Copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 8
elisor spune:
Andra prima masura e clatitul ochisorului cu multa apa, dar ai spus ca deja ai facut asta si al doilea lucru pe care l-as face ar fi sa marg cu el la doctor, prefer sa pierd vremea si sa-mi spuna ca e totul ok decat sa-mi reprosez mai tarziu ca n-am actionat. Sper sa nu fie nici un fel de problema, va tin pumnii!
MamaJipa da febra nu face? In prima faza albastru de metil, cum a spus si Gabitza depinde ce are, daca e infectie tot la antibiotic ajungeti. Sanatate multa! Eu stiam ca sodoul e mai mult pentru raguseala.
Aurasa multumesc frumos! Ce diferenta e intre baietii tai?
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Cloreta spune:
La multi ani Monu si Mostrie!
La multi ani Lucas pentru sot!
Andutzy, la doctor fara discutie.
Sa ne spui ce ai facut, iti tinem pumnii, bine ca ai spalat repede ochisorul cu apa multa.
Ca tot veni vb despre asta, cand eram copil mergeam in policlinica la oftalmo, acolo la spitalul de ochi, mi-era tare drag mai ales traseul pana acolo si stiu ca de cate ori coboram din troleibuz cumparam covrigi calzi de la o covrigarie din Romana.
Lucas, multumesc mult pentru informatii, da ma interseaza linkurile despre care spui. Adi a tot cautat pe net si de la chestiile gasite prin agentii, a cautat locatiile pe net, a ajuns pe niste forumuri din afara unde a gasit tot felul de comentarii. Nici nu stii in final cine are dreptate, pentru unii a fost grozav iar pentru altii cosmar acelasi hotel. El aveam ganduri mari, traseu care sa se finalizeze in Rhodos unde are un prieten dar nu imi permit sa fac asta cu Teodora dupa noi. Cand esti fara copil iti poti permite sa stai 2 zile undeva, sa mai stai doua in lata parte si tot asa.
Androix si Andutzy, eu va stiu pe amandoua si am icredere ca veti gasi de lucru chiar daca piata e asa cum e. Important e sa nu va descurajati, da, pe ejobs sunt o gramada de oferte si ar fi bine sa aplicati de acum. Eu am inceput slujba mai devreme cu 4 luni mai devreme pentru ca am aplicat in ianuarie si am avut norocul sa gasesc repede ceva sa imi convina, asa ca nu am mai asteptat sa se implineasca doi ani.
Ei, desi nu va fi un an grozav eu ma gandesc la un concediu relaxant, soare, apa...:)) Dimineata mi-a propus tati sa mergem in Franta in aprilie, el are treaba dar eu ma pot bananai cand nu e el cu un prieten, ma mai gandesc la oferta.
Azi trebuie sa trag la spalat, curatenie, calcat si mi-am propus sa fac multe chestii saptamana viitoare daca tot nu e garga acasa. Maine ma duc la mama ca deja mi-e dor de ea si poate mergem sa mai cumparama una alta.
Am zis ca imi beau cafea la calculator dar nu am baut deloc si in schimba am mancat vreo 6 bomboane de ciocolata, trei erau cu lichior
Va pupacesc pe toate, sananate multa puilor bolnaviori.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Androix spune:
Andra, banuiesc ca deja ati plecat la medic. Si eu zic la fel, mai bine va ratati o juma de zi pe la spital decat sa va para rau mai tarziu. Ieri nu mai eram pe mess, o sa te apelez eu luni ca pana atunci sunt cu teroristii mici si intru pe apucate. Motiv pentru care nici sa citesc nu am prea apucat...
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Tdi spune:
Ciao fetele!
Andra, eu mi-am dat cu clor in ochi acu' cateva luni (deh, le experimentez chiar pe toate!
), nu m-am dus la doctor
ci doar am spalat indelung cu apa, intr-adevar ustura ca naiba dar trece repede. Fiind vorba de copil, te sfatuiesc totusi sa-l duci la un oftalmolog cat mai repede!
Sanatate la toti bolnaviorii!
La multi ani Monu, sotz de Lucas si MStroie!
Pe mine ma scuzati ca stau in umbra, trec (iar
) printr-o faza nashpa si nu-s o companie placuta pentru nimeni.![]()
andutzy spune:
Din nou eu...
cu riscul ca ma bagati la "mame fara minte" am ramas acasa, deoarece la putin timp dupa ce am vorbit cu voi nici nu a mai lacrimat deloc. Am vorbit si cu pediatra si ea mi-a zis acelasi lucru:lacrimile din abundenta au spalat bine ochiul si atata timp cat el nu duce mana(deci nu are disconfort), nu e rosu si nu lacrimeaza sa nu mai mergem la spital, nu de alta, dar de acolo te mai alegi si cu vreo conjunctivita sau ceva de gen...vorba aia...mergi cu o buba si vii cu 3...asa ca stam si asteptam, dar pana una alta vad ca e ok. Oricum va multumesc pt raspunsuri si sper sa nu ma reclamati la protectia copilului cum ca as fi iresponsabila
.
Dupa toata agitatia asta cu okiul m-a luat insa o durere de cap si parca am ramas si fara urma de energie pe care din greu reusesc sa o storc dupa cate o noapte de somn.
Asa cum zicea si Gabitza de curand, week-end-urile sunt tare grele cu amandoi acasa, e permanent un haos si o zapaceala in casa, lunea dimineata ce imi mai trag si eu sufletul daca Dragos e bine si e la gradinita.
Andreea, stai linistita, nu era graba, vroiam sa te intreb ceva de margelutele tale 
Diseara cred ca mergem in vizita sa-mi vad finuta ca abia reusesc si eu sa o vad de 2-3 ori pe an...
.
Va pup,
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
andutzy spune:
Tdi, Andreea si care ne mai plangeam de asta, deschidem un subiect cu "MAME CARE TREC PRINTR-O FAZA NASPA????" ![]()
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
elisor spune:
Am vazut poze. Florentina sunt uimita ce-a crescut si Patrick, e adevarat ca nu l-am mai vazut de mult timp si el nu sta pe loc, Mayei i-a crescut parul de parca nici n-ai tuns-o, imi plac mult pozele unde dorm impreuna, tare mult imi place sa-i vad cum dorm, asa linistiti...eu de multe ori ma pun langa Bianca cand doarme si ii studiez chipul, ma credeti nebuna dar e o activitate (statica ce-i drept) care-mi incarca psihicul, la fel si cu Andreas, mi-e tare drag cand doarme, macar atunci e totul in siguranta
.
Clara tu chiar ai o mica talentata in ograda, sunt impresionata de ce-am vazut. Cum se numesc cariocile astea?
Anca sanatate sa aveti ca in rest nu duceti lipsa de nimic si aveti o comoara de baietel, cuminte, manierat...cred ca orice gradinita ar fi invidioasa pe voi la cate jucarii aveti. Chiar am nevoie sa-mi repare cineva o usa de dulap, acum stiu de unde sa-mi aleg mesterii, pe Patrick si pe Sergiu, i-am vazut la treaba, recomandarile sunt excelente asa ca ii astept la mine. Sa nu-si uite ustensilele ![]()
Raluca, mami de Iulia, te asteptam aici, acum c-am vazut si pozele mi s-a facut si mai mult dor de voi. Hai, curaj!
Laura parca era vorba ca dai pe-aici
, azi stiu ca ai program de bucatareala, maine ce faci?
OlgaT cum iti este, mai aveti zapada? Cum te descurci cu Tony singura? Ai vesti de la Fane? Un
sa mai rezisti putin!
Teddy si pe tine
, iti respect dorinta de a sta in umbra pana trece
(nu gasesc alt emoticon cu suparare) dar poate ti-ar fi mai bine dac-ai deserta sacul cu probleme aici, poate te putem ajuta macar cu vorba, tu ai fost de multe ori pansament pentru altii...
Daniela a trebuit sa-mi fac cafeaua singurica
, inteleg ca e weekend si esti cu tito prin preajma, dar daca asa ne-i obisnuit, ce sa fac, te cert ![]()
La noi a fost o tentativa de ninsoare, tati a iesit cu Bianca afara si-au facut cativa bulgari anemici, sper sa se hotarasca o data, vine primavara sau pleaca iarna
Andreas (17.08.1998)
elisor spune:
Andra daca tu esti impacata ca e totul in regula atunci asa e, dar eu insist sa-ti faci o programare la un oftalmolog zilele urmatoare sa faca o verificare la ochisor, la un cabinet prive. Poate exagerez eu, scuze ca insit 
Voi va trageti sufletul lunea eu atunci mi-l pierd
, ca e alta saptamana cu balamuc pe mai multe fronturi
Andreas (17.08.1998)
onixone spune:
Elisor: nu a facut febra, si m-am uitat in gatul lui , nu prea vad nimic.I-am dat albastru de metil cu zahar cu mi-a spus gabi ca asta l-am avut in casa.Nu i-a placut cand l-a luat( ii venea sa verse) dar l-am trimis la oglinda repede si a fost foarte incantat ca era albastru tot in gura.
Acum tuseste , o tuse seaca care u o potolesc de fel.I-am dat sirop de tuse dar e frectie la picior de lemn nici macar nu o potoleste pe moment.E adevarat ca mierea irita gatul, ca eu stiu cand am tuse seaca mananc ceva dulce si imi trece(pe moment), si i-am dat si lui o ligurita de miere.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex