Strumfi de iul-aug 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash
Si eu lucrez la stat!!! E o perioada de kko, da trece si asta...

unde, unde?

"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

La o autoritate care este sub autoritatea Min Dezvoltarii....
nu vreau sa ma desconspir pe aici, ca cine stie cum mai vars nervii pe aici si cine mai citeste ....

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Asa, asa, pastrati secretul.

Mergi la inceput

Planificare financiara

Steve era burlac , traia acasa cu tatal lui si lucra in "bussiness"-ul familiei.

Cand a aflat ca urma sa mosteneasca o avere de la tatal lui - care era bolnav si urma sa moara curand - Steva s-a gandit ca are nevoie de
o sotie cu care sa se bucure de avere.
Intr-o seara, la o intalnire de afaceri, a vazut o femeie frumoasa cum nu mai vazuse pana atunci. Se apropie de ea, se prezinta politicos
si-i spune:
- Stiu ca arat ca un om obisnuit, dar in scurt timp tatal meu va muri si eu voi mosteni 20 de milioane de dolari.
Impresionata, femeia ii cere adresa si telefonul pe care Steve i le da cu mare placere si cu mare speranta.
Peste o saptamana, femeia visurilor lui Steve devine mama lui vitrega.

Concluzia:
Femeile sunt mult mai bune cand e vorba de planuri financiare dacat barbatii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ilinca e bine, scoate untul din mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Ilinca e bine, scoate untul din mine.

Mamica de printese

se vede, dupa cat de telegrafic scrii....!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash

La o autoritate care este sub autoritatea Min Dezvoltarii....
nu vreau sa ma desconspir pe aici, ca cine stie cum mai vars nervii pe aici si cine mai citeste ....

- "Traieste clipa" -

La o institutie am vrut sa zic...

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna fetele,
Am reaparut si eu...mai mai primiti sau nu?
Mychy- incep cu tine...crochete de legume coapte, brocolli cu cartof dulce si pulpa de pui la cuptor, ostropel de pui...stai sa ma mai gandesc...budinca de paste cu branza si pui, parisoare cu sos alb...cam asta am gatit eu in ultima saptamana pentru catinca...
Multumesc mult fetelor care mi-au urat sanatate..., sunt mai bine...nu grozav, dar bine.
Mi_a...mai e pana beau eu sampania aia..ca a fost doar sesiune.. nu finalul...si oricum cu stomacul paradit nu beau
Xerxe si maimutica mea ar manca un kg de mandarine, dar face kk moale asa ca o mai infranez...
Nma, pe mine m-au lasat neuronii si nu mai am chef de invatat...da poate cine stie? Ma loveste asa o putere de superman...eu am terminat jurnalism (am practicat vreo 14 ani) si pe urma m-am reprofilat pe PR.
Georgi eu nu o obosesc pe Catinca...ea ma oboseste pe mine...cred ca in curand va ajunge sa ma si culce
Cafera ma bucur ca este bine Ilinca.

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cristina,saru'mana de raspuns..eu il scot afara dupa somn,il plimb 30 min,acasa se joaca,alergam prin casa,il pun sa participe la toate activitatile noastre,poate poate o dormi bine...am observat ca daca mergem in vizita sau primim atunci e rupt,dar nu se intampla in fiecare zi.
oanamada,asa si eu,aseara eu am cazut lata,stiu ca la un moment dat l-am auzit fosnind prin pat si mi s-a rupt filmul,m-am trezit prin mijlocul noptii si era la picioarele mele...si da,doarme cu mine in pat noaptea,dar incepem educatia ca vine tati si n-are loc.

am intrat pe culinar.ro si am vazut o reteta de praji cu gem de gutui si nuci...mmmm,n-am nuci ca ma bagam...aaa si reteta de ardei,altfel decat facem noi dar suna bine..pentru mychy http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21292/Ardei-umpluti-in-stil-spaniol/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

cafera, da' scumpa mai esti la vorba........ce face ilink?

violeta, tu nu erai printre noi cand ma confruntam eu cu matele subtiate din cauza de supt!fetele stie!!!!!!!!!

carla

Mychy, cum sa nu fiu printre voi?????

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput