Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 20
godzila spune:
La Multi ani Alina!
Si Iulia are pb asta cu perfectionismul...vreasa le faca pe toate singura...nu accepta ajutorul celor din jur decat cu greu...si educatoarele mi-au spus asta...sa se dezbrace, imbrace, spele pe dintzi singura...si daca nu ii iese se oftica, se tavaleste pe jos, plange...e in permanenta competitie...se intrece cu Vlad, cine bea primul laptele, cine mananca primul...oare ce o sa se intample cand Vlad va fi un concurent serios...
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miflore Am uitat sa va spun, daca intrati la mine la semnatura, la Poze AICI, o s-o vedeti pe Ana la zapada. ![]() Mihaela si Ana Maria Poze AICI |
Wow ce frumoasa e Ana...tocmai intrasem zilele trecute pe link si nu arata asa...ai schimbat de curand nu?
Simona8004 spune:
La MULTI ANI de 8 Martie, chiar daca e mai tirziu sper sa primit felicitarile noastre. Dorim ca viata sa va fie plina de fericire, incredibil de plina de dragoste si extraodinar de placut bucurindu-va de ceea ce aveti.
WOW.... ce mare se face piticodromul. Pupam piticodromul si sa creasca si mai mare si sanatos.
Am vrut sa nu treaca ziua de 8 Martie si sa nu va felicit, dar se pare ca nici nu mai stiu in ce zi traiesc.
o sa revin cu noutati despre noi cit mai repede. acuma sunt cu ochii pe fete ca au cam prins o raceala si amindoua bolesc, una are nasu in fundat si cred ca a prins o conjunctivita de la soacra
iar celalta mare face febra ca are rosu in git si amigdalele putin inflamate. sa vedem cu trece noaptea asta.
Va
si mai venim noi cu noutati
miflore spune:
Buna dimineatza!
Tonnia, hahahha, eu vorbeam de aparatul salin, oricum e ieftin 1 bulion. Ti se pare ca imbunatateste calitatea aerului ca parca m-ar tenta. Tu despre ce sirop vorbeai?
Vera,
, da, am schimbat de curand, i-am facut site fetei. Ramane sa mai si scriu ceva in el. Cum ramane cu intalnirea, vine cineva maine? Si daca suntem doua se cheama grup, nu?
Vera, poti maine?
Simona, lume noua, sa-ti traiasca fetitele si La multi ani si tie de 8 Martie!
De cate ori imi amintesc de tine ma gandesc implicit si la poza cu Maia care statea drepti in palma sotului tau.
In week-end vin termopanele pentru balcoane, faza 1, urati-mi nervi tari!![]()

Ana Maria