alimente reprocesate- stiati?
Raspunsuri - Pagina 7
ionica spune:
Pana una alta ,sa ne intoarcem la sobiect.
am auzit ca *branza de bivolita italiana e contaminata e adevarat?
daca da e aiurea fiindca e favorita mea.
Mozzarela de bufalo
Sophia 2ani 06.09.06
+31 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
mariamunteanu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld posibil Maria...cauta nevasta cu aptitudini in bucatareala, inovatoare, constructoare.... vine cu subtilitati...cum decurg 'alte lucruri"... cred ca se referea la sapat gradina, muls vaca, hranit caii.... |
Kari, tu il vezi pe Guestus gata sa se aseze la un ranch cu de toate, izolat prin Texas ? Ce-i trebuie lui asa ceva ? Eu cred ca-i place mai mult la bloc in buricul orasului, in praf si aglomeratie, daca se poate sa mearga numai doi pasi de colo-colo sa nu oboseasca, sa stea toata ziua pe DC in schimb nevastuica sa faca treaba.
Maria
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
spune aici cu ce te ocupi tu..femeie din vest azi..27 ianuarie 2009 ce ai facut exact. daca incepi iar cu glumite mai bine spui ca a murit computerul. yo sint okay..nu ma minunez...dar sint altii care or sa rida de tine pe ascuns |
uite pe bune acuma, azi am inceput un curs la Institutul Goethe, aici in Nurnberg. dureaza un an. nu vrei sa stii cat ma costa! in rest ma ocup de copii, cel mai eficient. restul sunt maruntisuri...
poa'sa rada pana n'or mai putea, ce-mi pasa mie? n-am de demonstart nimik, nimanui!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kariguld spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu
Kari, tu il vezi pe Guestus gata sa se aseze la un ranch cu de toate, izolat prin Texas ? Ce-i trebuie lui asa ceva ? Eu cred ca-i place mai mult la bloc in buricul orasului, in praf si aglomeratie, daca se poate sa mearga numai doi pasi de colo-colo sa nu oboseasca, sa stea toata ziua pe DC in schimb nevastuica sa faca treaba. Maria |
exact!
acum precis si-a terminat programul, asa ca pleaca la odihna!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
Kari
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
ionica spune:
Hopa,
Stai asa Kariguld,vrei sa-l cuceresti pe Gustus,auzi la ea" n-am mai facut marturii pana acum"!!![]()
Guestus ,sper sa arunci si tu cu un buchet de flori.
Cine stie,poate vine Guestus in germnia si punem de o petrecere la primavara,Austria you wellcome too
Sophia 2ani 06.09.06
+31 
kariguld spune:
| citat din mesajul lui ionica Hopa, Stai asa Kariguld,vrei sa-l cuceresti pe Gustus,auzi la ea" n-am mai facut marturii pana acum"!! Guestus ,sper sa arunci si tu cu un buchet de flori. Cine stie,poate vine Guestus in germnia si punem de o petrecere la primavara,Austria you wellcome too Sophia 2ani 06.09.06 +31 ![]() http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
in sfarsit te-ai prins! de mult ii spun "scumpete" lui guestus...
Kari
Bernard Shaw
ionica spune:
Acum inteleg de ce te-a intrebat daca stii cum se face branza de cas si carnatii aia cu nume ciudat .
Dragul de el,sper sa digere bine in seara asta, o sa-i pice faa in farfurie daca-i da nevasta branza cu rosii in seara asta la cina,hahahahaha
citat din mesajul lui kariguld
in sfarsit te-ai prins! de mult ii spun "scumpete" lui guestus... ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU Kari "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
Sophia 2ani 06.09.06
+31 
indu spune:
si ca sa revenim la subiect: mi-a spus maica-mea ca a vrut sa faca branza ea acasa; avea lapte proaspat de la tarani din sursa sigura;
asadar a cumparat calciu lactic de la farmaciesa-l foloseasca la branzit laptele; surpriza a aparut din faptul ca din calciu lactic s-a dovedit a fi creta.. ca nu i s-a branzit laptele, desi asta e procedeul ei obisnuit de a face branza ![]()
kariguld spune:
| citat din mesajul lui indu si ca sa revenim la subiect: mi-a spus maica-mea ca a vrut sa faca branza ea acasa; avea lapte proaspat de la tarani din sursa sigura; asadar a cumparat calciu lactic de la farmaciesa-l foloseasca la branzit laptele; surpriza a aparut din faptul ca din calciu lactic s-a dovedit a fi creta.. ca nu i s-a branzit laptele, desi asta e procedeul ei obisnuit de a face branza |
deci nici farmaciile nu mai sunt sigure!
vezi guestus?! halal reteta! o asteptam totusi pe cea de mezeluri!
~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere
ilenutza spune:
s-a ales praful de subiectul meu 
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)