Clinici private

Clinici private | Autor: Alinut73

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor
Sunt noua pe aici si am si eu o intrebare poate ma ajuta cineva.
Stiti cumva o clinica/maternitate privata? Cluj Napoca,Oradea, Bucuresti cam aste sunt zonele mele de interes.
Am citit recent despre Clinica Regina Maria,...dar nu prea am gasit detalii ci doar articole, nu are inca pagina web activa...
Gindul ca o sa ajung sa nasc intr-o maternitate normala...nu ma prea incanta...
Va multmumesc din suflet fetele si va doresc un an nou bun...bebelusi sanatori frumosi de destepti.
Va imbratisez.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

In Bucuresti - Euroclinic
-Medlife
-Spitalul Municipal -au rezerve platite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Lemia, daca stii, ne poti spune cat costa rezerva la Municipal si cum putem beneficia de aceasta? Ce trebuie sa facem, cu cine trebuie sa vorbim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

iN Bucuresti:
Regina Maria este cel mai scump din tara (mult prea scump 3000 de euro, dupa parerea mea). IN ordinea preturilor urmeaza apoi Euroclinic (in jur de 2000 pt. cezariana si 1500 nastere normala)
iar apoi mai accesibil este Medlife, de care cele cateva mamici pe care le-am auzit au fost multumite.
Exista rezerve platite la multe spitale: Municipal, Giulesti, Elias -dar aranjamentul se face cu ginecologul si cu asistenta sefa de acolo.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinut73 spune:

Multumesc mult de tot sunteti niste dragute.
miine am programere la medic, o sa-l intreb si pe el sa vedem ce spune. Iddea e ca e si prima mea vizita la medic de cind am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv. Am niste emotii groaznice.
Revin maine cu detalii.
Oricum m-am cam uitat la toate si ai dreptate, asa e ordinea.
va pup si revin maine cu noutati.[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Il poti cauta pe dr.Anca de la Municipal sau Briceag de la Cantacuzino care opereaza si la Medlife.Daca te intereseaza iti pot da nr.de telefon.Sunt foarte buni amindoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Cluj, clinica Gynia, are pagina web. E OK are medici buni iar preturile mai mici ca in capitala, cred.....
Numai bine,
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Cluj, clinica Hipocrate. Preturi mai mici ca si la Gynia. Am nascut acolo si am fost foarte multumita. Acum tot acolo merg.

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 23+ cu
Bubulina mishelina
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

Cluj, clinica Gynia
Cluj, clinica Hipocrate - IN NICI UN CAZ
daca ar fi vorba de mine as alege fara discutie una din clinicile de stat la gynia nu stiu daca e valabil, dar, aceste clinici nu pot asigura si un serviciu de resuscitare deci, daca mi se intampla ceva, stau si astept sa vina salvarea. si in aceste conditii nu prea "stau si astept linistita" ci...
la Gynia, din cate am inteles, ar beneficia de asemenea facilitati. in schimb, la ambele, in caz de probleme cu copilul, copilul va fi transferat la una din clinicile de ginecologie (niciuna din clinicile particulare nefiind utilata pentru urgente neonatologice). sincera sa fiu nu stiu care e situatia clinicilor particulare din Bucuresti, dar teama imi este ca aceeasi, numai ca persoanele "neavizate" nu stiu sa se intereseze si de aceste aspecte.
am vazut ca in Bucuresti se practica sa inchiriezi salonul pe perioada nasterii pentru a sta singura. cred ca, mai degraba, as opta pentru varianta asta, daca se aplica si in cluj, daca nu...poate chiar mai bine e intr-un salon cu doua paturi.
parere personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si in Tm s-a deschis un spital privat in care se colaboreaza cu dr. straini, chiar acum a nascut o doamna acolo si erau toti foarte fericiti(adica familia)

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Eu am anscut la Medlife in noiembrie..am fost extrem de multumita din toate punctele de vedere..medici ok, personalul, terapia, neonatologia.
Am platit 60 de milioane care a inclus tot tot..Nu am venit cu nimik de acasa.
Conditii de 5 stele si m-am simtit excelent, cum ar trebui sa se simta orice femeie care naste dealtfel.

Va pup

Mergi la inceput