Casnicute sexy (191)
Raspunsuri - Pagina 20
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza Miki spor la sport, cu ce faci astazi, cu fierul de calcat sau cu aspiratorul ? |
Am facut cu bicicleta si ganterele
Multa sanatate Isabellei. Doamne ajuta sa se simta azi foarte bine.

Miki
mariussimiuc spune:
Voiam sa va invit la un mic dejun dar cum a mers tare greu webshot-ul ziceti si voi ca e un pranz mai light. ![]()
Si cateva...poze ![]()
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ramyteo spune:
Miha 
asa mai da ca prima data am crezut ca e un barbat
dar dupaia dupa ce am mai citit...mi-am dat seama ca esti femeie
Sa ii pap gurita la mititica...ioiii ce dulce ii...sa iti traiasca!!!!!

si la flacauas. Asa si ficamea a zis doamna ca ieri asa de cuminte a fost incat a crezut ca are probleme
si azi a zis ca nu a mai fost asa cu toate ca nu a fost rea dar a fost mai activa ![]()
Daneluta am sa trec
nuam sa va gasesc ![]()

multumesc pentru invitatie !!! Ma bucur ca pitica e mai bine 
Va
pe toate fara exceptie!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Sa va povestesc ce am facut acum...am inchis repede forumul ca ficamea era in baie la apa si s-a incuiat cu inchizatoarea...si si-a luat scaun normal....ca sa ajunga....si am zis sa descuie usa si a zis "da descuie tu...ce nu vezi cuiu?" si am zis ca nu normal cum sa deschid eu din afara? ca doar nu ajung si a zis "pai atunci ia-ti un scaun" 
Va
ca plecam de acasa , o seara buna la toate!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
monica-elizabet spune:
bey azi fusei din nou sa ma dau pe patine si apoi avusei treaba...am fost la liceu la mine sa-mi vad colegii, directorul elevii...stiti voi cum e...
maine poate mai stau pe-acasa...si intru cu voi
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
ramyteo spune:
Monica lasa ca face bine miscarea ![]()

bine ca te-ai distrat.
Am intrat sa va zic la toate noapte buna!!!!!!!
Teo
Perlute
Suntem mari

toate?