Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Fetelor, voi ati gasit pe undeva protectii din acelea care se pun la patul mare sa nu o ia bebe la vale? |
uite aici
http://w w w. c h i c b e b e.r o/products/3999-lrossi_bara_de_protectie_pentru_patut_stela_151cm.mbs
Mie mi se par nesimtit de scumpe dar asta este.
Au si protectii pt usi, prize, colturi de masa, etc ma gandesc si eu ca trebuie in curand sa ne inarmam cu de toate.
Paula Laura, cat erau cele din Ikea? Noi avem pat enorm de mijloc si ar trebui vreo 2 ca sa fie cat de cat protejat, desi cand se mareste il pun in pouf si gata, si pot lua una doar pt cand sunt eu cu el in pat si dormim, nu poate sa se rostogoleasca peste mine
Nerantula, zici ca erau indraznete pozele?
Angelynna, merci pt parola

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
andy.p spune:
babymom ce ai rezolvat??Cu actele ..
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
claudinna spune:
babytza, tinem pumnii stranshi!!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Din pacate s-a ocupat programamrea....a sunat cineva mai devreme, tot cu un bebe....
Angelynna 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
andy.p spune:
| citat din mesajul lui babytza Din pacate s-a ocupat programamrea....a sunat cineva mai devreme, tot cu un bebe.... ![]() Angelynna ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
Si acuma?Cand mai aveti alta programare??

Alexia
Andrei
claudinna spune:
babytza, pai si la aia cu curentul? nu a mai venit??
Nerantula, n-am apucat sa=ti spun, dar v-am vazut si eu pe net, ca deh, nu prinsesem informatia in timp util..
foaarte dragutzi!! si io mandra ca va cunosc! l-am chemat si pe sotz sa vada despre ce e vorba:))
asha as vrea si eu unul...din ala pt copiii mai mari
sa vedem...ca vin pe 14 la buc, poate imi iau totushi, ca-n marsupiu nu prea pot sa-l port, mai ales imbracat de iarna.
gaia.nevia, mi-a placut ffff mult rucsacul ala al vostru!! e de luat in seama...mai ales ca vine vara si planuim multe excursii la munte...asha ca tr carat cumva copilul, ca nu poti urca cu caruciorul pe munte....
ceva detalii despre achizitionare?
poze noi cu bebelushul
Razvan
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui sabinel Nerantula special pentru Gruia ![]() amalia mamii cum s-a nascut strumfita mea piticania creste _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
Moama, ce de 'ghe'-uri cu balonase erau la gura lui cand o auzea!!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu
andy.p spune:
Eva vazut poze cu Luca...e mare si frumos
..si cum sta el in fotoliu,super..iar poza cu caciula e totala![]()
Alexia
Andrei
claudinna spune:
babymom, utile ideile si parerile tale despre diversificare. eu ma bucur ca te avem printre noi!
la umra urmei, fiecare face cum doreste, cum considera.
mie mi-a fost f util ca mi-ai atras atentia asupra laptelui si importantei lui. aveam si eu o strangere de inim cand ma gandeam cat bea si ca poate nu e sufucient, asha ca la masa de legume ii dau mai putina supa si completez cu lapte. plus ca el parca mananca mai mult, parca, de la un timp, probabil datorita faptului ca s-a marit.
si hai cu pozele alea, ca abia astept sa va cunosc!
mai ai nevoie de ajutor?
poze noi cu bebelushul
Razvan
gaia.nevia spune:
Noi l-am luat de la Everest (pe gabroveni langa clubA) in feb 2008, a costat cam 600RON si se numeste Jolly Comfort modelul.
Daca au pe stoc, ok, daca nu, mai bine iti comanzi din germania de la magazinele online Vaude.
L-am masurat si eu pe Radu la circumferinta craniana, s-a nascut cu 37, acum are 43 la 3 luni. E bine? Ca pare mic capul lui fata de corp...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!