noua pe forum

noua pe forum | Autor: alaura21

Link direct la acest mesaj

in primul rand "salut"tuturor de pe acest forum
eu sunt noua pe aici...si as avea nevoie de ajutorul vostru.
nu stiu exact cum sa pot lasa un mesaj exact in locul in care trebuie.dar...cu ajutorul vostru,...si usor usor...cred ca va fi mai bn.citesc de ceva timp mesajele voastre care uneori m-au facut sa ma mai calmez.si chiar m-au ajutat sa ma orientez catre un doctor mai bun(am uitat sa mentionez:incerc sa raman gravida de 1 an de zile fara rezultat inca.)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Buna!Ca sa lasi un mesaj la orice subiect vrei trebuie doar sa dai click pe "Raspunde la subiect",(vezi josul paginii,dupa alte mesaje)..vezi subiectele mai po****re,ex Inseminare,Fiv,Informatii utile Constanta,etc..Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

buna,

Bine ai venit printre noi.
La prima sarcina am prestat 3 luni. Acum la a doua prestez de 9 luni si nu se mai prinde. Sper din tot sufletul sa se fi prins luna asta.
Ai prestat si in perioada fertila sau ...la intamplare?

O zi placuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

multumesc raluca30 pt ajutor.acum am inceput sa-mi dau seama unde si cum.Dar nu am primit inca raspuns la problema mea,desi am scris la forumul clinica virtuala desprecopii.com(am nevoie de cineva care imi poate interpreta niste analize).poate ca persoana care se pricepe inca nu a vazut mesajul meu.......nu styu...oricum ms

Mergi la inceput

ms de primire liliana_28 .eu prestez(ca sa zic asa) aproape in fiecare zi si nimik....dar acum mi-am facut niste analize din care probabil dr isi va da seama care sunt zilele fertile,avand in vedere ca eu am un ciclu de 32-35 de zile.
Am citit pe aici ca pot fi si doar cateva ore de ovulatie la unele femei...:(.Oricum eu sper ca dr la care mergem acum sa afle care este cauza...si sa nu ma plimbe pe drum ca sa faca el experimente pe mine,si sa-mi dea diverse medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Buna ziua! Si eu sunt noua pe forum, vreau doar sa va salut si sa va spun ca sunteti o mare si minunata familie!!!
Numele meu este Alina si incercam si noi de la sf anului 2007 sa avem un bebelus si se pare ca nu reusim...
Avem diagnostic de astenozoospermie si vrem sa incepem serios analizele necesare pasilor urmatori. Anul acesta nu vreau sa se incheie fara o burtica, orice ar fi!!!!
Doresc succes tuturor aspirantelor si multumiri celor care raspund mesajelor noastre!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Fetelor, de ce nu va mutati la "aspirante optimiste" ?
Acolo sunt multe care incearca pt bb si puteti schimba impresii

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

bine ai venit aialsima .trb sa-ti spun si tie asa cum am mai spus ....ORICE AR FI SA NU MERGI LA POLICLINICA CU PLATA,nu cred ca are importanta din ce oras,pt ca banuiesc ca toate sunt la fel ca cea din constanta.nici un lucru ieftin nu este de calitate(parerea mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

alaura-intra pe Informatii de Constanta,acolo pe prima pagina sunt trecuti doctori din constanta si altele...fetele sunt si ele foarte de treaba,te ajuta daca ai nelamuriri...la ce dr ai fost?

Mergi la inceput

pai pana de curand am fost la policlinica cu plata la dr petre daniela.si de prima data mi-a pus diagnosticul "infertilitate" mi-a dat la un moment dat sa faca sotul spg la synevo,( rezultatele nefiind foarte grozave.),in rest mi-a facut doar simplul control,care se face pe masa aceea.nu mi-a spus sa fac nici o alta analiza,in schimb mi-a dat sa iau o gramada de pastile.iar dupa ce am ajuns cu rezultatul de la spg sotului mi-a spus: ...mda...pai o sa ramai gravida ...dar nu pot sa-ti spun exact cand ....poate maine,poate peste 1 an...
De fiecare data ma duceam cu sperante noi la consult si ieseam plangand.
In concluzie....nu ajunge-ti la ea!!!!

Mergi la inceput

am uita st-ti spun.
Acum merg la dr diana cocei.Este o draguta,m-a facut sa ies de la consultatie cu zambetul pe buze si cu foarte multe sperante. A spus ca e prea devreme sa punem un diagnostic,pana nu fac niste analize.si ca spg sotului sa nu ne dezamageasca ,pt ca toate cupluril e de la constanta care au facut spg la synevo au primit cam acelasi rezultat.

Mergi la inceput