Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Cami, ce veste frumoasa!... mi-au dat lacrimile de bucurie! sa iti ajute Dumnezeu sa aveti o intalnire frumoasa, sa fiti sanatoase si cuminti. De-abia asteptam vestea cea mare...!!!!!

Imi cer scuze celorlalte fete, care probabil ca nu ma cunosc fiindca n-am mai aparut mult timp si vad o multime de nume "noi" (care deja sunt vechi), ca ma bag asa in discutie si ii raspund numai lui Cami, pe care o "cunosc" de dinainte de "disparitia" mea

Caciantoni, MULTUMIM pentru gandurile postate de tine, despre rugaciunea pentru altii, ale Sfantului Ioan de Kronstadt. FOARTE FRUMOASE! Le-am citit cu sufletul la gura si cu mare bucurie!

Va imbratisez pe toate cu mult drag, inca o data NASTERE USOARA Cameliei si asteptam vesti!

Cu drag, Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna seara fetelor....nu mai pot de dureri de coloana..spate etc..mia facut mami meu masaj din ala de soi, de mia starnit toate durerile.....nu mai pottttttttttt de durere acum ma doare toata coloana si nu doar intrun loc....
maine seara imi fac o radiologie la coloana si analize vom vedea

doamne ajuta si sa auzim cu bine...sunt terminata de durere si o neputincioasa, nimic numi trebuie din cauza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Camelia, ne gindim si sintem cu tot sufletul alaturi de tine.Te astepatm cu drag inapoi cu primele impresii despre marea intilnire cu "darul cel minunat" pe care ti l-a facut Dumnezeu!
P.S. Eu te cunosc. Am citit toate capitolele anterioare.

Livsy scumpa...si pe tine te cunosc, cu toate framintarile si greutatile prin care ai trecut in ultimul an.

Indraznesc sa te intreb: Ce mai faci? Cum iti mai este? Cum a lucrat Dumnezeu in cazul tau, pentru linistea sufletului tau?

Pogonici...tu esti tare greu incercata in aceste zile.
Ca sa te inveselesc putin as face apel la o zicala din popor care zice ca "toate bubele rele in ...babei mele". Asa si tu, draga noastra.

Totusi...mie imi este friga ori de o criza de discopatie lombara, ori de o sarcina extrauterina.
Tin pumnii si iti doresc sanatate.Fuga la doctor.

Noi miine plecam 3 zile la munte...cica sa vada si Nicolas zapada. Tzeapa!!!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta1

dragutelor.... sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie09.htm

Cami_antonia - nastere usoara.... ce putin mai este...

pogonici - imi pare rau ca nu te simti bine.... nadejdea la bunul Dumnezeu si rugaciune .... Fia ca Maicuta Domnului sa te acopere cu Sfantul Sau Acoperamant!...

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, cu intarziere... aveti un nou capitol aici
Capitol cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LIVSY multi ... ce mai faci???? chiar nu ai mai aparut de mult pe la noi .... imi era dor de tine ... multumesc pt gandurile bune ...

theiuta ma bucur de cunostinta ... imi pare bine ca ne-ai citit de la inceput ... e intr-adevar usor de cunoscut asa fetele .... distractie placuta la munte si sa ne saluti muntele si din partea noastra ...

azi noapte am avut iar niste dureri de ziceam ca nasc ... dar asa mi se pare in fiecare zi ... offffffff .... tre sa mai am rabdare ....

39+
AMR 4 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput