravenos, plus anestezie locala cu spray, si inca o solutie cu care am facut garganta vreme de cateva minute, cat am putut de mult.
Nu am simtit absolut nimic, am fost f calma si detasata, astfel medicul a putut lucra in liniste.Nu am crezut ca am sa o fac si pe asta, si furtunul ala nu e chiar asa subtire, fir-ar el

Mi-a gasit gastrita, si nimic mai mult.Slava Domnului!
asa ca...de la capat cu mancatul

va pup pe toate, spor la ingrasat sa aveti!
Crinutz, tine post cat poti, e o binemeritata curatire a trupului, mi-e aici mi-e imposibil sa tin post, mai ales cand muncesc, mananc ce este, ce apuc...
si-apoi carnea nu ingrasa!
Allan Kardec