Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta2008

buna fetele dragi si optimiste!!!!

eu am toate semnele de CM..si sunt extrem de trista si nervoasa..sunt suparata..

tare mult am crezut ca luna asta voi avea un test cu II ...dar nu se face voia mea, ci voia Lui...
Ma rog sa am credinta si incredere in planul Lui...dar cateodata este atat de greu ...
va admir ca sunteti atat de puternice si nu cedati ispitei si gandurilor negre...

multumesc ca va ganditi la mine!

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Speranta scumpa...si eu am avut luni de zile aceste simptome de depresie cind veneau rushii...mare dezamagire, lacrimi, frustrare...in fine! De 2 luni de cind citesc cele 2 acatiste despre care am mai postat, ma simt linistita.Faca-se voia lui Dumnezeu.Daca la tine vin rushii, inseamna ca Dumnezeu 9in marea lui intalepciune si bunatate) nu considera ca LUNA ACEASTA trebuie sa ai bebe.Ceea ce nu va ramine valabil si pentru luna urmatoare, probabil.

Fruntea sus, primeste un si...mai vorbim!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
georgia_c - MULTUMESC TARE MULT..imi place ce mi-ai scris ...Intradevar pe site gasesti cuvinte si sfaturi care sunt tare ajutatoare...nu stiam de ac site...
Este minunat DD cand lucreaza si cum aranjeaza el lucrurile...l-am simtit si eu de multe ori in viata mea...Ne iubeste si stie cel mai bine cum ne este bine...

Dupa ce am tinut post, m-am rugat pentru mama mea-este bolnava de cancer si pentru mine- vreau bb....deocamdata pt mine nu s-a implinit dorinta si minunea, dar in schimb mamei mele i-au disparut ganglionii de la gat, mai are doar la san...PUTEREA RUGACIUNII ESTE EXTREM DE MIRACULOASA

Aveam mare nevoie sa vorbesc cu voi si intredevar am gasit si mangaiere.
Sa ne ajute DD sa ne tinem la piept bebelusii mult doriti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
Theiuta - asa este...doar ca in ianuarie am fost in concediu, am fost ffff linistita si relaxata si probabil din acest motiv imi pusesem mai multa incredere..., dar asa cum ai spus "LUNA VIITOARE"

Ma bucur tare ca mamei tale ii merge mai bine..Sa va intareasca rugaciune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Speranta, cata bucurie va aduce Dumnezeu in inimi ajutand-o pe mama ta sa se insanatoseasca! Doamne ajuta sa scape de necaz de tot!
Nu-ti pierde speranta si rabdarea, se vor rezolva toate, pe rand. Si noi ne-am pus anul trecut sperante in concedii si in weekenduri la mare si la munte, dar bb a vrut sa se prinda chiar la noi acasa, in viitoarea lui casa. Iar stresul l-am eliminat cu vin , putin, dar si-a facut efectul . Si ajunsesem sa nu mai intampin nici rushii cu ura, ma gandeam bine ca-s sanatoasa si vin cand trebuie.

Doamne, abia astept sa te vad anuntand vestea cea mare!

16+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Speranta, nu stiu cit de puternice sintem in realitate. Eu, una, am fost tare suparata in ultima vreme ca nu am un test cu II, desi, v-am mai povestit ca nu-mi era indicat sa ramin insarcinata, din cauza unui trat.alopat, foarte puternic . Dar ce mai, eu pusesem bot. Sa-mi fie rusine!
Chiar ii spusesem sotului meu ca nu credeam ca o sa ma bucur sa vad ca-mi vine CM-ul. Pt.ca in ciuda faptului ca ne dorim enorm un copil, eu chiar nu vroiam sa ramin insarcinata in ac.perioada .Voi mai intelegeti ceva?
Nu am folosit metode AC pt.ca d.p.v. medical, ar tb.sa treaca 3 luni de la operatie pt.ca sotul meu sa aibe sperma de calitate si sa pot ramine insarcinata. Doar pe asta m-am bazat si putin pe metoda calendarului.
Sintem sau nu sintem puternice,cadem sau nu in deznadejde,un mare pacat de altfel, asta e!
Am ales o cale si tb. s-o urmam.

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Jesika, ce frumoasa povestea despre ajutorul Sfantului Nectarie. Am trimis-o si eu imediat prietenelor care e roaga sa aiba copii, una chiar in Irlanda si se gandea ca oricum nu ajunge la Sfantul la Bucuresti pana in august. Dar iata ca ajuta si la distanta.

M-ai intrebat despre burtica. Eu aveam impresia ca nu se vede, dar ieri in tramvai m-a intrebat o dna daca-s insarcinata ca sa-mi dea scaunul. M-am bucurat atat de mult, incat n-am mai vrut sa stau jos.

Theiuta, daca ai inceput sa te rogi Sfantului Nectarie, eu zic sa nu-ti pierzi increderea in El. Noi inca simtim ajutorul Lui, desi nu-i mai cerem decat sanatate pentru bb. Dar simtim cate un ajutor din cand in cand.

Faca-se Voia Domnului cu toate aspirantele!
Weekend frumos, plin de soare si iubire!

16+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor nu stiu ce sa mai spun...sunt prea pacatoasa ca bolile se tin lant dupa mine

sa va povestesc..luni seara am facut o criza de rinichi, am crezut ac e de la tratamentul ce lam fcaut si e una din simptome, e o durere localizata in partea dreapta intrun singur loc....am stat in pat miam revenit pana la urma, marti seara iar am simtit ca ceva nui in regula, dar stiti cum mi se intampla, dupa amiaza cand ieseam de la munca mergand pe jos, iar cand aj acasa plangeam de durere in pat....
mierc seara la control la eco, din nou criza in acelasi loc...sarcina nefiind, mia zis dct sa iau nospa ca ar fi de la tratamnet..de unde, mia stat durerea dar de fapt eram amortita..
aseara criza iar in acelasi loc, patesc mergand pe jos venind spre casa....am aj in cele din urma acasa, si mam asezat in pat de durere, vine si sotul si fuga la dct la un eco crezand ca am piatra la rinichi...de unde nici asta nui...rinichii meu sunt ok...
am luat asaeara iar nospa ca sami revin, mia stat durerea, azi cand am plecat de la munca, din nou durere....nu stiu ce sa ma fac

acum stau in pat de durere.MEREU IN ACEALASI LOC, SI IMI APARE ACEASTA DURERE IMEDIAT CE MERG PE JOS INDIFERENT DE DISTANTA..imi trece doar cu nospa atata,

luni merg sami iau analiza la sange si la urina, si de acolo vom incepe ceva investigatii la rinichi si coloana....uitam sa va zic, obosesc fff repede..

in ac mom am niste dureri de parca ma batut cineva in partea dreapta la spate.....

poate ca sunt prea pacatoasa, nu ma rog indeajuns si Dzeu ma incearca

am atata treaba de facut dar nu pot, sunt o neputincioasa..stau in pat de durere

doamne ajutama ca nu mai pot duce atatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

sinaxarul pentru maine....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie07.htm

Va doresc o seara placuta si un sfarsit de saptamana linistit!

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Hola !

Pogonici, e doar o perioada mai neplacuta. O sa treci si peste asta

Eu sint toata bagata in treaba

Diseara mergem la un botez si peste 2 saptamini la altul.Stiu sigur ca vor fi, la masa noastra, citeva mamici si cred ca va tb.sa suport discutii si clasicele intrebari : voi cind...?!

Un uikend placut tuturor

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Si eu voi merge azi la un botez!
Si tot azi ar fi fost data probabila a nasterii, daca nu as fi pierdut sarcina. Offf....
Dar asta a fost sa fie. Viata merge mai departe. Sunt cam trista, dar tre sa trec si peste asta.

Another day goes by

Mergi la inceput