Colaj formatia Azur din Braila
Un super colaj de 120 de minute cu cele mai bune melodii ale formatiei Azur!
http://www.videoclip-online.ro/formatia-azur-braila/azur-colaj-120-minute-video_e15f30265.html
Raspunsuri
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulicutza Un super colaj de 120 de minute cu cele mai bune melodii ale formatiei Azur! http://www.videoclip-online.ro/formatia-azur-braila/azur-colaj-120-minute-video_e15f30265.html |
Extraordinar!
De mult n-am mai vazut un subiect de asemenea profunzime la arte!
Dana
Tzuni spune:
te inseli amarnic!
mai era si asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132469
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
iulicutza spune:
M-am lecuit de a mai posta ceva pe acest forum.Ambele subiecte erau pt cunoscatori,nu asa pentru oricine!Asta e!
miki68 spune:
Pentru cunoscatori?!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Sheannamp spune:
E adevarat, nu toata lumea poate aprecia cu adevarat asemenea desfasuarare de sunete.....
Apropos, credeti ca nu m-am capatuit cu nici un virusel accesand sait-ul respectiv (ca trebuie sa recunosc, atat de ignoranta sunt incat habar nu am cine e aceasta formatie, si curiozitatea m-a facut sa aflu)?
iulicutza spune:
Deci sa inteleg ca ascultati numai manele nu?
Vai,imi pare rau ca nu m-am ridicat la "nivelul" vostru muzical si ca am putut sa postez asemenea "desfasurare de sunete".
Eu nu cred ca toata lumea de pe forumul asta nu cunoaste aceasta formatie,sunt sigura ca unii stiu despre ce e vorba.Nu-mi bat gura sa va explic,pentru ca intr-adevar nu ma pot ridica la "nivelul" vostru.
Asta este.
White Pisana spune:
citat din mesajul lui iulicutza Deci sa inteleg ca ascultati numai manele nu? Vai,imi pare rau ca nu m-am ridicat la "nivelul" vostru muzical si ca am putut sa postez asemenea "desfasurare de sunete". Eu nu cred ca toata lumea de pe forumul asta nu cunoaste aceasta formatie,sunt sigura ca unii stiu despre ce e vorba.Nu-mi bat gura sa va explic,pentru ca intr-adevar nu ma pot ridica la "nivelul" vostru. Asta este. |
Dar ce, muzica se imparte numai in doua categorii, manele si formatia Azur?! Adica daca nu asculti formatia Azur, musai asculti manele sau cum? Uite eu acum nu ascult nici una nici alta, ascult Ella Fitzgerald!
Si apoi mie nu mi se pare ca ar fi o diferenta asa de mare intre ce canta aceste personaje (Azur) si manele...Dar evident eu nu asunt o cunoscatoare!
qsar spune:
citat din mesajul lui iulicutza ...pt cunoscatori, nu asa pentru oricine!Asta e! |
Mi-e raaaau! Am ras cu lacrimi. Era sa ma inec cu cafeaua... pe care am reusit s-o imprastii pe tot biroul, peste hartoage, tastatura, si pe monitor. Dar zau ca nu-i bai; de mult n-am mai ras asa cu pofta.
Iac'asa s-a nascut fenomenul "Sa dam Mozart la tot cartieru!" (www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1176125-romani-dam-mozart-tot-cartieru.htm" target="_blank">Iunie 2006)
Pour les connaisseurs:
Tot pentru coneseori:
Sabina spune:
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
miki68 spune:
Io, mai "manelista" de felul meu
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei