Casnicute sexy (191)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

Miki spor la sport, cu ce faci astazi, cu fierul de calcat sau cu aspiratorul ?

Am facut cu bicicleta si ganterele . Nu fac sport azi cu fierul de calcat si aspiratorul . Poate mai tarziu cu niste cumparaturi ha ha ha

Multa sanatate Isabellei. Doamne ajuta sa se simta azi foarte bine.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Voiam sa va invit la un mic dejun dar cum a mers tare greu webshot-ul ziceti si voi ca e un pranz mai light.

Si cateva...poze

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Miha asa mai da ca prima data am crezut ca e un barbat dar dupaia dupa ce am mai citit...mi-am dat seama ca esti femeie
Sa ii pap gurita la mititica...ioiii ce dulce ii...sa iti traiasca!!!!!
si la flacauas. Asa si ficamea a zis doamna ca ieri asa de cuminte a fost incat a crezut ca are probleme si azi a zis ca nu a mai fost asa cu toate ca nu a fost rea dar a fost mai activa

Daneluta am sa trec nuam sa va gasesc multumesc pentru invitatie !!! Ma bucur ca pitica e mai bine
Va pe toate fara exceptie!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Sa va povestesc ce am facut acum...am inchis repede forumul ca ficamea era in baie la apa si s-a incuiat cu inchizatoarea...si si-a luat scaun normal....ca sa ajunga....si am zis sa descuie usa si a zis "da descuie tu...ce nu vezi cuiu?" si am zis ca nu normal cum sa deschid eu din afara? ca doar nu ajung si a zis "pai atunci ia-ti un scaun"
Va ca plecam de acasa , o seara buna la toate!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

toate?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bey azi fusei din nou sa ma dau pe patine si apoi avusei treaba...am fost la liceu la mine sa-mi vad colegii, directorul elevii...stiti voi cum e...
maine poate mai stau pe-acasa...si intru cu voi
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Monica lasa ca face bine miscarea bine ca te-ai distrat.
Am intrat sa va zic la toate noapte buna!!!!!!!

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Va astept aici.

si
de si

Mergi la inceput