Aspirante optimiste >20 ani (387)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Happynum,, stai asa: sevastian sau sebastian?

Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

moni .
sevastian.

cand am depus actele la starea civila, am speriat biata femeie atunci.. imi era frica sa nu greseasca in acte si sa ma marit cu altu'

saru'mana.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Fetelor, vreau si eu o parere. Am ovulat acum exact o saptamana, si am si profitat ziua asta . E, ieri am simtit niste intepaturi sub burta, nu stiu exact cam cat a durat, aprox. 30 de min au fost mai intense si azi ma doare capul, vreau sa mananc si nu pot si am asa o stare de euforie . Voi ce ziceti, e prematur sa imi fac sperante? Ca mie logica asa imi zice...Dar e vreo speranta?

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

aaaaaa........
moni o incurci rau acusi........
schimba repede B cu V, ca sa te iert.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

buna fetele's, la mine nu a prea functionat net-ul astazi, dar am reusit sa intru. Floricik, eu mai am 2 zle pana pot face testul , tu cum esti?

http://tt.lilypie.com/hGiKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

gabidaniela,
Parerea mea e ca este cam devreme, dar te inteleg, crede-ma ca si eu imi tot gasesc simtome, dar din pacate la mine nu sunt decat alarme false, sa dea Dzeu ca la tine sa fie cu ochisori. Iti tin pumnii

http://tt.lilypie.com/Tzurp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

gabidaniela,
Parerea mea e ca este cam devreme, dar te inteleg, crede-ma ca si eu imi tot gasesc simtome, dar din pacate la mine nu sunt decat alarme false, sa dea Dzeu ca la tine sa fie cu ochisori. Iti tin pumnii

Stiu ca e cam devreme...Vorba ta, sunt atenta la tot ce ar putea prevesti ceva cu ochisori. M-am apucat sa caut pe net articole despre cand se simt simptomele, si se pare ca unele femei simt si dupa o saptamana, cu toate ca mie una nu mi se pare logic...la cat am studiat problema. Nu vreau sa imi fac sperante aiurea, dar parca una mica acolo imi mai inveseleste ziua . Daca e ceva dau eu vestea pe tot forumul!
Eu am mai activat la aspirante aici dar am renuntat o perioada...ca sa imi mai distrag atentia.
Va doresc la toate o perioada cat mai scurta la aspirante!!! Sa mergem cat mai repede la odisee! Hai ca poate acum e cu noroc

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Gata happynum!!!!Am schimbat b cu v, deci totul e bine!!!!

Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

gabidaniela, si eu m-am mai retras o data, dar acum merg
pana in panzele albe, pana la odisee nu mai renunt.
si, hihi, si eu ma gandeam ca si la mine a trecut o saptamana... si parca am un surecheck prin casa... asa sa vad ce mai iese...
si daca nu e sa fie luna asta, sigur in februarie, Dzeu imi va face o surpriza placuta...
nu stiu de ce, dar eu sunt foarte optimista, poate pt ca se apropie ziua mea???

Moni_28 multumesc, m-am zarit pe prima pagina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Multumesc Moni ca m-ai adaugat si pe mine. Sa speram ca va fi cu noroc (pentru toate fetele de pe lista).

Mergi la inceput