Aspirante cu vechime "medie" (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

baiiiiiiii nu va mai vaitati voi ca ma vait eu,gaze 3mil plus multe nunti si botezuri ,iar in sept cununam

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Raportez si eu 3.5 mil la gaz. De-ar trece o data frigul asta!

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vad ca va plangeti... ma plang si eu ca mi-a venit 2 mil caldura si restu blocului plpateste cate 500 de miiiiiiii. eu nu pot sa inteleg ca sunt oameni cu copii mici si sa nu imi spuna mie ca stau fara caldura in casa. Cred ca suntem singurii fraieri din bloc care nu avem repartitoarele masluite

In alta oridine de idei vreau sa va spun ca mi-am petrecut noaptea la spital ca a nascut cumnata mea o nepotica frumoasa si sanatoasa de 3 kile 600 si 51 de centimetri. Am avut emotii mari dar a nascut repede, in 3 ore.

Va pupizez si va doresc o zi faina

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

sa va traiasca nepotica!

my somebody....
luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

si daca voi va plangeti...eu ma laud. mi-a venit factura la gaz. de plata=0. nu se poate asa...ne-a facut proprietare suventie si ne-am incadrat. si sa nu va imaginati ca am fost o scartara si nu am dat drumu la centrala. eu nu am copil inca, dar un sot care face cat o intreaga gradinita de copii si trebuie sa am minim 23 de grade la baie si cel putin 20 in casa...da eu mor de cald la temperatura asta. cand i-am zis mamei ca eu pe geru ala stateam in tricou s-a crucit. dar am gradinita acasa eu.
acum sa nu aruncati cu pietre da? ca banii pe care ii dati voi la gaz eu o sa-i dau la doftor sa-l opereze pe sot.
ancadragoman sa va fie de bine si sa va traiasca finii.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Sa va traiasca nepotica. Si eu am alfat ieri ca o sa am un nepotel sau o nepotica. Inca nu se stie ce o sa fie pt ca cumnata are abia 2 luni jumate. Sper sa avem si noi cat mai curand cate o burtica cu care sa ne mandrim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

monica am uitat sa te felicit pt nepotica. sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
la burtica

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salutari fetele
uff fetele da mult mai platiti la gaze..banuiesc k aveti centrala ,si pe noi ne batea gandu sa ne punem dar cand am auzit cat platesc niste prieteni de-ai nostrii ne-am sucit
monica..felicitari pt cumnata ta sa ii traiasca fetita ..sa fie sanatoasa si cumintica !
in alta ordine de idei am aflat k o sa avem o bebelina ...este bine dezvoltata ,eu sunt bine si speram sa fie asa pana la sfarsitul lui mai -inceputul lui iunie cand se preconizeaza k o sa nasc

Anca..
23+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Moni sa va traisca nepotica,exact dimensiunile ei le-a avut si Maria
Delphinas
Anco sa iti traisca fetita si sa fiti santoase .Nume?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Moni sa-ti traiasca nepotica! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
Ancuta sa va traiasca finii si sa va bucurati de ei!
Voicu_bebi sarcina usoara in continuare si sa creasca mare printesa! Si eu imi doresc o printesa....Elisa sau Iarina...Numai sa vina ea ca nume gasim...

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput