Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

precizare importanta:
mah io am cetit pe diagonala... adik doar ce mi-a convenit...
nu sunt fras' de acord sa ls copilul sa planga..., doftoru' peshte ala, sigur n-a aavut plod care urla mai rau ca sirena de la bariera de tren de pe centura

dar zice bine sa creezi un ritual, sa nu aprinzi noaptea farul din tavan ca sa schimbi scutecul, nu tre' sa il gadili in talpa si sa-i spui poezii cand omu' nu doarme noaptea pt ca are pfunduletzul ud....

luati voi kestiile de bun simtz de acolo... cum sa il lasi sa planga? nu obtii decat un plod frustrat si o mamik surda de ureki...

deci jap-jap, doo peste ceafa la mine ca am proslavit neghiobia, fara sa esplic ce mi-a placut

v-am zis.... sunt imprastiata-ametita-zapacita-si de neluat in seama.

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

de ce nu luati copiii cu voi la dr in scaunul scoica? eu saptamana trecuta cand am fost la ginecologie am vazut o tipa care astepta si ea la control cu bb dupa ea in scaunul de masina. aici ii cara peste tot asa.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

k ploo fatah, si e ceatza,
altfel..... de mult le dadeam intalnire la mame si la bebei la un cico in plaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha
De ex, ii fierbeam zilnic biberonul de ceai si suzeta si el se mergea de-a busilea pe covor si lingea tot ce putea. Da' eu eram fericita ca are tetinele curate si sterilizate.

l-ai lasat sa mearga in 4 labe prin casa??
asa m-a intrebat pe mine o prietena cu fata mai mare cu 5 luni ca laura. in prostia mea eu credeam ca mersul deabusilea e o faza importanta in dezvoltare si e ceva necesar pentru muschii spatelui si imi incurajam copchilu sa il presteze. pe gresie. iarna ("d'aia are astm!")

asta cu sterilizatu tetinelor dar in rest baga in gura tot ce prinde si pe mine ma face sa rad. aici se sterilizeaza cica zilnic pana la 6 luni si apoi o data pe saptamana. io as zice ca dupa 4 luni poti sa sterilizezi un pic mai rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Am reusit o mare performanta astazi: mi-am ridicat banii pentru trusou si alocatie nou-nascut! Acesti bani trebuiau ridicati din 17 decembrie si de atunci m-au tot amanat ca nu sunt bani. Astazi suna sotul meu si i se spune ca au bani doar pentru trusou, ca pentru alocatie trebuie sa fac cerere...buuun...n-am inteles eu ce e cu cererea aia, dar a incercat omul sa-si ia liber si a venit sa ma ia cu tot cu copilul de acasa (ca nu am cu cine sa-l las si afara ploua de rupe) sa mergem sa vedem ce ridicam.
Ajunsa acolo mi se spune ca bani de alocatie s-au dat saptamana trecuta ...pai cum naiba cand eu am sunat saptamanal?...si ca trebuie sa fac cerere sa se intoarca banii...ca i-au tinut 5 zile si i-au trimis inapoi.
Ma duc la caserie si ma uit gales la doamna de acolo...s-o intreb frumos cu cine as putea discuta ca sa iau TOTI anii astazi, ca sigur ea stie persoane clare...se uita femeia la mine, intelege ca e rost de bani si ma trimite la doamna "X" si apoi sa merg la doamna"Y", sa inregistrez apoi cererea la registratura si sa revin la prima doamna..M-am dus...am precizat ca mi s-a spus ca-i iau astazi (o sa-mi creasca un nas de un cot) si am rezolvat tot. Deci va dati seama..mai reveneam o data pentru ceva pentru care sun de 2 luni saptamana de saptamana...mama lor de bani ca-i dadeam pe apa sambetei, dar de ei vreau sa-i iau copilului un leagan de camera, nu-s de colo.
Birocratie ca la noi, la nimenea...

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

in alta ordine de indei.. ca sa monopolizez pagina..... am si io nevoie de o recomadare de la un prof universitar, precum ca sunt duamna respectabila, si responsabila, si cu capu' pe umeri... acuma voi stiti ca nu sunt, dar asa da bine sa scriu pe hartie.....

sunteti vreuna Doamna prefesoara sa ma puteti ajuta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Citat:

de ce nu luati copiii cu voi la dr in scaunul scoica? eu saptamana trecuta cand am fost la ginecologie am vazut o tipa care astepta si ea la control cu bb dupa ea in scaunul de masina. aici ii cara peste tot asa.

k ploo fatah, si e ceatza,
altfel..... de mult le dadeam intalnire la mame si la bebei la un cico in plaza

ho! zisei si io n-am dat cu paru!

io ieri iesi cu ea pe ceata pan la ikea. voiam sa merg in olanda la plimbare da' mi-am schimbat opinia din cauza conditiilor meteo. da na, mersei cu masina.

Mergi la inceput

mey, io sunt pentru program! si ritualuri! ca a mea asa functioneaza. daca nu ii fac io ei program imi face ea mie. artistic. la 2 noaptea

(program de masa nu are insa ca mami si tati e lenesi da la somn ne-am chinuit sa o regularizam ca altfel ni s-a suit in cap)

asta cu lasatu sa urle - despre ce varste discutam? cand sunt mici tre sa fi cretin sa crezi ca plang pentru santaj ca nu ii duce capu asa adanc. insa cand mai cresc io ii las cu placere sa urle daca vor ciocolata in loc de haleala sau daca vor sa faca chestii care in opinia mea se soldeaza cu frangerea gatului respectiv pierderea plodului in lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra eu personal nu pot merge cu copilul in scaunul de masina, decat daca merg cu masina. Cum nu are carnet decat sotul si avem doar masina lui de servici (nu a noastra personala), merg cu el si poate ramane el cu copilul in masina.
Altfel, sa-l car eu pe strada in cos, mi se pare ingrozitor de greu...Luca e deja mare, eu sunt o slabatura fara forta, deci pica varianta. Iar la noi, prin mijloacele de transport, este imposibil uneori sa te sui tu, darmite sa sui si un carucior...cine circula cu tramvaiu 41 stie bine ce vorbesc..

Citat:

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

amalia, aici fara masina esti mort, deci cine umbla cu scaunu umbla si cu masina

nu mai luati si voi de bun tot ce zic eu ca la mine altele sunt realitatile si va dau sfaturi din punctul meu de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

zanica mea e cu nasul in tzitzi, dar prefera sa-si suga manutele...pot eu sa-i neg o asa delicatesa? rade cu gurita ei stirba, de-mi trece orice suparare ca nu a papat decat 2 minute.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput