Aspirante optimiste >20 ani (387)
Raspunsuri - Pagina 6
gabidaniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik La mine azi e ziua 29...astept Z1 . Bb nu e sigur pt ca de dimineata am facut un sure check si e negativ...mai negativ de atat nu se poate ![]() Asta e...luna viitoare. Doar ca nu mai vin rusii... http://tt.lilypie.com/1hO1p2.png |
Din cate am citit eu pe aici, sure check se pozitiveaza la o intarziere de cateva zile, barza se pozitiveaza cel mai repede daca e cazul
Deci nu-ti pierde speranta pe luna astaMy baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
happymum spune:
moni 
multumesc
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
menics ai facut testul?
camy tin si eu pumnii sa fie BB la tine in burtica.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
uta_ciun spune:
eu voi testa duminica cind as avea o zi intarziere
sper sa anunte toate fetele care asteapta sa testeze ca au vazut un BFP (Big Fat Positive)
asa e prescurtat pe forumul de la fertilityfriend
camy mai ales abia astept sa aud o veste buna de la tine....ti-am scris mai demult, cred ca la alt subiect, ca iti doresc sa ramanem odata insarcinate, dar pe-atunci tu vroiai sa ramai in aprilie si eu mai devreme...
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
uta_ciun spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uta_ciun eu voi testa duminica cind as avea o zi intarziere sper sa anunte toate fetele care asteapta sa testeze ca au vazut un BFP (Big Fat Positive) camy mai ales abia astept sa aud o veste buna de la tine....ti-am scris mai demult, cred ca la alt subiect, ca iti doresc sa ramanem odata insarcinate, dar pe-atunci tu vroiai sa ramai in aprilie si eu mai devreme... gabidaniela si pe kine m-a durut rau capul azi, toata ziua...si sunt in Z24 din 28, oare o fi insemnand ceva ancaroromulta bafta sa iasa capricorn cum vrei,ce-as vrea si eu sa stiu cand raman, tu cum faci? www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/ |
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
ancaroro spune:
Pai daca vrei sa ramai, in primul rand te inarmezi cu multa bucurie (doar o sa fii mama) si optimism. Fii convinsa ca iese din prima. Mai avem 2-3 luni, asa ca incepem sa luam vitamine (putin calciu, fier), acid folic (te poate ajuta sa se prinda mai repede). Avem grija la ce mancam. Toxo este periculoasa in sarcina, dar si chiar inaintea ei. Facem bai lungi, relaxante, multa crema pe corp. Dormim bine, nu mai pierdem noptile. La lucru nu ne mai stresam pentru absolut nimik. Daca fumezi, lasa-te. De pe acum, ca sa fie mai usor (fumatul poate afecta ovarele - fertilitate scazuta). Facem o programare la doctorul cu care vom vrea sa nastem, pentru niste analize - cito, papa-nicolau. Toate bolile sunt mai usor de tratat inainte de sarcina, mai ales infectiile care se trateaza cu antibiotice.
ancaroro spune:
Scriu pe etape, ca apar mai multe mesaje.
Putem incepe sa ne masuram si temperatura bazala. Zilnic, dimineata. Asa vei stii cu diguranta care sunt zilele tale fertile, dar, mai ales, daca temperatura de dupa ovulatie ramane ridicata peste normal, e semn ca s-a prins. Iti notezi temperaturile si faci niste grafice. Folosesti excelul, ca e ft usor.
Apoi, incepi sa notezi fiecare zi - menstruatie, scurgeri, dureri, contacte sexuale. Daca ai un ciclu regulat, cam la 2 saptamani de la prima zi, e perioada maxima de fertilitate. O sa vezi ca temperatura creste (cam cu jumatate de grad fata de cea obisnuita). Si de acolo se recomanda cat mai multa activitate - impreuna cu sotul tau. Daca ai un ciclu regulat, o sa stii de pe acum cand trebuie sa iti vina ciclul si in 2010. Eu am facut un excel cu niste date, dar nu stiu cum se poate posta.
ancaroro spune:
Dupa ce a trecut perioada de ovulatie - fertila, stai cumintica inca 2 saptamani. De abia dupa ce iti intarzie cateva zile, poti face un test. Il faci dimineata, la prima urina.
Dar, e important de stiut, nu avem ovulatii lunar. Pentru cela care incearca de mult sa ramana si nu reusesc, o consultatie la un medic de specialitate nu strica. Pote determina daca o sa aveti sau nu ovulatie luna aceasta, si cand va fi. Calculele de pe site-uri vorbesc de 4-5 zile, dar in realitate ovulatia este de 36 de ore (maxim).
Nu va descurajati la un test negativ. Optimismul si o stare de liniste permanenta sunt mai benefice decat stresul si disperarea. Stresul poate sa va afecteze ovulatiile.
ancaroro spune:
Stiu ca stiti toate astea, nu va suparati pe mine daca le repet. Va urez multa bafta, si sa va iasa testele cu 2 liniute cat mai repede.

. Bb nu e sigur pt ca de dimineata am facut un sure check si e negativ...mai negativ de atat nu se poate