Cel mai usor regim de slabire *4*
Raspunsuri - Pagina 12

Musette79 spune:
Uau, fetelor, bravo! Toata lumea e la raport, nici nu mai stiu pe cine sa felicit
Numa saraca vali e cu porcusor, minioana noastra draga!
Rianna pt mine o persoana care stie, iubeste si a inteles ceva din chimie (mai ales aia organica) e extraterestru!
Eu azi am halit o paine prajita cu sunca si o cana de lapte. La pranz (la mine pe la 3-4, nu faceti ca mine) bag o salata imensa cu salata, ceapa verde, telemea, ou fiert, rosii, ardei, ce gasesc prin frigider...
O las mai moale cu dulciurile, nu de alta da maine noapte se intoarce colocataru din austria, si mi-o comunicat ca o luat cate o ciocolata Milka din fiecare soi (din aia groasa de 3 degete, de 300gr tabla), plus ceva Ritter Sport... Legati-ma, fratilor!!!
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

MadameBovary spune:
Muse, nu Vali e cu porcusorul, ci Lara . Da' lasa, ca o pupam mult de tot si o incurajam si revine ea la vremuri si le kg mai bune!
Cristina, astazi e zi de cantarire!! Userul si parola le-a postat Addicted acum cateva zile... daca sunteti de acord, o sa o trec pe prima pagina, la primul post, si va trimit parola la fiecare... si cred ca putem sa facem intr-un fel sa nu le vada toata lumea daca nu vreti.
mare si
multe la toate fetele dragi, revin mai pe seara!

Deianira spune:
55 de kilograme S-au dus doua!
Cu albumul , eu zic sa-si faca fiecare album, cine il vrea private, se pot vedea la logarea pe webshots, cine il vrea la vedere, il face la vedere
. Eu il prefer private ca nu pun poze pe net, asa din principiu
.
Nu pot sa scriu mai mult ca sunt pe fuga spre lucru! Pup toate fetele!!!

MsLara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Muse, nu Vali e cu porcusorul, ci Lara ![]() ![]() |
MadameB, nu-i nimic, iau porku' de la tine si dau mielu' lui Musette

Mi s-a parut ca doar un kg de dat jos pana la targetul meu e prea putin si am pus inca unul la loc...dar pana la 1 martie ma fac eu cum trebuie!

KISSY sunt langa tine
Lali

mi_bebelina spune:
Eu raportez 81 kg....deci 2 in minus. Se vede treaba ca functioneaza. Nu ma pot masura din aceleasi motive pe care le mai spunea altcineva pe aici.....adica nu gasesc centimetrul.....si daca tot nu primim ceva floricica....nici nu m-am ambitionat sa-l caut.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza

Musette79 spune:
Vali, mii de scuze! La Lara merge porcusorul, nu la tine... is habauca de cap. Atatea sunteti...
Cu pozele, tre sa caut unele mai veki de pe vremea 58 kg...noi imi fac altele de acum, cand vine sotu cu aparatu. Si eu mi-am creat cont pe webshots, cand gat de adunat poze le postez. .
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

elena123456 spune:
Buna Fetelor,
revin cu o completare, scuze de omisiune MadamBOvary....data nasterii 4.12.1970, masuratori 91/78/97
Fetelor din pacate cantarul meu nu functioneaza, bateriile sunt terminate , ultima data cand m-am cantarit era pe 28 ian, la o prietena...dar am sa va tin la curent cu evolutia kilogramelor prin masurare.
Va pup
P.s astazi am mancat, pana acum , niste ness cu lapte...cina va fi o salata , mare, cu gratar de pui( 150 gr-200gr) si gata.

Ela_silvia spune:
La mine lucrurile stau in felul urmator:
BUST 98 (-2cm)/TALIE 100/SOLD 108 (-3cm)/KG 65
Semnalul e bun chiar daca kg sunt tot alea! Sper peste o saptamana sa pot incepe si eu cu abdomene iar daca vremea se imbunatateste, sa ma ajute si plimbarile zilnice cu bebelina!
Despre "Before and After", nu stiu cum sa ma pronunt pt ca nu ma pricep sa pun poze, dar parca nici nu ma simt ok sa stiu ca poate avea acces oricine la pozele noastre!
Citat: |
Rianna pt mine o persoana care stie, iubeste si a inteles ceva din chimie (mai ales aia organica) e extraterestru! |
Musette79, oare de ce si eu am aceeasi parere cu privire la chimie!!

Rianna, toata stima!

Eu azi am mancat lapte cu cereale, sau mai bine zis tarate, un croissant cu suc de greapfruit, iar la pranz o ciorbita de varza si o salata cu cremwurst si branza + un kiwi. Pe ziua de azi pot sa zic ca am inchis bucataria!
Astept sa se trezeasca coccola mea si o intindem afara, ca azi e soare si cald!

rianna_stef spune:
Musette adica ma faci extraterestru?Auzi,da extraterestru gras ai mai vazut?
Lasand gluma la o parte sa stii ca nu iubesc chimia,doar imi place si mai ales chimia organica,dar nu ma omor dupa ea ,iar de stiut nu prea mai stiu nik,ca de cinci ani de cand am terminat ,n-am profesat deloc si am uitat tot.
Eu am ales chimia ca asta am facut la liceu,asta stiam si nu a stiut nimeni sa ma indrume spre altceva;nu este idealul meu in viata ,dar momentan e prima optiune;vreau sa va zic ca tatal meu in al doilea an de facultate m-a intrebat:"si ce te faci dupa ce termini?doctorita?"el credea ca fac medicina;
Apropo de tatal meu,Dumnezeu sa-l ierte ca s-a dus,mi-am adus aminte ca cineva (nu mai stiu ine si-mi cer iertare)admirase ochii fetitei mele;daca vrei sa mai stii ,ca mai intrebat ai cui sunt,ei bine nu-s nici ai mei nici ai sotului(amandoi ii avem caprui);sunt ai tatalui meu,care s-a stins acum trei ani intr-un groaznic accident de tren,la o luna de la nunta mea,si vreau sa-ti spun ca ochii fetitei mele este cea mai frumoasa amintire/mostenire care o am de la tatal meu(mai ales ca nimeni din familia noastra nu mai are ochii lui);fata mi-am dorit-o foarte mult si mai mult mi-am dorit sa aiba ochii tatalui meu si Cineva acolo sus m-a ascultat.Sper ca nu v-am intristat;
In privinta albumului avand in vedere ca ideea a fost a mea ,evident sunt pentru.
Spor la slabit!

Hera25 spune:
Eu am uitat sa ma cantaresc de dimineata. Va raportez maine, se mai paote?
Si sa mai scriu inca o data masurile mele pt prima pag.
Talie: 75cm
Bust: 97 cm
Sold: 95 cm
Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008