Sezatoarea canadiana (126)
Raspunsuri - Pagina 15
Daiopri spune:
Buna si de la noi. Multumim de urari.
Suntem tot 2 in 1. Joi am fost la dr si zicea ca is dilatata 2cm (da cica e normal la a doua sarcina) si ca daca vreau sa imi umble la membrane, ca de acuma e timpul. Am zis ca da, si la plecare glumea ca seara e la spital si ma asteapta. Bineinteles ca nu s-a intamplat nimic, nici un simptom. Doar ca vineri ma trezesc cu motanul bolnav, cu febra si stomach flu. Si de atunci e jale generala. El tot are febra si nu se da jos din pat (ceea ce nu cred ca am mai vazut in cei aproape 6 ani), eu am capatat si eu stomach flu, iar sotul zice si el ca il doare in gat si alte alea. Veselia generala. Drept urmare, bb mai istet ca noi s-a decis ca el nu vine. Am inceput sa pierd nitel din dop, dar in rest nimic.
Asteptam. Termenul e pe 3 feb, dar motanul zicea mereu ca el vrea pe 1, si chiar azi zicea ca maine ar tb sa merg cu tati la dr sa il scoata pe bb ca asa a fost intelegerea:))
Olga, si la noi au fost necazuri dar tb sa gandim pozitiv. De at mi-a cam pierit cheful de scris. Bine ca a venit tati. O sa fie bine o sa vezi.
Eu cica am avut 2 saptamani de stat acasa, si nu am inteles nimic. A inceput cu podul care m-a fortat sa merg cu motanul la scoala si inapoi, apoi am racit, si acum toate astea...
Mona, iti doresc o perioada cat mai relaxanta sa te bucuri de timpul petrecut cu Vladut.
Mqqm, Diana sarcini usoare in continuare. Si eu am mai mancat sushi, dar fara peste, ca parca vorbeati la un mom dat.
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, merg sa ii mai iau temp motanului, ca vad ca nu scade dupa medicament:((
Sanatate multa tuturor si sa auzim numai vesti bune.
Maru, asa fac barbatii. Ii doresc mult succes sa se linisteasca si el.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Ica 1975 spune:
Cge, eu inteleg de pe site-ul lor ca acum sunt inscrieri ptr 2009-2010, soricelul insa incepe maternelle in anul scolar 2010-2011, la maternelle copii au 5 ani sau n-am inteles eu bine? Oricum mai cercetez site-ul, nu stiu daca ne primesc si pe noi sau numai din Outremont. Stiu ca sunt scoli internationale care primesc din tot Mtl dar ptr scoala asta nu-mi este clar, mai caut
poate ma destup 
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Ica 1975 spune:
Da, am vazut ca nu apartinem de CSMB

Editez - are cineva, din intamplare, lista cu scoli internationale care primesc din Montreal, cum e cea de langa M snowdon? Daca nu, ne ramane doar M de F ![]()
Lorelaim, Try avea dreptate, nu vii sa recrutezi aici? Ma inscriu pe lista de clienti ![]()
Daiopri, mult succes pe ultima suta de metri si sanatate motanului ![]()
Noi
oanagabriela spune:
Ica 1975, la scoala internationala de care vorbesti (linga Snowdon) este aproape imposibil sa-ti inscrii copilul. In ultimii ani au fost cam 10 copii pe un loc, se sa un test de intrare si criteriile de acceptare sint complet ezoterice.
cge spune:
Ica, te-ai uitat pe www.csmb.qc.ca ca sa vezi daca apartineti de CSMB
Nu te agita de acum, la anul trebuie inscrisa.
Eu anul trecut am inteles ca aveai prioritate daca apartineai de CSMB si te sfatuiau sa nu dai copilul daca stai mai departe, pe motiv ca i-ar fi greu copilului.
Dar ca era alegerea ta, daca vroiai sa bati atata drum, ei iti primeau copilul.
Acum pe site scrie ca ar fi criteriu obligatoriu, o sa sun luni sa vad exact. Ne-ar interesa si pe noi ptr Anca, dar tot ptr 2010-2011.
Da, asa este trebuie sa aiba 5 ani pana la 30 sept anul respectiv.
Anca e la limita, ea va face 5 ani pe 16 sept.![]()
Mai vorbim,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Simona73 spune:
Da Carmen,doresc foarte tare sa-mi stiu copiii in scoli bune.
Multumesc pentru informatie,nu stiam ca un copil se poate boteza din nou.O consideram ca si pe o ultima solutie daca altfel nu e posibil..mai vedem.
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmen77 Simonna73, eu nu pricep ... tu vrei certificat de botez catolic fara sa iti botezi copiii in religia catolica? Pot sa iti zic ca asa ceva nu se va intampla never .. am bunic care a fost preot catolic, unchi la fel, si nici un preot nu se va preta la o astfel de chestie, cu atat mai putin aici, in Canada. Iar copiii se pot boteza si a 2a oara, chiar daca au fost botezati in religia ortodoxa .. intrebarea e .. chiar asa tare tii sa ii vezi la scoala catolica? Strumfii mei ![]() Carmen si Matei Gabriel + Marc David |
SIMONA,mami de doua minuni
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo
Ica 1975 spune:
Oana,merci de info, eu sper sa gasesc o alter mai ieftina ptr soricel, iar daca nu gasesc optiunea este M de F ca la scoala de pe Vezina n-as vrea s-o vad mergand 
Cge, nu apartinem, cica Code postal introuvable 
, ii primesc pe cei din vestul insulei dar nu si pe cei din CDN/NDG
mi-ar fi placut soricelul sa fie colega cu Ancuta, banuiesc ca ptr ea va fi mai usor Victor fiind deja elev acolo. Soricelul va implini 5 anisori pe 24 august 2010
Noi
oanagabriela spune:
Daiopri, nastere usoara si un bebelus sanatos si mincacios 
Ica 1975 si Salina, voi vorbi miine cu prietenii mei din DDO, dar ei apartin de aceeasi comisie scolara, deci cel putin din acest punt de vedere se incadrau. Dar sa stiti ca sint f.nemultumiti de cum merge baiatul in clasa I (pentru ca are o invatatoare aproape de pensie si care efectiv nu face nimic cu copiii), asa ca nu exista nici o scoala perfecta. Si la MdF sint si bune si rele, chiar daca platesti
. Si a devenit si acolo greu de intrat. Nu uitati, la scolile private inscrierile se fac cu un an inainte, deci la voi ar fii la toamna. Si trebuie mers din prima zii si de la prima ora, ca peste tot este mare concurenta.
Noi am fost din nou la ski, a fost frig, dar acum avem experienta
Daca ne tin picioarele, am vrea sa mergem in fiecare saptamina, cit timp va fii zapada.
ritah spune:
Try, ceva, ceva din ceea ce au la Saltillo exista si la Tiles Shoppe la jumatate de pret,dar cele de la Saltillo arata bestial.Te inteleg perfect, si eu ma extaziez cand ma uit pe la pietre, power tools etc.
Sale-ul de la Umbra e unul dintre cele mai vanate sale-uri din Toronto.In decembrie trecut am aflat abia dupa, ca exista o zi VIP, cineva chiar dadea bilete for free pe forumul redflagdeals.com Da eu am citit abia dupa sale. 
Pentru cine doreste sa renoveze baia, la Zellers pana pe 6 februarie au sale la vanity-uri. Arata destul de bine pe website(meniu Home->Furniture).
Are cineva experienta in a-si inchiria casa, apartamentul in Canada? S-ar putea ca visul meu cu darapanatura de inchiriat sa devina realitate mai devreme decat ma asteptam.
Rita
DanaMario spune:
Ritah ce anume te intereseaza cu inchiritu?
Tu ai terminat la zi sau la seral?
Cred ca am fost colege si eu am terminat tot in 93 automatica cind decan era Danila
Try multa bafta sa gasesti repede un job
Maru si sotului tau bafta dar sa sti ca el nu-i un caz izolat acolo i KW e mult mai greu sa gasesti un job sa-si extinda aria de cautare si-n Toronto.
Daiopri nastere usoara.

Strumfii mei
si
Matei Gabriel + Marc David