Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(159)
Raspunsuri - Pagina 21
adinag spune:
Buna,
Ank, ma bucur ca are si atatea efectepozitive despartirea ce vine. Vati reusi, doar nu uita sa te gandesti si la tine, sa nu-ti pui prea multe in spinare. 
Lavi, unde esti? Esti ok? Ai facut op? Hai ca ma ingrijorez deja...
Miha, chiar ca ai fost radicala! EU nu am curajul s-o fac pe asta. Stiu si femei cu efecte urate de pe urma legarii trompelor si nu as risca. Eu voi lua inelul contraceptiv, nu este inca in RO (din cate stiu eu). Este mai usor de suportat decat pilulele, emana o cantitate de hormoni mai mica si constanta, nu trece prin ficat. Na, ca ma baga astia la reclama!![]()
Gata, Floris nu ma lasa deloc, e culmea! Nici sa ies din camera la baie nu e ok, sper sa-i treaca odata faza asta - ca il tine de o luna de zile...
Amy26 spune:
Valentina, ce mai face Jasmine,Lucas?V-ati mai vazut cu ei???
Dc va mai intalniti,te rog sa-i transmiti ca o asteptam cu drag aici!Sunt multe fete care au intrebat de ei!
vali_delide spune:
Amy, ne-am vazut sapt. trecuta cu Jasmine si Lucas...am mai vb. la tel., dar, pe vremea asta urata nu prea am iesit din casa...o sa-i transmit mes. tau. Sper sa o sun azi, daca ma lasa lipitoarea mea!
popbianca spune:
buna dimineataaaa! va ofer de la Arad
ca si eu am mare nevoie de asa ceva acum....mi-e un somnnnn...numai chef de lucru n-am!
piticuta mea a fost cam agitata azi-noapte....s-a tot trezit maraind....are nasul infundat....nu mai merge cu pompa(urla si se zbate ca pestele pe uscat cand ma vede cu ea)...cred ca tre sa bag batista bebelusului(care nu stiu cum sa o fol. desi am mai primit indicatii de la voi....dar teava de la aspirator era mult mai larga decat sistemul ala si-l tragea inauntru)
azi la 13 are Ana programare la ctrl la gineco...
....mama ce plans o sa bage.......voi mai cere sa-i ia o proba de secretie sa vad cum sta cu candida...
ank83....ma gandesc ce mom. traiesti acum cand sotul pleaca
...tre sa te gandesti si tu la plecare, la copii...ti se va schimba viata!oricum ai toata admiratia mea.....
ancadragoman....tin pumnii!
ai simtit ceva fior cand ai gasit poza!
acum tre sa ies....iar am de lucru!![]()
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
CApitol nou
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132677
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca