Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(159)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
ellis, anacami, mersi de info...la noi in Cluj , cel putin pe card, nu au intrat...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 http://good-times.webshots.com/photo/2194372120102385306OFiJJN poop bulanase de fetitza frumoasa.......e mortala ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.`` |
si ce bulanaaaaaaseeeeeeee....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adra_bell spune:
Deci facem o gasca de pici iubitori de teatru? Poate ne trezim cu o gasca de pici urlatori la teatru...
Avem pe lista: Eva, Maria (Anca_D), Maria (Vasari), Alessia si unicul cavaler, Radu. Cine mai doreste?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
anacami spune:
Multumesc fetelor!
tinuta este aproximativa
, Magda (daca o stiti..) avea sosete putin mai lungi, noi nu posedam..
Nu mai am chef de nimic, vreau primavara sau macar sa ninga, nu sa ploua mocaneste si sa fie aproape intuneric..
Stefania si-a mai schimbat putin programul de somn, dimineata ar mai dormi; pana acum era in picioare la 6, gata de eplorari...Cand venea sotul sa o duca la bunica (doar 2 etaje mai jos) era in extaz, aproape ii sarea in brate...
Acum, cand il vede se intoarce cu funduletul in sus si zice "ne,ne,ne" cu mana intoarsa in spate (dar fara sa se uite la el)...
Isi revine insa repede, si imi spune pa,imi da o bezea chiar daca nu le cer (stie deja "protocolul).
La bunica mai sta 30 minute treaza, dupa care iar o repriza mica de somn pana pe la 8
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ellis spune:
Mai, are bulanase, stefania, ca vad ca se si hraneste simgurica! avem si noi pinguinul tomy pt baita si ii place cum bolboroseste in apa!![]()
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
anacami spune:
Adra,daca este in weekend poate venim si noi. Stabiliti data si vedem..De saptamana viitoare voi incepe niste cursuri suplimentare de engleza cu Sebastian (acasa), inca nu am stabilit cu profa cand poate,saptamana viitoare vom sti (ca mai face si cu alti copii)
Vor mai fi unu-doi copii,sper sa nu iasa cu razboi (se intelege excelent cu toti copii din grupa de la gradi,se iubesc ca niste fratiori...)
Avem in vedere si alte activitati,dar daca stim dinainte ne putem organiza cumva..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Deci facem o gasca de pici iubitori de teatru? Poate ne trezim cu o gasca de pici urlatori la teatru... Avem pe lista: Eva, Maria (Anca_D), Maria (Vasari), Alessia si unicul cavaler, Radu. Cine mai doreste? adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
unde-s doi (cavaleri) puterea creste
ancadragoman spune:
Amy va primeam din prima![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
bb_yasmi spune:
helo
cami, e superbaaaaaaaaaaaaa stefania!!! iar ultima poza (cea magda...nu stiuu cum..
) e bestiala....de reviste...![]()
![]()
va multumesc celor ce mi-au raspuns in leg cu forumla.
petro, in italia gasesc lapte nan junior???? ca din cate ma observat nu este sub aceasi denumire.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Amy va primeam din prima anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
apoi, nush ce se-ntampla dom`le...parol! ca nu-i vina mea,ca am duplicat mesajul
pana mi se-ncarca pagina...trece o groaza de timp! oare cat o sa dureze trb ?