Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 26
Andy08 spune:
Diana, Alienad: Nu veau sa incep diversificarea mai repede, dar daca o sa vad ca puiul nu ia suficient in greutate si daca dr. imi zice ca trebuie, nu voi avea ce face. Oricum, aici se incepe cu cereale care se baga in laptic si se merge asa o vreme buna. Se baga o lingura pe zi timp de nu stiu cate zile, apoi 2.... Eu sper sa ajungem totusi pana la 6 luni cu lapticul meu.
Mirtha: Multa sanatate bunicutei.
Otilia, Diamisha, Anes: Pe unde sunteti? Toate bune?
Otilia scria zilnic...sper ca sunt bine si ea si micutzele...
Andy, mami de
Andrei
mamiseli_11 spune:
Salutare mamicutze. Noi suntem in plin puseu de 3 luni, asa face Mirunica mea, incepe puseul mult mai repede si dureaza pana implineste varsta respectiva, dar nu-i bai. Mananca non-stop. Am avut si o saptamana plina de colici, in loc sa se amelioreze, parca se intetesc colicii astia. Dar trec ei pana la urma.
Ginye multa bafta luni, te am in gandurile mele mereu. Vei vedea ca totul se va termina cu bine.
Lorena incearca dr. Secara de la Cantacuzino. Am o prietena care a avut cam la fel cu tine si a operat-o asa de bine ca nici nu se vede. (Asta a zis un alt dr la un control ulterior)
Mirtha multa sanatate bunicii tale. Ma bucur ca nu e nevoie de operatie. La varta lor se tolereaza mai greu anestezia.
Alra ma bucur foarte tare ca Nicole a inceput sa ia in greutate. E pe drumul cel bun. Zici mereu de curbe, le ai scrise pe undeva? As vrea si eu sa vad la Miruna pe unde se incadreaza. Asa informativ.
Multi pupici puiutilor si mamicilor. Va citesc in fiecare zi dar cand zic si eu ca va scriu 2 randuri, ma solicita gandacelul si nu mai reusesc. Oricum sunt prin zona. Posibil sa fi observat ca raspund cateodata laconic si numai la cate un mesaj ca dupa incepe Miruna sa planga si uit pe unde eram.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirtha spune:
Daa.... sa isi vada strenepoata. Acum dorm amandoua : Eva in dormitorul ei si bunica in al nostru.
Ma simt asa usurata. ![]()
Va mutltumesc inca o data fetelor ! Sunteti de nota 10 !

| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Amalia Mirtha ma bucur mult ca este ceva care se rezolva doar cu pastile! Muuulta sanatate! Draga de ea, cu gandul la Eva!![]() ![]()
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:) Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Ramo2007 spune:
Lorena, Dr. Secara e medicul meu, cu el am nascut...e un dr. de nota 20 si lucreaza f. finut.Cezariana mea e fir de ata de subtire...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
lauramiron spune:
Mirtha, ma bucur mult pentru bunica ta. Ce frumos ca si-a vazut stranepoata
Mai fetelor, sa nu ziceti ca-s cu pluta, dar chiar sunt putin ingrijorata. Am cantarit-o mai inainte pe Caterina....are 7kg si 64cm, adica a crescut 1300g si 5cm in ultimele patru saptamani. Si inca nu are 2 luni, ci saptamana viitoare abia.
Sincer....ar trebui sa ma ingrijorez?? E prea mult?? Si daca ar fi prea mult....ce as putea face??
Sotul ma tot intreaba daca e normal, daca nu are ceva de creste asa bine
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
mav spune:
buna seara!
am aparut si eu la spartul targului, tocmai la timp sa deschid noul capitol...
bey, laura, ma enervezi! tu chiar n-ai probleme si le cauti cu lumanarea...... alunga-ti gandurile negre, lasa copila in pace, bine ca a crescut asa frumos, ca n-o s-o tina asa la nesfarsit.... la un moment dat o sa-si incetineasca ritmul de crestere... si-o sa fii si tu multumita.
ma apuc de noul capitol si revin.... daca ma lasa piticii......
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Amalia spune:
Laura si Luca a luat destul in primele 2 luni...si culmea exact la fel...1,4 kg si 5 cm pe luna. Singura diferenta este ca a plecat de la 3 kg si 50 cm la nastere. Este in continuare alaptat exclusiv. Saptamana viitoare vom merge la controlul de 3 luni si sigur ma asteapta o crestere similara, cel putin in greutate, dupa falcutele lui.![]()
Sincer, eu nu ma stresez! Copilul e alaptat doar la san si nu are cum sa devina obez. Voi avea grija cum il alimentez abia dupa 6 luni cand ii voi diversifica alimentatia si, daca o va tine tot asa, va trebui sa nu-i dau prea multe fainoase.
Pup dulce doua falcute mici!
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Mai fetelor, sa nu ziceti ca-s cu pluta, dar chiar sunt putin ingrijorata. Am cantarit-o mai inainte pe Caterina....are 7kg si 64cm, adica a crescut 1300g si 5cm in ultimele patru saptamani. Si inca nu are 2 luni, ci saptamana viitoare abia. Sincer....ar trebui sa ma ingrijorez?? E prea mult?? Si daca ar fi prea mult....ce as putea face?? Sotul ma tot intreaba daca e normal, daca nu are ceva de creste asa bine ![]() _ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lauramiron spune:
Mav iubita, chiar la tine ma gandeam sa nu te supar cu ingrijorarea mea, ca tu le ai pe ale tale![]()
Dar toti pe langa mine, sotu', mama, nasa etc....isi dau cu parerea ca e prea mare si grasuna pentru varsta ei
si ma innebunesc si pe mine
Pupici
si multumesc
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav bey, laura, ma enervezi! tu chiar n-ai probleme si le cauti cu lumanarea...... alunga-ti gandurile negre, lasa copila in pace, bine ca a crescut asa frumos, ca n-o s-o tina asa la nesfarsit.... la un moment dat o sa-si incetineasca ritmul de crestere... si-o sa fii si tu multumita. ma apuc de noul capitol si revin.... daca ma lasa piticii...... ![]() Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
nov-dec2008 spune:
laura, zi-le sa te lase in pace, ca oricum n-ai ce face!
stai linistita, ca nu ma supar eu dintr-atat.... si nici invidia nu ma roade de fel. asta e, fiecare cu ce are, mergem cu Dzeu inainte!
mav
(n-am apucat sa dau logout... am scris repejor, ca plange anto dupa tzssss...)