Nou stil de viata (249)
Raspunsuri - Pagina 11
Tzuni spune:
Va suparati daca ma mai laud putin cu MERI a mea?
De vreo saptamana incoace ii place sa jucam tot felul de roluri. Si de doua zile ea e Mica-Printesa, iar eu Dugal (personaje de desene animate). Din pacate Dugal asta e un caine si eu, la comanda Micii-Printese, trebuie...sa latru
Pacat ca nu ma auziti....sunt o splendoare...
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
lai spune:
Tzuni, I
Meri! Imi place la nebunie poza - seamana cu tine!!
Si parca, parca aud niste latraturi pe fundal ![]()
Lai
vikinga spune:
Buna seara fetelor! Am avut o zi in forta de dimineata pina seara, da' bine ca-s in forma
. Meniu:MD: o felie de piine de casa cu brunch 15% si o lingura de marmelada light, cafea fara cofeina, lapte slab, un suc facut in casa dintr-o portocala si juma de grepfruitP: carpaccio, o piinicaG:activia, mix de alune si fructe uscateP:un file somon la gratar cu varza de bruxel si wirzingkohl tot o natie de varza dar mai creata si cu alt gust, mai bun. Inabusite cu o ceapa, fara ulei, juma de pahar vin albAm facut si 2 ore de sport azi, o ora la banda 600kcal si o ora bodystiling. Asta inafara de mersul afara cu ciini si Nadja in carut, de 2 ori cite vreo 45min. Aldo a fost azi la gradi pe urma la budo(un fel de judo) asa ca nu a mai trebuit sa alerg dupa bicicleta cu 2 ciini si un carut de impins
.Pozele inca sunt in aparat, oricum public am numai albumul asta de dieta, de familie evit ca ma linseaza sotzul
. Numai lui Happy ii trimit ca se cunosc, dar poate poate am sa pun pt citeva ore o poza si cu el ca sa ma laud si io
. Cum am facut si cu pozele copiilor. Merci de intelegere
. Io nu am fost la party spectaculoasa, cu parul intins ziceai ca-s sue ellen din dallas
bine ca nu am avut timp de drinkuit ca ma alegeam cu o porecla de pomina:)). Surpriza nu prea a iesit pt ca s-a prins de ce se punea la cale, ma rog pina la urma nu a fost atit de tragic. Important e ca a fost totul f frumos. Ideea cu diapozitivul a fost excelenta. Am imprumutat obiectul de la niste amici ce nu au tv in casa dar lipit de casa au construit un fel de gradina de iarna cum se zice pe aici, unde fumeaza seara in liniste fara copii, e numai un perete in rest geamuri care primavara si vara se incalzesc de la soarele puternic de tin pina seara caldura, iarna au un semienu, planuim si noi o astfel de gradina de iarna ca al meu e fumataor dar tre sa mai asteptam. Si interesanta tehnologie e acum, ca poti vedea si posturile tv asa pe pereti aproape ca la cinema. Evident is mari funi filme.Cami nastere usoara si bb sanatos! Toate gindurile mele cele mai bune pt voi
Lou mii de felicitari! Bravo la asa fata si frumoasa si desteapta!Happy mie nu-mi miroase deloc a bine tipul asta. Dar deloc! Nu e ok asa o remarca. Esti o femeie singura cu doi copii care tre sa gestioneze totul si pt casa, mincare, scoala, vacanta etc etc etc totul fara ajutor, fara pensie alimentara fara nimic. Daca era om normal si cu bune intentii nu ar fi trebuit sa zica asta. Si stiu ca si instinctul tau iti zice la fel, nu inchide ochii la clickul ala de mica alarma, dincolo de vorbe multe si goale noi femeile avem simtul ala al nostru care ne zice cite ceva, pacat ca uneori ne zapacim singure si il ignoram. Sa nu cumva sa-i transferi tipului o imagine mai romantata decit e cazul, din lipsa de afectivitate stii tu femeile transforma involuntar orice broasca in print, dar e posibil ca el sa fie o mare broasca
, o zi ar trebui sa gindesti la rece tot ce nu-ti miroase a bine si chiar si sa-i zici verde in fata. Ei nah si ce ai de pierdut
. Daca as fi singura cu doi copii cu un job chiar daca bun, mama nu ar accepta nici un cadou de la mine. Ori ar fi ok cu ceva simbloic, sunat la un curierat pt buchete de flori, un tort frumos de la o cofetarie mai deosebita chestii din astea. Deci 100€ e ok. de ziua alor mei ori de Craciun cadourile sunt intre 100-200€ asta inafara cazului ca au nevoie de ceva stii cum e, strict la cadou ma refer.Donna m-ai cucerit! Eu sunt o fericita, o optimista si cu o pofta de viata nebuna! Poate te molipsesec
. Asta dintotdeauna indiferent de etapele vietii. Nu-s naiva ori inconstienta, deloc. Dar pina la urma, dincolo de nimicurile astea care ne stau in drum, daca te ridici putin pe virfuri si vezi minunatia asta a vietii si sansa sa o ai numai o data cum sa nu exclami: oh al naibii de frumoasa e viata asta! Pe Happy am inebunit-o cu placa asta
. Si iubiti-va fetelor, sa nu credeti ca daca nu sunteti ca alea din reviste nu meritati sa va iubiti si sa va pretuti si sa aveti incredere in voi. Eu am fost insealata in prima mea relatie, cind eram frumoasa si cu talie de model, la modul nesimtit, tot asa ca si Tzuni pauza la intimitati vreun an si ma-sa imi zicea ca sigur are farmece lol
. Ce am facut dupa aia? Am dat naibii tot si toate, am suferit crunt 2-3-4 luni si mi-am schimbat radical viata, felul in care m-am privit. E minunat sa te simti frumoasa si sa ai incredere in tine. Eu m-am simtit asa si la 80kg dupa a doua sarcina si parol ca si la kg alea aveam si eu niste admiratori, ca-i complimentau itali-spaniolului meu destul de des sotia
. Well in ultima sarcina pe la 90-100kg abia atunci aveam si eu senzatia ca tre sa fiu horror
. In rest cu nasul in vint
.Gata romanul!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Tzuni ai o fetita tare frumoasa si cu un zimbet asa de expresiv! Se vede ca e fericita, ca-i ride mamei ei cu drag
. Si ce chic o imbraci
.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
louisea spune:
Neatza
Va las ceai, cafele si ce mai doriti
Nu ca miroase bine ce v-am pregatit? ![]()
Tzuni chiar ca Meri aduce a tine. E o scumpa 
Vik mai zi ca le zici bine
Ce bine ca ti-ai gasit un echilibru in viata si ai familia dorita. Sa fi la fel de fericita pt tot restul vietii ca o meriti ![]()
Roxa cum mai stai cu consumul de cioco? ![]()
Ruxi
si forta. Ai ajuns acasa-acasa sau acasa la hotel?
Tumpi am inteles. Da tot matinala esti 
Carmen ce mai zici?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Tzuni spune:
Neata! 
...as mai fi dormit, dar m-a trezit mirosul cafelei facuta de Louisea!
Multumim frumos! 
Ma asteapta iar o zi plina. (azi se insoara - iar - Bodo de la Proconsul, fostul ginere al lui Basescu). Dar diseara sunt la film si la restaurant si relax in companie placuta 
PS. Astazi sunt Luca si Meri e Petra (doi prieteni de-ai ei
). Am scapat de latrat 

_
Tzuni
hcclara spune:
'Neata!

Dany! petrecere frumoasa si asteptam poze si vesti!
lai multumesc frumos!![]()

lou buna cafea faci!
Tzuni e frumoasa foc, si a ta din cap pana in picioare!petrecere frumoasa deseara!
Cami asteptam bebelasul...

pup fetele, sa aveti un sfarsit de saptamana placut!
Tzuni spune:
La multi ani, Dany de Criscosty! sa-ti traiasca, Cris, si sa-ti aduca numai bucurii! 

_
Tzuni
Hopes spune:
Tzuni, ai o minune si o frumusete de fata. Dar sunt profund dezamagita. Doar o poza???!!!![]()
Te iert, ca asa m-ai facut sa rad (zgomotos) de la prima ora.
Louisea felicitari
Happy eu mi-as dori sa primesc 100E cadou de ziua mea, nu baga in seama prostiile astea. Cu banii astia isi ia oricine un cadou frumos
sunt pe aici