LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)
Raspunsuri - Pagina 18
ginnette spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, RADUCU!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
roxanici o sa poata la un moment dat sa ramana gravi dar va ramane cu sensibilitate toata viata .. in plus, dupa 8 martie trebuie sa inceapa fizioterapia, recuperarea .. chestii din astea. in plus, 6 luni trebuie sa astepte cu bb ca sa nu forteze coloana .. ea e si mai grasuta.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
lala noastra a ajuns la viena unde ninge ca-n poveste!!
ce frumos trebuie sa fie!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
danybv spune:
Buna fetelor
Vreau sa urez si eu tuturor clopoteilor sarbatoriti zilele acestea La Multi Ani !!! 
Celor care sunt bolnaviori si mamicilor le doresc multa sanatate 
Urez si eu cu intarziere LA multi ani pentru sarbatorita rlc_sandor sa fi sanatoasa , fericita si sa te bucuri alaturi de familie 
Grevidutelor
, le doresc sarcina usoara 
Am vazut multe poze dar si filmulete foarte frumoase si comice ![]()
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor 3 Ierarhi : Grigorie , Vasile si Ioan
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor
ramonab spune:
Roxi deci e bine Adeluta daca nu a mai facut kk, nu?
Eu caut cresa pt Razvi, ca din septembrie trebuie sa ma intorc la lucru, ca nu ma pot intoarce in ianuarie la mijlocul anului scolar.
Nu prea gasesc e problema.Acum tot dau telefoane si ma enervez.
Sper sa gasesc ceva convenabil si ca si conditii dar si ca pret.Daca nu, asta e, il voi lasa cu mami.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
laura_dimitris spune:
LalaD, distractieeeee!!! 
Vreau si eu ninsoare ca-n popvesti in bucuresti !!!!
Elle, o urmaresti pe blog ?
da-mi si mie adresa ei de blog ca asa stiu ca-mi gasesc si eu blogul meu ![]()
Ramo, si eu o voi inscrie pe eleni la cresa si sper sa prind un loc in septembrie...
Chiar acum am fost la personal la mine sa-mi faca doua adeverinte de salariat ca o voi inscrie deocamdata la doua crese si vad eu pe care o aleg.
Uite ca mi-am amitit acum sa o mai sun si pe mitsu sa stabilim cand ne intalnim ca va mergea si ea cu mine sa-i facem colegi pe conrad si eleni . Si in satu mare sunt probleme cu locurile la crese/gradinite ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
http://avlaudum.blogspot.com/
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
aweya spune:
Buna dimineata, cu toate ca e aproape pranz ![]()
Acum imi beau si eu cafeaua si va citeam
Roxana, Laura, Natalia, Ramona, Elle va multumesc

Ma intreba Natalia de inaltime... sa stii ca nu suntem foarte inalti. Sotul are 1,80 m, dar totusi nu este o "inaltime". Mihaita a fost de la nastere inalt: avea 56 cm. Nu stiu de ce... ![]()
Nati multa sanatate familiei tale, cam neplacut ca-ti sunt toti bolnaviori, dar ai grija de tine sa nu o iei si tu ca-i si mai rau 
Elle imi pare rau pentru finuta ta, saraca tocmai acum cand vroia un bb. Ii doresc recuperare usoara!
Roxana sper ca buburuza nu s-a mai kklit...
doua fete frumoase!
Ramo mult noroc la gasirea unei crese... Si eu l-am inscris deja de acum pentru la anul cand incep serviciul, cu toate ca nu stiu daca am sa-l dau. Ma gandesc sa-l mai las cu mama din ianuarie pana in sept si sa-l dau de la 2 ani si 8 luni. Mi se pare prea mic acum. Fata nasilor au dat-o de la 2 ani si din toamna si pana acum a fost numai bolnavioara, ea care niciodata nu avusese nici macar o raceala...Ma mai gandesc...
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
aweya spune:
LA MULTI ANI RADUCU!
Sa cresti mare, sanatos, norocos, istet si cuminte!
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
ginnette spune:
Helene, off, bine ca mai poate face bb.
Cat despre sensibilitate, maca sa fie doar atat si nu si atceva (dureri d-alea criminale)
Ramo, acum am vorbit mama; a facut kk, ca o pasta cafenie (nu galbena) si fara lichid de jur imprejur si fara miros intzepator (scuzati 'plasticitatea' descrierii) - va dati seama ca mama a facut "coprocultura" asta, casnica, la 'indicatiile' mele
.
A mancat mar copt si a baut cam 20 ml de suc de morcov.
Sa vedem la 12:30 cu pranzul "delicios" ce succes are mama.
Despre cresa, stiu ca e nebunie si pe aici (prin Buc); eu zic ca cel mai bine e cu mami tau; bine, acum depinde dak se si poate (tinand cont ce efeorturi implica asta) 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela