Luveris
Dragelor,
Am 4 cutii cu fiole de Luveris de 75 uI pe care le dau sub pretul la care se gasesc in farmacii.
Nu mai am nevoie de ele pentru ca nu mai fac nici un tratament prea curand.
Cine e interesata, rog sa-mi scrie PM.
Pupici 
Raspunsuri
KoraPop spune:
Aldolina pentru ce e acest medicament?Care e corespondentul in Romania?
Kora
CARPE DIEM!
miki-miki spune:
Kora
Luveris este LH si se rec pacientelor care prezinta o concentra#355;ie plasmatic#259; a LH-ului endogen <1,2 UI/l
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
Aldolina spune:
Draga Kora,
Miki Miki are dreptate, este hormon luteinizant uman recombinant -LH si in general este recomandat femeilor cu deficit sever de LH si FSH.
In cazul meu, desi nu am deficit de LH si nici FSH, mi l-a recomandat dr. la care am facut ultimul FIV in Ungaria. Ce mi s-a parut altfel in modul in care am reactionat, a fost ca am avut un endomentru de 13 mm la ET, lucru pe care nu l-am obtinut in nici unul din tratamentele anterioare (3 la numar). Oricum, trebuie sa existe recomandarea dr. pentru medicament.
Nu stiu corespondentul in Romania. Cred ca depinde foarte mult si de medicamentul recomandat de dr.
Va pupicesc.
KoraPop spune:
Aldolina nici eu nu am deficit de LH sau FSH,dar m-ar interesa orice pentru endometru mare si frumos.Totusi din cate stiu nu exista nici un medicament pentru endometru in afara de tratament cu estrogeni,deci nu stiu sigur daca de la acest medicament ai avut endometrul acela superb...cine stie...Eu insa nu voi mai lua nimic decat ceea ce imi va recomanda dr. pentru ca am tot experimentat pe organismul meu si fara rezultatul scontat...,dimpotriva...Am sa o intreb totusi pe dr. Cocei despre luveris.Multumesc pentru raspuns si DD sa ne ajute!
mikisor draga iti multumesc pentru raspunsul prompt ( ca de obicei).Nu am indraznit sa iti scriu pana acum,m-am bucurat enorm pentru tine si apoi....am suferit pentru pierderea ta...Ai aflat cauza esecului?Nu cumva l-arginina asta o fi de vina?Tocmai a pus la subiectul fiv claudia79 un articol in care se spune ca l-arginina nu e buna in ciclul fiv....nu stiu ce sa mai zic,dar eu nu voi mai lua....Te pup si DD sa te rasplateasca anul asta cu un pui sau chiar cu doi....!
Kora
CARPE DIEM!