America (144)
Raspunsuri - Pagina 8
Oana C spune:
Criss, hehe, nu mai fi tu asa de sigura ca naste Lisa inaintea ta
Eu in 2-3 ore am pierdut tot dopul si mi s-a rupt si apa, la 37 saptamini (dupa ce tocmai spusesem in aceeasi dimineata ca nu-s pregatita sa nasc). Asa ca stai in pozitite de start, ca nu se stie. ![]()
Hai, ca va mai trimit niste 

, ca sa va incurajeze.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
crisspoliss spune:
Merci Oana,
...ai dreptate, nu se stie niciodata.
Lisa, eu in locul tau m-as duce la concert, sa vezi ce repede nasti pe ritm de MEtalica!
Crisss
40+
blackpanterro spune:
Lisa, Criss, eu va propun sa sariti coarda
(glumesc, don't do this at home!) ![]()
Cuscra, ai vazut episodul 2 din Desprerate Housewife in care vine cuscra la Bree acasa si se comporta ca o bee-atch?
Promit sa nu fiu asa LOOOOOL.Mi-a placut mult episodul ala.![]()
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
lisa79 spune:
va dau eu link de filme si seriale:
www.free-tv-video-online.info
aici gasiti cam tot ce vreti voi,inclusiv des housewives,si eu sunt amatoare. le puteti si downloada.
40S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
lisa79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspoliss Merci Oana, ...ai dreptate, nu se stie niciodata.Lisa, eu in locul tau m-as duce la concert, sa vezi ce repede nasti pe ritm de MEtalica! Crisss 40+ |
din pacate nu mi-am cumparat bilet,stiam ca va trebui sa nasc in periaoda aia ,asa ca,cristi va avea o seara a barbatilor. ultimul concert la care am fost ,a fost la tina turner si bbelina mea a dansat de numai...in pauzele din concert
40S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
Ramona J spune:
| citat din mesajul lui lisa79 ditto,la ce zice Amani cu Arcteryx. este una din cele mai bine cotate firme de sport-munte! noi suntem membrii la rei,unde primim anual diferite cupoane si puncte,asta la sf de an,normal. anul trecut ne-am cumparat o gramada de chestii de la ei,avean reduceri de pana la 70% la tot ce era cu $.83 la final. a fost prima data cand mi-am luat o pereche de incaltaminte la pretul de $3.00 40S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora |
Noi avem magazin REI in apropiere. Incerc sa-l vizitez numai in perioada reducerilor, altfel cam ustura la buzunar. Dar produsele sint faine.
Ramona J spune:
| citat din mesajul lui lisa79 ai mai criss,si eu care imi puneam sperantele in tine 40S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora |
Ai grija! In ziua in care am nascut eu era concert Jethro Tull, pe care amindoi ne-am dorit sa-l vedem. N-am luat bilete, tocmai pentru ca m-am gindit ca-i riscant. Alexandru s-a nascut in timpul concertului, am fi pierdut banii.
Am apucat sa-l duc la Roger Waters. S-a socat saracul, era muzica prea tare. Prima jumatate de ora sarea ca mingea, eram hotarita sa plec acasa dar pina la urma s-a obisnuit. Asta a fost cu trei saptamini inainte sa nasc.
Edit c-am uitat sa spun ca Alex e fan Pink Floyd, Waters etc. Vara trecuta a fost cu tati la concert.
Asa ca poate si Ana ta o va asculta cu placere pe Tina Turner.
lisa79 spune:
mergem la cumparaturi... pofta de papanasi
in pesmet
40S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
Ramona J spune:
| citat din mesajul lui lisa79 va dau eu link de filme si seriale: www.free-tv-video-online.info aici gasiti cam tot ce vreti voi,inclusiv des housewives,si eu sunt amatoare. le puteti si downloada. 40S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora |
Multumesc pentru link. Tot vroiam sa vad "United States of Tara" si il au aici. Am vazut primul episod, e mortal! L-ati vazut careva?
Amami spune:
Lisa79 merci de tip-ul cu REI. O sa ma uit pe la mag. lor ca nu stiam de el. Ai fost figura cu Metalica.
Sper totusi sa stea bebe in burtica pana vine sotul de la concert.
Referitor la cazatul din pat: al meu a
super de bine azi noapte. N-a cazut, nu s-a trezit. Pupa-l-ar mama sa-l pupe! Sa o tina tot asa. ![]()