Cel mai usor regim de slabire *4*
Raspunsuri - Pagina 14

adrianaloy spune:
Mama Mia, ce de lume noua...Mai reusesti sa tii socoteala la toata lumea, Madam?
eu am fost f. ocupata la serviciu- cu inchiderea de luna- asa ca dau pe aici doar sa raportez ce fata cuminte am fost.
Asadar Musette-dragutza me- te pup din mers: 68.8kg! Juma de floare ptr mine, va rog- se pare ca asta-i ritmul meu de acum 0.5kg pe saptamana- nu-i rau daca ma tine asa pana in luna mai...
Si masurile: 93/78/107...dupa cum se observa"portbagajul" se micsoreaza, pantalonii incep sa curga de pe mine.
Spor la treaba, doamnelor si domnisoarelor...mai intru sa va verific in weekend.

rianna_stef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brazuca25 Buna fetelor! Primiti o ![]() ![]() ![]() Datele mele: 27/1.65/ 104-93-114/ 82/82/60 Data nasterii: 05.11.1981 Va pupik. Maine pun si eu poze cu mine inainte de bebe, la 56-58 kg. Asta ar fi motivatia mea. mamik de ![]() A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit |
v
Bine ai venit !Am observat ca ne cam asemanam la masuri,tu ai avantajul ca ai cu 3-4cm si vreo 2kg mai putin;asa ca daca vrei ne luam la intrecere sa vedem care prinde luna mai ,mai slaba;si eu ii tai motul lui ficior-miu pe 5 mai si mi-ar placea sa apar mai subtirica;ce zici te bagi?asta asa ca sa iti mai dau un motiv sa te tii de cura.
Spor la slabit!

MadameBovary spune:
Fetelor, pfoai, o groaza de modificat . Revin dupa ce fac toate schimbarile in tabel!

MadameBovary spune:
Asa, gata, am infaptuit schimbarile. Va astept si maine cu date ca sa operez in tabelul principal, deocamdata am facut mici modificari fetelor care au venit cu completari.
Brazuca, bine ai venit! de incurajare si de intampinare!
Rianna, fetita ta e SUPERBA! Imi pare teribil de rau pentru tatal tau, dar ea are intr-adevar niste ochi de-a dreptul speciali. Imi doresc si eu foarte mult ca macar unul dintre copiii mei (daca o fi sa am mai multi) sa aiba ochii tatalui meu. Sunt albastri deschisi si se modifica in functie de lumina . Nici eu, nici fratele meu n-am avut noroc la ei si atat tanjesc ... poate copilul va fi mai norocos.
Fetele care au dat jos 2 kg... BRAVO!! Nu stiu cum reusiti asa de repede, la mine a fost procesul foarte lent! Deci Bebelina, Deia, multe felicitari!
Vi se pare ca e prea lung primul post? Sa fac asa cum zicea Muse, sa scriu in tabelul principal nr de saptamani la fiecare?

MadameBovary spune:
Am gasit username-ul si parola de care zicea Addicted:
Ah..si eu raportez azi 60.7 (s-a mai dus o suta.. ), de masurat ma masor maine dimineata si anunt.

mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Asa, gata, am infaptuit schimbarile. Va astept si maine cu date ca sa operez in tabelul principal, deocamdata am facut mici modificari fetelor care au venit cu completari. Brazuca, bine ai venit! ![]() ![]() Rianna, fetita ta e SUPERBA! Imi pare teribil de rau pentru tatal tau, dar ea are intr-adevar niste ochi de-a dreptul speciali. Imi doresc si eu foarte mult ca macar unul dintre copiii mei (daca o fi sa am mai multi) sa aiba ochii tatalui meu. Sunt albastri deschisi si se modifica in functie de lumina ![]() Fetele care au dat jos 2 kg... BRAVO!! Nu stiu cum reusiti asa de repede, la mine a fost procesul foarte lent! Deci Bebelina, Deia, multe felicitari! ![]() Vi se pare ca e prea lung primul post? Sa fac asa cum zicea Muse, sa scriu in tabelul principal nr de saptamani la fiecare? I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
E totusi prima saptamana de regim.de-acum o sa fie si la mine mai greu.....dar perseverez.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza

Addicted spune:
Rianna eu sunt cea care a remarcat prima ochii Dariei. Acum m-am uitat la poza de dupa baie si mi-au dat lacrimile, de-as avea si eu un copilas...
Nu ma simt deloc bine, nu stiu ce am, sper sa nu imi revina raceala. Vin si eu maine dis-de-dimineata cu rezultate. weekend placut!
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

adrianaloy spune:
Rianna- ai o fetita superba. Sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii. Imi plac pozele tale folosite ca motivatie (eu as zice despre mine: Cum eram si in ce hal am ajuns...). Esti o frumoasa, eleganta si musai sa slabesti! Succes.
Addicted- tu ce stai si "poftesti" la copilul altuia...ce te tine sa ai si tu un bebic? Acu' la tinerete ca-i mai bine si sanatos.
Weekend placut!

cristi_2003 spune:
masuratori - 95-54-96.5 (la bust se explica ca tocmai am alaptat - oricum, aici nu ma supar daca nu scade)
kg- 62
adica acuma cred cand imi zice lumea ca alaptatul te ajuta si sa iti revii mai repede la forma initiala - asta fiind un avantaj minor bineinteles pe langa faptul ca e sanatos pt bebe.
dar eu ma simt minunat.
numai sa nu urmeze vreo 2-3 luni de plafonare
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Addicted spune:
Adriana, numai de-ai sti cat iubim amandoi copiii, ne ducem pe la prieteni de familie ca sa ii vedem p-aia micii si sa ne jucam cu ei, nici nu stam cu adultii Dar vrem sa ne luam si noi o casuta, sa termin scoala, sa ma ceara.. ca a incercat acum 2 seri la un restaurant cu un inel facut din celofanul de la paiul pt baut (foarte reusit, a pus sare in el in loc de diamant) dar nu i-a iesit, i-am zis ca nu ii merge cu din astea.
Fetelor, eu n-am mai fost de 3 zile la baie Cred ca beau un laxativ in seara asta. Pup
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar