Aspirante cu vechime "medie" (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cocolyso, Doamne ajuta

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Tot eu din nou.Sure check,perfect negativ,
Multumesc fetelor de sfaturi si sustinere si o sa merg la medic dar abia joi.De ce joi?
Fiindca am inceput saptamana cat se poate de prost.Toate sunt contra mea.
1.S-a imbolnavit sefa de la gradi ,e la pat.
2.S-a imbolnavit femeia de serviciu,e la pat.
3.Suntem 2 educatoare cu 60 de copii.
4.Deci nu se pune problema sa plec de la serviciu nici 5 minute.
5 Betahcgul se face doar intre 9-11,atat e deschis la laborator,iar eu lucrez de la 8 la13,deci pauza betahcg.
6 Medicul lucreaza de la 10 la 12 ,la fel pauza mers la medic.Singura zi este joi cand are program dupa amiaza.
7.Mi-e rau in continuare si ma doare burta ca la cm.
Ce naiba sa ma fac ca nu am de ales decat sa astept pana joi .Asta e,iar eu ma uit ca proasta la poze si nu-mi vine sa cred ca azi e negativ.
8 .Ce a umplut paharul este visul de azi-noapte care a lasat urme adanci in sufletul meu.
Am visat ca eram insarcinata ,am trecut prin tot procesul nasterii dar fara dureri ca era doar un vis si apoi mi-am alaptat baietelul nascut din trei in trei ore si aveam atat de mult lapte ca ma dureau sanii.Am avut o senzatie de nedescris in cuvinte cand l-am pus la piept.Si de durere de sani m-am trezit.Am crezut ca o iau razna fiindca am constientizat ca totul a fost doar un vis ,dar un vis atat de real,dureros de real.Vreau sa spun ca si acum ma dor la fel sanii,de mi-am luat chiar teste de ovulatie care sunt negative bineinteles.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.

Bazar pentru Andrei

O noua incercare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna,

Eu o sa o iau razna. Am facut test, negativ. Rusii nu au venit, tzatzi dor rau. Voi ce intelegeti de aici? M-am dereglat nu?

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/P5dyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Oana...eu zik k NU......

da te-ai uitat bine????? poate e mai pala.........uita-te la lumina de afara......

cu 2 !!!

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput

anidaz, tin totusi pumnii pentru joi

oana, parca tie iti cam venea ceas ciclul...

Mi se pare foarte ciudat pentru ca eu stiu ca test fals pozitiv nu exista dar fals negativ da. Chiar nu stiu ce sa va spun, este foarte foatre ciudat cazul vostru. Eu ma sa fie cu ochisori. NU MAI VREAU vesti proaste si vreau sa aud numai de teste cu 2 liniute . Pe cuvantul meu ca m-am saturat.Eu chair cred cu convingere ca visul vi se va implini si ca ne vom plimba cu carucioarele prin parc. Si ma rog din tot sufletul pentru voi pentru ca va ube mult

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Salutare!!!

Beeei, imi vine sa trantesc cu pc-ul de pamant maaaii ca tare naspa merge netu'.

Anidaz, ti-a mai intarziat vreodata cm-ul atat de mult? Ca am o prietena care era in 2 luni (cu echo facute) si testele tot negative ieseau!!! Acelasi lucru e valabil si pentru Oana...
Pusi

Va pupicesc pe toate

http://mt.lilypie.com/sjVFp2.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Rusii veneau la 28 de zile. Arianna m-am chiorat dar eu nu vad a doua linie. Toate testele au fost facute dupa amiaza, niciodata dimineata cu prima urina (dar asta nu cred ca este foarte importnat pt ca am mai facut teste si seara si s-au pozitivat, ma refer la celalte 2 sarcini). Sa fi ovulat mai tarziu? Monica eu nu vreau sa te dezamagesc dar daca nu vrea sa apara si adoua linie? Gaby

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/P5dyp2.png

Mergi la inceput

anidaz, eu in noaptea in care vine Mos Nicolae am visat ca plimbam un carucior gol printr-un mall si sufeream foarte tare, palngeam. Brusc a aparut in el un bebe frumos si falcos si am simtit ca e bebele meu. A fost un sentiment unic si extraordinar. Iar de Mos Craciun am ramas . Deci eu spun ca si visele astea au o insemnatate.

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu azi-noapte am visat serpi...muuuulti...si mai mici si mai mari...casa plina

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Eu am visat acum vreo 3 saptamani, ca tineam in brate un bebelus, baietel, stiam ca e copilasul meu, care radea si gangurea la mine iar eu nu mai puteam de dragul lui.

Il aratam cuiva (nu vedeam cui) si spuneam ca e al meu.
Poate ca anul asta il voi tine in brate intr-adevar.

http://tt.lilypie.com/3HmFp2.png

Mergi la inceput