Cel mai usor regim de slabire *4*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Apa si mere :-)).
Dar incerc sa imi fac plinul dimineata.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La mine ceva nu functioneste si ma enerveaza de numa azi dimineata aveam 68.800 si pe bune ca m-am tinut de treaba, in loc sa scad eu urc dau vina pe rusi dar ma enerveaza de numa

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Neata fetelor...cum stati cu regimul?
Eu inca ma mentin si incet ,incet,m-am obisnuit si cu programul ;de obicei dupa ora 16.00-17.00 nu mai pap nik,pe 18.00-19.00 ma mai roade un pic stomacul dar beau un pic de apa si imi trece;cu abdomenele ma descurc si au devenit obisnuinta ca vad ca da rezultate,asa ca la mine...toate bune;sper ca pana la vara sa slabesc sa pot si eu sa ma dezbrac fara sa-mi fie rusine.
Acum mi-am facut doua friganele ,dar n-am apucat sa mananc decat coaja ,ca au mancat copii restul,si parca nici nu-mi mai e foame;mai tarziu am sa-mi fac un gratar de pui cu niste cartofi,vad eu.
Am descoperit si eu tabelul cu calorii si vreau sa va zic ca imi prinde foarte bine;in fiecare zi imi calculez meniul astfel incat sa nu depasesc 1500kcal
Madame,multumesc ca mi-ai modificat datele,promit data viitoare sa nu mai intarzii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

rianna, acum am vazut si io...ai 2 cupii nascuti la dif 1 an? Adica la 3 luni dupaprima nastere ai ramas insarcinata?
si cum te descurci?

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Eu azi am mancat 2 feliute de paine cu unt, o felie de cascaval si o ceasca de lapte cu ness(cu zaharina), 5 masline negre si 2 bucatele mici de ton. Deocamdata nu imi este foame, dar daca e ceva mai bag si un polonic de ciorba de pui(pana la ora 14.00)apoi apa, apa, apa....eventual si un mar
Rianna Stef, te admir pentru bunavointa.....deja ai dat jos 2 kg intr-o saptamana? Sper sa pot si eu. Avem cam aceleasi dimensiuni

Fetelor, voi ce mai papati? Eu propun sa scriem fiecare cam ce papam, asa ne mai imprumutam din idei si nu ni se pare greu regimul...ce ziceti?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna si de la noi!

mi_bebelina buna ideea cu ce mancam sa si scriem!eu azi am baut o cafea cu lapte si zaharina, asta pe la 9.30 iar pe la 11 .30 am mancat doua linguri de pireu cu 3 bucatele de ficatzei facut la steamer si apoi prajitzi umpic in tigaie cu ulei de masline si morcovi fiertzi!apoi 4-5 boabe de struguri!cam atat!

si bafta in continuare tuturor!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

io orez fiert.
avem diaree. Sa privim partea buna alucrurilor: slabesc.
si ne kk in kk-tii de Pampers, lasa ca mai gasim noi undeva huggies/Libero.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Cleo cand am ramas insarcinata cu baiatul fata avea 4 luni;mi l-am dorit de la inceput si nu imi pare rau ca l-am facut.
Cum ma descurc?....cum pot;e greu intr-adevar,dar macar mi-am luat de-o grija
Si am si ajutor de la fiica-mea:ii da sa bea cu biberonul,ii pune suzeta cand plange,face liniste cand trebuie sa-l adorm,imi aduce pampersul sa-l schimb(il miroase la fund si zice"odei puti,duti mami)
In schimb e si foarte geloasa si trebuie sa fiu forte atenta la ea;daca ma joc cu Andrei ,trebuie sa ma joc si cu ea exact la fel;daca face prostii si-ii spun ca nu mai vorbesc cu ea,dupa ce urla,se tranteste pe jos,si vede ca nu o bag in seama,incepe sa dea in Andrei ca stie ca asa imi atrage atentia.
Ma rog,as avea multe de povestit dar deja ma dor degetele;ce sa zic ...acum e mai bine ca Andrei a inceput sa mearga singur(tinandu-se de mobila sau de-a busilea)si trebuie doar sa-i supraveghez;insa cat a fost mic a fost foarte greu,el fiind mai mamos,trebuia mereu tinut in brate ,Daria vroia si ea si uite-asa m-am pricopsit cu o durere de spate de neimaginat,dar sa stii ca de cand fac abdomene si gimnastica s-a mai atenuat durerea.
mi_bebelina,daca ai vointa reusesti ;si eu pana sa ma alatur fetelor am tinut zeci de cure de slabire si mereu renuntam,dar acum ma tin de ea o data pentru ca vad rezultate si in al doilea rand eu o iau ca un concurs si ma ambitionez singura(zic asa"cum,musette a slabit 7 kg si eu nu sunt in stare?")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela_silvia spune:

Mai fetelor dar aici e suficient sa lipsesti o zi, ca se si schimba capitolul!

Eu am inceput la 8,30 cu lapte si cereale, apoi am mai papat un croissant cu suc de greapfruit fara zahar pe la 10 si in final pt pranz am facut paste cu somon. Iar ca desert putina ciocolata extra fondente cu 70% cacao, ca asta cica nu ingrasa!
In rest nu mi se pare tragic sa nu mananc dupa 14, caci am mereu la indemana un fruct sau daca nu sticla de apa e mereu cu mine!

Celor care nu pot sta departe de figider dupa o anumita ora: de ce nu va faceti voi fetelor un grafic simplu, axa xOy cu kg si saptamani in care sa se vada frumos cum scad kg! Il lipiti de figider si ia sa vedeti voi cum inainte de a deschide frigiderul o sa va ganditi de doua ori daca merita sau nu sa aruncati pe apa sambetei toata munca de pana acum!
Apelati la orice metoda pt a va intari vointa!
Cam asta era ideea mea de azi!
Spor la slabit si jos mainile de pe figider!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina_is

Fetelor, cum reusiti sa tineti regim? Eu nu pot.Hai, 3-4 zile, poate, dar mai mult, nu. Si cu cat ma gandesc sa nu mananc, cu atat mai mult imi vine sa devorez 'frigiderul'.

Si eu am simtit la fel chiar la inceput, dar imi ziceam tot timpul "lasa-le naibii, nu fug nicaieri, mananc maine dimineata toata tava!". A 2-a zi eram tare mandra de mine, ca m-am abtinut si m-am ambitionat si mai tare si bineinteles ca nu mai pofteam toate prostiile. Mai ales ca vedeam rezultate, si eu la inceput la ora 17 mancam ba napolitane, ba un sandwich...deh, sa nu calc becu dupa 6. Dupa 2 luni te potolesti garantat.

Roxie pai eu aratam ca tine (in poza cu colacii) in cele mai bune zile ale mele . Acuma daca nu te simti bine si te asteapta un dulap de haine cu o marime mai mica...noi te primim cu bratele deschise!

Lasa ca eu duminica am mancat gogosi si placinta cu branza (pe la 11-12) si cartofi prajiti cu peste si mujdei, pe la 2. Cand am ajuns acasa pe la 4 am gustat din prejiturile puse la pachet...deci am mancat la greu.

Ieri in skimb am fost ft cuminte (un corn cu gem, o banana si 2 parjoale cu muraturi). Azi dimineata... (eu ori n-am vazut bine toata saptamana ori cantaru face glume cu mine): 68,5. Brusc 1 kil in jos (ce-idrept ieri m-am stresat ft tare pt o treaba).

Acuma nu zic hop, mai astept cateva zile sa vad sigur ca atata imi arata (dupa cum bine zicea si Cleo).

Pt fetele care mai intreaba: se poate si Cola, acolo un pahar pe zi la o tigara, si cafea, si cate o prajitura doua (cu cat mai repede cu atat mai bine, de preferat nu dupa 2-3 si nu zilnic).

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput