Aspirante optimiste >20 ani (387)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

astea au fost urarile mele de we, bine???

Va pupacesc....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Eu cred ca ma las si de metoda temperaturii(ca de teste de ovulatie tip banda m-am lasat de mult). In zilele 15-26 temp a variat 37.1 apoi 36.9 si in zilele 25 si 26 37.00 si pe la pranz au venit uratii asa ca... la mine nu scade inainte de venirea rusilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

http://www.babyhopes.com/pages.php?pageid=23

Poate ca are dreptate pentru ca se refera la ziua conceptiei. Celelalte predictii - calendare chinezesti - unde se ia in considerare varsta mamei sunt de fun, dar tatii dau sexul copiilor. Si e in functie de . Aici spune ca in primele zile fertile iese fata, iar mai aproape de ovulatie, baiat. Am citit undeva ca care fac baieti sunt mai rapizi, dar cei cu fete sunt mai rezistenti. Asa ca daca este inainte de a iesi ovulul, vor rezista cei de fete, dar daca sunt proaspeti, iese baiat.
Oricum, o sa vedeti din link, va da zilele fertile si cele in care va puteti testa.
Sa iasa cat mai multe II liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

dymomo77, temperatura se mentine pana la rusi, dar daca tine si dupa aia tot asa...
Oricum, nu ziua cu temperatura cea mai mare este cea mai fertila. Ci cele dinaintea ei. Ziua cu temperatura ridicata este ziua de ovulatie, caci temperatura creste din cauza progesteronului care apare la ovulatie (precum si in timpul sarcinii). De aceea daca nu scade temperatura, se poate sa fii . Metoda temperaturii e buna daca urmaresti cateva luni, si stii cand incepe sa urce, si atunci .
In ziua ovulatiei e cam tarziu.
Dar luna viitoare iti iese sigur. Si nu te mai stresa de temperatura. Aia e bine sa o masori, e corpul tau si il cunosti prin asta.
Fii relaxata, si dragastoasa, si de fiecare data cand , gandeste-te ca iese . Si cu cat iti place mai mult, cu atat sunt sansele mai mare. Daca stai si te ingrijorezi de temperatura, poate nu iese asa repede. Dar gandeste-te ca cele mai multe fete raman cand se asteapta mai putin - si sunt cel mai relaxate - si de cele mai multe ori poate nici nu vor bb. Si atunci cele care vor, de ce sa se streseze? e cea mai buna metoda.
Hai ca vb prea mult. Nu va citi nimeni daca voi continua.
E vineri seara, iar cele care au temperatura HOT, sa iasa de pe forum weekendul asta, ca sa avem ce nasi peste 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ancaroro treceti toate la

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Daca as fi cu vreo 5 ani mai tanara nu m-as mai stresa... da asa... chiar dc nu vreau tot ma apuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna, fetele, ce mai faceti?
De Carmen Albu ce mai stiti; nu am mai vazut multe din fetele cu vechime pe aici. Aveti vesti bune?
Eu sunt in z29, maine ar trebui sa imi vina. Oricum e prima luna cand am nimerit ziua ovulatiei ,dar atat, nici inainte, nici dupa...deci sperante sunt...acum ce-o vrea Dumnezeu - ma doare ovarul drept de la ovulatie, mi-a mai trecut, acum ma sacaie din nou de vreo cateva zile, am sfarcurile dureroase si mi-e un pic greata dar nu vreau sa devin paranoia din nou. Pe mine m-a ajutat fertilityfriend, in sensul ca am ajuns sa ma cunosc mai bine - chiar si pe altii, in sensul ca sfaturile mele au contribuit la sarcina unei colege . Acum sunt un fel de guru, macar de m-as ajuta si pe mine, doar ca eu sunt foarte stresata. Daca imi vine si luna asta o sa incep sa iau vitamina e si acid folic iar sotului o sa ii dau zinc-poate ajuta si in mod clar nu o sa mai pierdem ocaziile. Vi s-a intamplat sa va doara in dreapta jos? Mie imi e teama si de un eventual chist, desi astea nu dor in mod normal...Andreea, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

uvegotmail, activeaza te rog PM.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Multumesc pt incurajari
Asa e..poate o sa am noroc luna viitoare...oricum incerc sa nu ma gandesc obsesiv la ...o sa plec un weekend la Budapesta cu sotul ...deja caut informatii despre oras .
Camy, Raluci, Uve_got_mail,haideti ca va asteptam cu teste pozitive

http://tt.lilypie.com/1hO1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Acum cum mai schimb tickerul ? Ca imi arata ziua 4...si eu sunt ziua 1

http://tt.lilypie.com/1hO1p2.png

Mergi la inceput