Operatie la coloana

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

multumesc.

am mai gasit ceva foarte interesant. se poate face operatia la orice varsta. cica DR.Jianu practica treaba asta cu mult succes. uitati aci:http://www.neogen.ro/group/5611/view-posts/184332

"niciodata sa nu te pui cu prostu', ca are mintea odihnita!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Devo saru'mina! da sigur ca vreau. Sincer nu prea imi vine sa ma las pipaita pe la coloana, ca poate ma lasa fara nervi si au si astia rolul lor , dar tare as vrea sa si scap de strimbatura asta, ca mai am nitzel si merg ca mamaia, numa' bastonul imi lipseste.

micky am citit, dar si 4500 euro... o carutza de bani cu coviltir cu tot Oricum o consultatie nu e un capat de tara. Multam! O sa ma duc. Oricum o parere in plus nu strica niciodata, mai ales cind e vorba de o operatie

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Fetelor, va trimit numarul pe PM.
Sanatate multa, multi pupici si succes!

cristina

Mergi la inceput

Devo multumesc. O sa ma programez si poate poate oi scapa de stresul asta. Cum o fi dar sa scap odata. Presupun ca acum nu mai stii de preturi. Am inteles ca operatia ar costa in jur de 4000 euro da' fac io pe dracu'n patru daca va fi nevoie

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celmaimic spune:

offtopic
ce ma deranjeaza groaznic sunt sfaturile si parerile aruncate din propriile cunostinte (MINIME), vorbe care pot face rau uneori.
Mi se pare normal ca atunci cand nu stii despre ce este vorba, sa te abtii de la comentari, nu sa vorbesti in plus ca sa iti creasca nr de postari pe forum.
Nu vreau sa fiu rau, dar nu cred ca realizati efectele pe care le au unele din actiunile voastre. Nu vreau sa dau nume pt ca nu are rost.
Din acelasi motiv nici nu am mai citit toate comentariile.

ontopic
o alta problema majora... este proasta informare asupra acestor deficiente si efectele lor. Nu sunt multi care sunt constienti de cum va poate afecta viata... lasand d`oparte latura estetica. Oricum, de partea asta aveti cuvantul meu ca ma voi ocupa... daca ma ajuta Dzeu
Deficientele posturale reprezinta o problema globala, si pot afirma ca mai bine 70-80% din oameni o au. La unii mai vizibile la altii mai putini.
Aceste probleme trebuie tratate, pt ca, cum cred ca v-ati obisnuit, niciodata o problema nu vine singura. Deci vor aparea alte deficiente (si nu numai) care vor compensa deficienta initiala.
Scolioza e una din cele mai complexe deficiente pt ca se realizeaza in toate cele 3 planuri. Si sunt slabe sanse de remediere dupa varsta de 16 ani prin tratement kinetic, deci singura solutie ramane operatie. Acelasi lucru este valabil si pt cifoza sau lordoza, doar ca in cazurile acestea exista sanse mai mari sa se recupereze pana pe la varsta de 24-26 de ani.
Nu se mai pot indrepta prin gimastica si alte metode pt ca, ori se tocesc discurile intervertebrale, ori se osifica.
cine are probleme si vrea ajutor sau suport, va rog dati un pm si discutam mai multe acolo ca sa nu se inteleaga ca imi fac reclama aici.
Cat despre locul unde recomand sa te operezi... in ordine descrescatoare
1. Ungaria, 2. Tg mures, 3. Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

misha, si pe mine m-a socat pretul..." cu tot cu coviltir"hehhee.........oricum am decis sa ma duc la o consultatie sa vad in ce stadiu ma aflu, ca am neglijat cat cuprinde problema asta. acum nu ma deranjeaza estetic vorbind. nu se cunoaste tare, oricum evit sa port foarte mulat, dar mi-e frica sa nu am probleme peste cativa ani. pretul e mare pt ca operatia de face la Euroclinic. banuiesc ca onorariul lui nu e atat de mare. cica si Dr.Ursu de la Foisor practica astfel de operatii......la tarife mai mici, in functie de cat de mare e curbura coloanei...2.000-3.000euro. oricum e greu de luat decizia asta.

"niciodata sa nu te pui cu prostu', ca are mintea odihnita!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui celmaimic

offtopic
ce ma deranjeaza groaznic sunt sfaturile si parerile aruncate din propriile cunostinte (MINIME), vorbe care pot face rau uneori.
Mi se pare normal ca atunci cand nu stii despre ce este vorba, sa te abtii de la comentari, nu sa vorbesti in plus ca sa iti creasca nr de postari pe forum.
Nu vreau sa fiu rau, dar nu cred ca realizati efectele pe care le au unele din actiunile voastre. Nu vreau sa dau nume pt ca nu are rost.
Din acelasi motiv nici nu am mai citit toate comentariile.

Hai, mai, nu fi rau. Io cred sincer ca fetele au avut cea mai buna intentie sa ma ajute, asa cum s-a priceput fiecare, si asa cum ai facut-o si o faci in continuare si tu. Nu toata lumea e experta dar mai auzi de colo, mai pui cap la cap si asa se face informatia intreaga

Citat:

ontopic
o alta problema majora... este proasta informare asupra acestor deficiente si efectele lor. Nu sunt multi care sunt constienti de cum va poate afecta viata... lasand d`oparte latura estetica. Oricum, de partea asta aveti cuvantul meu ca ma voi ocupa... daca ma ajuta Dzeu
Deficientele posturale reprezinta o problema globala, si pot afirma ca mai bine 70-80% din oameni o au. La unii mai vizibile la altii mai putini.
Aceste probleme trebuie tratate, pt ca, cum cred ca v-ati obisnuit, niciodata o problema nu vine singura. Deci vor aparea alte deficiente (si nu numai) care vor compensa deficienta initiala.
Scolioza e una din cele mai complexe deficiente pt ca se realizeaza in toate cele 3 planuri. Si sunt slabe sanse de remediere dupa varsta de 16 ani prin tratement kinetic, deci singura solutie ramane operatie. Acelasi lucru este valabil si pt cifoza sau lordoza, doar ca in cazurile acestea exista sanse mai mari sa se recupereze pana pe la varsta de 24-26 de ani.
Nu se mai pot indrepta prin gimastica si alte metode pt ca, ori se tocesc discurile intervertebrale, ori se osifica.
cine are probleme si vrea ajutor sau suport, va rog dati un pm si discutam mai multe acolo ca sa nu se inteleaga ca imi fac reclama aici.
Cat despre locul unde recomand sa te operezi... in ordine descrescatoare
1. Ungaria, 2. Tg mures, 3. Bucuresti

oki, insa in Ungaria nu e mai scump decit in Romania, oriunde ar fi (Tg.Mures sau Bucuresti)? Ca sa nu mai zic ca nu ma pot duce singura. Deci cazare si pentru cel/cea care va merge. Adica, toata "excursia" asta nu va costa mai mult de 4000 Euro? ca pina la urma si banii conteaza, din nefericire

Iti multumesc pentru ajutorul pe care mi l-ai dat. Exercitiile tale chiar mi-au facut bine, desi la inceput credeam ca nu o sa mearga si aveam dureri si febra musculara

micky si eu cred ca nu strica opinia mai multor medici, nu ca unul ar vedea coloana dreapta iar altul mai strimba. Eu vreau expicatii clare, asa ca la prosti, ca daca faceam medicina nu mai intrebam nicaieri. De ce operatie, sau de ce nu. Partea asta cu comunicarea lipseste din pacate in spitalee noastre si nu e bine deloc. Pina la urma ai tot dreptul sa stii ce se intimpla cu tine.
Daca as fi avut bani m-as fi dus in Germania dar sint convinsa ca sint totusi medici buni si la noi. Chiar toti n-or fi plecat afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Misha , in stadiile avansate kinetoterapia nu mai ajuta.
Prietenul meu e fiziokinetoterapeut si am vazut niste scolioze de m-am speriat.
Trebuie in stadiile alea operatie pt. ca scolioaza, cifoza , au ca efect modificarea cutiei toracice , cutie unde ai plamanii , inima.
De aici pot da afectiuni respiratorii , evident mai ai dureri musculare,poti face torticolis, samd.
daca ti se recomanda de catre un doctor interventia e bine sa o faci.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Devo multumesc. O sa ma programez si poate poate oi scapa de stresul asta. Cum o fi dar sa scap odata. Presupun ca acum nu mai stii de preturi. Am inteles ca operatia ar costa in jur de 4000 euro da' fac io pe dracu'n patru daca va fi nevoie

Nu-mi vine sa cred ca atat costa o operatie in ziua de azi. Clar ca nu mai sunt la curent cu preturile si sa-mi fie cu iertare daca supar pe cineva... Cand s-a operat tata, asistentele l-au "terminat" de bani. Nu schimbau lenjeria, nu-i dadeau un calmant, nimic fara bani. Sa mai zic ca portarul te lasa sa intri doar daca cotizai? Si nu se uita la 10 000. Si asta acum cativa ani. In ce lume traim?

In ce priveste ce a scris celmaimic. Inteleg ca s-a referit la modul general si nu la mine personal.
Nu ma pricep la medicina, nici nu dau sfaturi gen opereaza-te ca asa a facut tata (cu atat mai mult cu cat tata a avut un alt diagnostic), am recomandat pentru consultatie un doctor care noua ne-a fost recomandat de doctori de renume. Acest doctor s-a dovedit a fi si un profesionist excelent, si un om deosebit. Fetele au cerut pareri si nu un diagnostic sau o schema de tratament. Sunt mature si suficient de destepte sa cearna informatia si sa aleaga varianta cea mai buna. Sunt convinsa ca nimeni nu se duce sa se opereze la coloana ca i-a recomandat cineva pe forum si banuiesc ca cine ajunge sa se opereze are deja doua pareri avizate in domeniu.

Mergi la inceput

XIO am pus pozele cu radiografiile facute acum 3 ani in primul mesaj. Crezi ca e intr-un stadiu avansat care ar necesita musai operatie?

devo pe mine deja nu ma mai mira nimic

micky

Mergi la inceput