LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Saluti
Mihai sa cresti mare si sanatos si norocos!
Raluca sa te bucuri de puiul tau o mie de ani!
Angi multumim mult. Nu e prea grasuta, nu?
Dana mie mi-a spus dr ginecolog ca, in timpul sarcinii nu te mai pot durea ovarele (ca si eu aveam impresia asta), ci se intind tot felul de ligamente pe acolo. Pt linistea ta poti sa mergi la dr mai repede, zic eu, mai ales ca ti se tot intareste burtica Felicitari pt primii pasi ai lui Albert Cat despre cumnata ta...pune vorbele ei aici

Thea nu se teme de straini, in schimb e sfioasa La primul contact vizual cu cineva care vine la noi sau cu care ne intalnim pe undeva se ascunde cu nasul intre/dupa picioarele mele Dar ii trece repede si e in stare sa calareasca pe oricine dupa aia SI vorbeste TAREEE pe limba ei si repede, de parca ar vorbi intr-o fluenta japoneza Dar azi mi-a facut surpriza neplacuta si, cand am fost cu ea la LPG (masaj) in ideea ca ea va sta cu nasa ei cele 35 de min cat dureaza, a bocit, frate, de nu ma mai crede nimeni ca fata mea e cuminte CU lacrimi si cu suspine, de zici ca era sfarsitul lumii Transpirase saraca nasa...a fost cu ea la sauna, la piscina, in fiecare cabinet de masaj, tehnispa, manechiura, aerobic etc si asta mica tacea pana i se prezenta fiecare lucru, apoi o lua de la capat cu forte noi Si nu a vrut decat in brate, asa ca biata nasa tremura toata la final (nici nu am facut 35 de min, mi-au mai ramas 10 mi pt maine, cand ma duc fara ea).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

DARIA e prietenoasa doar daca musafirii care vin ii aduc ceva
mama saraca cand vine de la usa trebuie sa scormoneasca sacosa sa ii dea cate ceva altfel se pune pe plans si nu o mai baga in seama.pe strada se rusineaza si se lipeste de mine sau de tati.e prietenoasa si se acomodeaza cu barbatii mai repede decat cu femeile.
cand mergem in vizita se acomodeaza cu casa cam 20 -30 min apoi tipa si se joaca de parca e la ea acasa.
per ansamblu e prietenoasa dar in functie de cadourile primite!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Nati cum mai e Stef cu pasa? Sper ca s-a vindecat sau e spre mai bine!
Grati sanatate mult lui Dudu!
Doamne fereste, Raluca, acum am vazut ca are probleme asa serioase micuta ta! Pui mic si chiunuit! Bine ca esti tare pentru ea! DOamne ajuta sa se faca bine repede si asculta ce-ti spun fetele si du-te in alta parte cu fata! Multa, multa sanatate!

Atat sunt de mare
Filmulete
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LAURA .Stiu ca tu comandai des pe LR.Mai livreaza in Romania?As trimite ceva ptr copiii unor prieteni.Dar pe 3suisses.fr ai facut vreodata comanda cu livrare in Ro?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Ma uit pe Realitatea si nu imi vine sa cred ce se intampla in spitalele de la noi.Si aici mai sunt probleme dar nu asa des ca acasa.Mama anul trecut a ajuns aici cu o infectie foarte mare la un picior si a stat aproape o luna in spital.Nu ii venea sa creada ca asistentele erau atat de dragute fara a primi spaga.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Dana nu mai livreza, mor de ciuda! Inainte sa trebuiasca sa stai tu in pat, ma gandeam ca o sa te rog sa-mi trimiti tu o comanda de la reducerile de acum. De pe al 2-lea site nu am facut niciodata comanda, asa ca nush nik. Dar pe LR.fr erau super si ieftine, acum sunt si reduse..e super!

Atat sunt de mare
Filmulete
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MIHAI ALEXANDRU Sa crest mare si sa ai viata plina de cele mai frumoase bucuri si reaizari.
RALUCA sa ai parte numai de bucuri alaturi de sotul tau si scumpa ta fetita.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Dana nu mai livreza, mor de ciuda! Inainte sa trebuiasca sa stai tu in pat, ma gandeam ca o sa te rog sa-mi trimiti tu o comanda de la reducerile de acum. De pe al 2-lea site nu am facut niciodata comanda, asa ca nush nik. Dar pe LR.fr erau super si ieftine, acum sunt si reduse..e super!

Atat sunt de mare
Filmulete
Craciun 2008

Daca vrei sa comanzi iti pot da adresa mea ca sa faca livrarea si apoi eu iti trimit pachetul in Romania.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ANCA
LAURAD uf de-ar iesi odata ca tare maraita mai este,daca pipai gingia inca nu simt nimic.Tablourile inca nu le-am pus caci abia maine terminam de dat cu glet in sufragerie,dupa sa ma hotarasc.
DANA uau ati facut 31 de sapt.,pt mine parca a trecut repede, pt.tine la pat...nu vreau sa imi aduc aminte cum este.Lasa cumnata n-o baga in seama,asa sunt uni oameni vb fara sa gandeasca sau sunt invidiosi pur si simplu.Felicitari pt primi pasi ai lui Albert.
BEINAZUTZA am vazut pozicile Beatrice este tare scumpa,ce rochite si ce tortulet frumos a avut,frumusica mami.
GABRITTZAma bucur ca Daria este mai bine.
NICOLE frumos ai povestit tu venirea pe lume a lui Mihaita.
ROXANA spun si eu ca fetele mai bine du-te la Cluj sau unguri,mi se rupe sufletul pt puiul tau.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna seara.

Intru sa ma plang, ca n-am la cine
Sunt varzaaaaaaa Acum am venit de la dr., diagnostic: sinuzita nasoala cu reactie otica bilaterala. Klacid, 7 zile si antiinflamatoare, inhalatii seara, spray de nas Otrinase.
Dar fetelor, asa bolnava n-am mai fost de nu mai tin minte. Ma dor TOATE, TOT corpul, ma dor si bratele din umeri acuma, cum tastez......

Jesus, asa ceva n-am mai patit de mult! Nush de ce am o presimtire ca este un frumos virus de gripa, ca desteapta de mine stau de 3 luni cu vaccinul antigripal in frigider si nu mi l-am facut anul asta Eu mi-l faceam in fiecare an, de vreo 7-8 ani incoace si asa bolnava rau n-am fost de atunci....

In fine, curios e faptul ca am FEBRA, 39,1 - eu care n-am facut in viata mea febra! Mi-am pus termometrul asa, intr-o doara, ca tot aveam frisoane, si.....surprise

Oricum, in aceste minunate conditii, am dus copilul mic la vecina, am dus copilul mare la inot, m-am dus la dr. ORL, apoi la dr. de fam. sa-mi scrie reteta compensata, inapoi dupa copil la inot, apoi carat copilul dupa mine in Carrefour, ca frigiderul e gol, si maine ce punem sandwich? Facut cumparaturi tot intr-un frison, de-mi venea sa pic in Carrefour, venit acasa, descarcat cumparaturile, pus la locul lor.............sa mai continui??

SHIT, uneori imi vine sa plang si sa plang si sa plang, ca n-am nici un ajutor, mama de ei viata....

Iar sotul iese acum, la 8, EXTENUAT din farmacie si pleaca la basket Nice, isn't it?

Nah, n-oi fi scriind eu des, dar ma plang mult
Mersi ca ma ascultati, it helps sometimes

Ah, si concediu medical: NU, deoarece sapt. asta se incheie mediile......si nu se baga nimeni sa-ti incheie mediile ... Nice again.

Asa ca mergem inainte.

Doamne ajuta sa nu ia si astia mici de la mine, ca am pus-o grav atunci......

Va pup!

Mergi la inceput