Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(159)
Raspunsuri - Pagina 17
vali_delide spune:
Miha, m-ai auzit ca mi-e foame non-stop,nu? Iaca, tastatura mea pluteste 

...si tocmai ce-mi jurasem ca nu mai intru pe blog-ul tau
...asa ca ma duc la nani, poate visez cum slabesc
...noapte buna tuturor!
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis e greva????????? MIHA, CE COCI? LAVI, TU? ADINA? ANCA?.....HEI, CE FACETI??????? AM NOMINALIZAT SI EU CELE MAI ACTIVE DOAMNE...SA NU SE SUPERE NIMENI... Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
helou si eu
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui vali_delide Miha, m-ai auzit ca mi-e foame non-stop,nu? Iaca, tastatura mea pluteste ![]() ![]() ...si tocmai ce-mi jurasem ca nu mai intru pe blog-ul tau ...noapte buna tuturor!![]() |
Mey...daca vii in vizita numa pe blog si nu la mine acasa...slabesti sigur.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Recunoasteti personajul http://good-times.webshots.com/photo/2341159030101626593grhoKE anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
nuuu... cine e??
Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Bai nene cat eram,am descarcat pozele din tel si am vrut sa ma vedeti si voi. Vali eu sper sa va preagtesc o surpriza luna asta anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
si noi speram ... ca ne termini pe noi de emotie de fiecare data cand tre sa iti vina ciclu

Ank
Raul
17.10.2007 si
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis miha - ai vazut ca le-am "confectionat" sling? |
E sling sau wrap?
Cred ca e tare fericita Alessia ca ramane cu tati,cred ca se vor intelege de minune. Sau nu?
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
vali_delide spune:
Nu mai zice odata, ca iau primul tren si vinnnn....![]()
Ankule, peste 10 zile scoatem majoretele de la naftalina!!!
Ellis, eu cred ca mandra mea s-a reglat de la rosii...ca au inceput sa-i placa tare mult...si dupa aia bea apa![]()
Gata, chiar plec
...somnic pufos!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Miho tu ai vazut ca am fost fata buna si nu ti-am mai zis nimic dar de data asta ![]() ...m-ai omorat!!!!!!!!!!!!!!!![]() |
Vai de capul meu...Sa-mi retrag dedicatia?
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui vali_delide Nu mai zice odata, ca iau primul tren si vinnnn.... Ankule, peste 10 zile scoatem majoretele de la naftalina!!! ![]() Ellis, eu cred ca mandra mea s-a reglat de la rosii...ca au inceput sa-i placa tare mult...si dupa aia bea apa Gata, chiar plec ...somnic pufos!Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |
pt mine...de ce???
Ank
Raul
17.10.2007 si
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 helou si eu |
Helau cumatra.

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)