Cel mai usor regim de slabire *4*
Raspunsuri - Pagina 16

Ela_silvia spune:
Citat: |
Fetelor, eu n-am mai fost de 3 zile la baie |
Addicted, iti recomand prune uscate, taratze eventual cu lapte dimineata, un kiwi dupa masa de pranz. La mine functioneaza si au functionat si cand eram gravida!
E mai sanatos decat un laxativ, trust me!
Fetelor noi

cleo78 spune:
din gama : "ce-am avut si ce-am pierdut", dimensiunile insa...inainte eram la aceeasi 1.62cm:
52kg, si dimesniuni 90 68 90 acu am aproape
55 kg si dimensiuni 96 82 95.
la mine pozele nu arata mare diferentsa: nishte cearcane in plus, juma de marime in plus la picior (din cauza latirii, zic io...). Pot sa pun poza cu fifitsa mea mica si frumoasa si shotioasa?
edit: cristi , ai nascut acu 1 luna si ai dimensiunile:
- 95-54-96.5 kg- 62 ???????????????????????
Pai...io nici cand aveam 47kile talia mea nu scazuse sub 68... si asta in anii de fackultate, cand stateam la camin si mancam rar si putin...
Fetelor, ma duc sa ma impushc. Dupa ce am nascut am ramas cu o burta... si fiindca nu mai alaptez (tare trist mai e, dar asta e, aproape 9 luni e ceva!) trag la abdomene. Sper sa imi revin un pic la talie...
addicted, si io consider ca, ca ela_solvia, sa rezolvi pe cale naturala tranzitu intestinal. Si sa il remodelezi. Te va ajuta mult la slabit. Si aici sunt mai multe elemente (studiate pt fifi meu care a avut o perioada constipaciosa):
-medicamentoasa (invaziva, ultima solutie...)
-mishcare (abdomene, mers sau masaj la burtica!)
-alimente (morcovi cruzi, citrice, pere, prune, iaurturi, supe cu legume, mamaliga cu branza si smantana, mic dejun: lactate cu cereale dar nu din cele sintetizate, cauta cu seminte amestecate, sparte, smochine/curmale uscate etc una din astea sau combinatiile tot or avea efect )
In general constipatia se instaleaza in deacursul anilor. Si tot in perioada lunga o tratezi (nu dispare de la prima pruna mancata, ca nici nu a aparut asha, peste noapte)
Eventual sa ai 2 mese pe zi constituite numai din elementele astea.
Si mai e inca o cauza. Stresu.......cand nici lapte cu pere nu te rezolva. Asha ca.....tot sport recomand, de-streseaza!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Addicted spune:
Sa traiti, tovarasa Madame, raportez: 65,5 dar nici acu' nu fusei la buda si n-apucai sa beau cafeaua inca. Deci io cred ca tot pe la 65 ma situez, dar no, asta e, pune 65,5 acolosha. Multumim!
Ela am luat aseara doua linguri de sare de-aia cu.. magneziu cred, sau nu stiu cu ce e, in conditiile in care de obicei luam numai o lingura si functiona in maxim 2 ore, eu am dormit si.. nimic. Incerc cu fulgi azi si cu stafide, ca prune n-am. Mersi de sfat!
Muse mooooaaaammaaa ce talie aveai in rochia de miresica! Lasa ca, la ce vointa ai tu, o recuperezi in cateva luni, no problem.
Cleo io vreau poze cu fifitsa, am mai vazut-o, dar mai vreau. Dar sa fie tinuta in brate de mamicutsa.
Hai ca ma duc sa imi fac o cafa, ca abia am facut ochi.
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

cristi_2003 spune:
am gresiiit, scuze scuze scuze
in talie am 75
coapsele sunt 54 - io le masor si pe astea
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Ela_silvia spune:
Cleo, ferice de tine ca ai alaptat 9 luni! Ce mi-ar fi placut si mie macar pana la 6 luni sa reusesc! Dar .....
Prima mea reactie, imediat dupa ce am nascut a fost sa zic despre burta mea ca e ca o sharlota!!!

Musette79 spune:
Mamma mia, Cristina, ce slaba esti! Inainte de sarcina nu mai zic.... Bafta sa ajungi cat mai repede la kg dorite si sa te mentii acolo.
Eu am avut si 62 in talie in perioada de 52 kg (in liceu, n-am poze)...Si eu m-am mirat de acei 54cm in talie la Cristina, m-am gandit ca-s 64 . La coapsa mai merge, eu am acuma 59-60 cm.
Acuma sufar ca si Cleo ca tot 78-80 am in talie si din cauza burtii nu pot inkeia nici un blug pe mine, cu toate ca la picior, coapsa, sold is ca si vremea 63 kg, ma si incap blugii, dar stau cascati si nici cu levierul (cum zicea careva) nu-i pot inkide. Asta e, mai perseveram.
Azi am mancat 2 felii de pita prajita cu telemea si lapte (dimineata) iar acuma ceva macaroane cu conserva de peste in sos tomat. Acceptabil.www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

cristi_2003 spune:
54 era prea de speriat - ca nu vreau sa arat nici ca o sperietoare...
nu-mi trebuie repede musette - pana la vara cand merg la plaja, atat. 6 luni.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

elena123456 spune:
MI_BEBELINA , scuza-ma ca nu ti-am raspuns...m-ai intrebat cum am reusit sa slabesc...
Am reusit sa slabesc prin acest regim care-l urmam cu toate...mi-am monitorizat caloriile, propunandu-mi sa mananc 1200-max 1500 cal/zi.
La inceput a fost mai greu, era dupa o perioada de 8 luni de alaptat, mancat 6-8 mese / 24 ore,adica cam 2500-3000 cal; dupa ce alaptam imi era ingrozitor de foame, mancam pana si noaptea.
In primele luni mi-a fost greu, am renuntat din start la paine,dulciuri,paste si sucuri , dupa aceea metabolismul s-a obisnuit , si totul devenise normal, incepusem sa accept noul regim natural , fara stress psihologic .
Dupa cateva luni , cand am vazut ca regimul da rezultate, normal ca devenisem increzatoare,am inceput sa fac gimnastica de la 5 min/zi , acum fac 30 min zilnic; nu-mi doresc sa raman cu burta, aripioare...
In timpul sarcinii luasem 30 kilogram ...dupa ce am nascut aveam 23 kilograme in plus....acum mai am 7 kilogram in plus si sper ca in 2 luni sa le dovedesc.
Deci succesul a fost rabdare si perseverenta iar ca motivatie psihica , dulapul de haine pe care nu doream sa le arunc, ma uitam cu disperare in fiecare zi la ele ...oare cand am sa le mai port iar?.De revelion imi propusesem sa port o rochie neagra , veche dinante de sarcina, din pacate nu a fost sa fie, sanii imi sunt mai mari cu 2 numere fata de inainte( asta e un lucru bun!!!) si imi era si cam fixa pe corp...
Si inca ceva ...eu nu mi-am propus sa slabesc repede, imi este teama sa nu raman cu pieile atarnate si sanii pana la buric.Mi-am propus sa scap de toate kilogramele in max 1 an, si sunt in grafic, chiar putin mai devreme.
Succes si multa rabdare....

Hera25 spune:
Vin si eu sa raportez doar 600 g scazute. Offf e cam greu cu slabitul asta. Pana sa raman gravida nu am avut deloc probleme de genul asta, dar dc toata sarcina am mancat ca sparta....ce sa fac?
Si pt ca alaptez treb sa mananc si eu cat de cat caci altfelparca am sanii goi.
Musette am vazut ca tu ziceai ca vrei sa te vopsesti. Cu ce vopsea te faci sa fie permis pt noi cele care alaptam? Vreau si eu sa ma vopsesc la botez si nu stiu ce vopsea sa folosesc.
Offf ce sa fac si eu sa slabesc un kg pe sapt...Mi se pare greu.
Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Musette79 Mamma mia, Cristina, ce slaba esti! Inainte de sarcina nu mai zic... ![]() Eu am avut si 62 in talie in perioada de 52 kg (in liceu, n-am poze)...Si eu m-am mirat de acei 54cm in talie la Cristina, m-am gandit ca-s 64 ![]() Acuma sufar ca si Cleo ca tot 78-80 am in talie si din cauza burtii nu pot inkeia nici un blug pe mine, cu toate ca la picior, coapsa, sold is ca si vremea 63 kg, ma si incap blugii, dar stau cascati si nici cu levierul (cum zicea careva) nu-i pot inkide. Asta e, mai perseveram. Azi am mancat 2 felii de pita prajita cu telemea si lapte (dimineata) iar acuma ceva macaroane cu conserva de peste in sos tomat. Acceptabil. ![]() |
Si 78 e un vis la mine!!
si am inceput sa imif ac si masaj in fiecare seara, cand ma uit la film, dau 10-20min, cat rezist, la burtica. O sa caut si burtiera - nu stiu pe unde am pus..... am fo sa imi iau pantofi, ca din taota incaltamintea numai in adidas incapeam. DIn cauza latirii piciorului. Ce era inca noua - am donat verisoarei, restul la gunoi, la picior nu mai sunt sanse sa revin. Dar la burtica???
Si am si vazut o haina alba, gen pardesiu, destul de eftinache.... 60 roni, cu cordon lat...moaaama, ce mi s-a pus pata pe ea! faza e ca pana la toamna, cand ma intorc la job, nu cred ca o sa o port la impins carutsu

hera, si 600gr e f. bine!! gandeste te ca nu ai tinut cura stricta, nu te-ai abtinut la nimik, ca doar nu e cura, e un mod de viatsa!! Iti recomand sport. Sincer! Te simti mai bine... asta daca nu alaptezi. Daca alaptezi, si un pic de masaj sa iti faci singura, si o runda de abdomene, din cand in cand, prinde f. bine!
o

povestea nashterii