America (145)
Raspunsuri - Pagina 19
lisa79 spune:
multumesc fetelor. am un sfarc de silicon,am sa incerc sa il folosesc acum seara ca se pare ca si sanii mei sunt mai grei.
pun poze si revin cu linkul.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Oana C spune:
Si noi bolim pe-aici; adica eu si Eva. Tuse, muci, dureri de cap si sinusuri (la mine), prima durere de ureche a Evei, voma (Eva) ... Azi dimineata am fost la pediatra, ne-a dat niste picaturi pt urechea fiica-mii, plus prescriptie pt antibiotic, daca nu-i trece durerea de ureche pina luni si incepe sa faca febra. Eu sper sa fie bine pina atunci.
Azi-noaptea a adormit cu chiu cu vai pe la 12:30am!!! Spunea ca o doare urechea, tot vroia sa bea apa ... Pe la 2:30am s-a trezit fata ca vrea sa se joace si a inceput sa plinga ca de ce nu a aparut soarele, ca e dimineata, ca ea trebuie sa stea treaza si sa se joace, ca o doare urechea, ca sa ii dam hug, ca trebuie sa faca pipi ... tot asa pina la 4am, cind abia-abia a adormit. S-a mai trezit la 5am, tot ca sa vada daca e lumina afara, la 6, ca ii era sete si ca o durea iar urechea, iar la 7:15 gata, era in picioare! 
Eu sint infundata de tot, ma dor sinusurile de mor si nici nu pot sa respir, bine ca a venit John ieri, sa aiba grija de amindoua.
Acum vad ca doarme, a avut un program foarte aiurea azi, cind atipea, cind se trezea bodoganind cite ceva, a vrut doar la tv, dupa ce am venit de la Michael's (unde a facut niste Valentine's cards). Aveam planificat sa mergem si la Longwood Gardens azi, ca aveau program fain pentru copii, ceva cu zoo si un tip care cinta f fain muzica pt copii ... Da' unde sa mergem in situatia noastra? 
Pt miine ar fi trebuit sa ne intlnim cu prietenii nostri si sa mergem la Philadelphia Auto Show, dar cred ca tot acasa o sa stam ... la Super Bowl la tv (e in Tampa, Florida!!!). Trebuie sa ma gindesc la activitati de fun pentru Eva, pt ca nu cred c-o sa stea 3 ore numai la football.
Fug sa mai iau un Sudafed si sa vad ce mai e pe la tv.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
pumba spune:
helou,helou!
noi am fost astazi la o petrecere unde am avut tot cinematograful inchiriat
si fara cadouri
.... dar am primit invitatia dupa ce ne-am intors de la petrecere(s-a ratacit la posta) .... am dus cadou
noi nu am putea trai in California.e prea mult pt noi(trafic,aglomeratie,distante prea mari),noua ne plac zonele mai linistite si 4 anotimpuri(zapada de Craciun,zambile ,lalele de Pasti,frunze uscate si ploi de toamna in octombrie.
mama cu cei e copilasi- e dusa
si doctorii ar trebui, trasi la raspundere,mult prea riscant .
miere- sa te distrezi
lisa- eu zbieram de durere pana s-au erodat sani,cu cat o pui mai mult la san, cu atat vine lapticul mai repede.
oana- sanatate multa tie si Evei
pumba spune:
AB- misto faza cu caprioarele

nu a intrebat nimeni "unde ,unde sunt caprioarele?"
cum e Parisul? cum e moda la Paris?
Ramona J spune:
Lisa, vreau si eu poze! M-am speriat si eu ca a dormit Alexandru, dar bucuria n-a tinut decit citeva zile. Cel mai mult a dormit cinci ore si atunci m-am cam panicat. Pina sa-mi fac elan sa-l trezesc a reusit si singur.
Oricum, vreo citiva ani dupa aia n-a mai dormit atitea ore legat.
Poate ca tu esti mai norocoasa.
Pumba, faina distractia!
Oana, nasol ca iar sinteti bolnavioare. Multa sanatate la amindoua!
sinzi_ana spune:
Lisa, si eu vreau poze!!!![]()
Miere, oau!!!! Have fun!!! hihi Eu prezic ca nu ajungi la disco...in 2 ore esti acasa la bebe![]()
Ac-sor, ori nu ai chef de munca, ori ne iubesti prea mult...tind sa cred ca varianta no2!!!!
Oana, uf...sanatate multa Evei!!! Durerile de urechi sunt ingrozitoare...
Si David a facut ceva febra azi noapte...dar vad ca azi e ok...are niste muci, dar fara febra, fara tuse!! Sa vedem cum va fi si in noaptea asta...
Ah...copiiilor vostrii le cade parul?? E normal oare sa ii cada parul la 6 ani?? Ca tot raman cu fire in mana daca il pieptan sau trag usor de par...Sunt un pic ingrijorata...oricum urmeaza un set de analize zilele astea...
Cat despre Florida....hm...prea mult 80+ si prea multi quebecosi pentru gustu meu![]()
Noi ne-am luat casa cu 230K acu 2 luni(redusa de la 380K cu cat era la vanzare anu trecut)...si nu e cine stie ce mare
si nici cine stie ce luxoasa sau cu imbunatatiri...si a fost una dintre cele mai iefine vazute cu putina curte, si 2-3 dormitoare!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
CRISMIR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pumba noi nu am putea trai in California.e prea mult pt noi(trafic,aglomeratie,distante prea mari),noua ne plac zonele mai linistite si 4 anotimpuri(zapada de Craciun,zambile ,lalele de Pasti,frunze uscate si ploi de toamna in octombrie. |
Din cauza asta m-as muta eu din Florida,vremea....adica as vrea si eu 4 anotimpuri...dar asa,mai blande
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
pumba spune:
daca ar fi sa ne mutam la ocean ,mi-ar trebui vreo 100mii$ sa ma aranjez (lipo,celulita eliminata.....etc etc etc)
.... asa ca prefer muntele![]()
CRISMIR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pumba daca ar fi sa ne mutam la ocean ,mi-ar trebui vreo 100mii$ sa ma aranjez (lipo,celulita eliminata.....etc etc etc) |

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
lisa79 spune:
poze: http://s438.photobucket.com/albums/qq106/betty_1979/
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!