America (144)
Raspunsuri - Pagina 14
Oana C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip oana, imi place ideea cu oala dar depaseste bugetul. in schimb, super ideea cu planta. bey, da' ce-ati napadit cu toatele sa-mi spuneti de naturala, chiar asa de la tara par eu, ca as lua cuiva o planta artificiala :) |

Vezi la T.J. Maxx sau Ross sau Marshall's ca mai au chestii dragute si ieftine de genul asta. Mie si-o carte de bucatarie, cu retete de mincare, mi-ar placea.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Andrada spune:
Cine vorbea de telefon skype dus in Romania si cum se face exact?
E calitatea buna?
multumesc,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Cuscra, oala din aia sa imi aduci mie la party, cand o fi![]()
![]()
![]()
Pt mine un cadou fain de housewarming ar fi ca la sfarsitul petrecerii toti invitatii sa imi curete casa
, ala da cadou
, mult mai fain decat niste cadouri care nu se potrivesc deloc stilului tau si al casei tale.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
ancadm spune:
Eu vorbesc cu mama in fiecare zi pe skype, pe internet. Gratis. Bagam si camera video si avem "videophone". Cel mai tare ma amuza cind ma suna pe skype si vede ca nu raspund si suna apoi pe ym, de parca ala ar suna in alta parte, nu pe acelasi computer in aceeasi casa....Inca n-am reusit sa o fac sa inteleaga ca daca n-am raspuns inseamna ca nu eram acasa sau aveam altceva de facut....
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
Oana C spune:
Cuscra, iti aduc, maiiii, cu cea mai mare placere! La un asa sot bucatar, trebuie si oale faine, nu? Eu am 7, de diferite culori si marimi (cum le-am prins la reducere) si sint super!
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
crisspoliss spune:
Sunt innebunita dupa Le Creuset..cu fiecare ocazie ma intreaba sotul ce cadou vreau( de craciun sau zi de nastere) eu ii dau inainte cu un cast iron pot..dar nu primesc decat bijuterii
. Am o singura tigaie luata de la Ikea din cast iron, e super buna, as gati numai in asa ceva( in ea imi fac fish curryul deseara
) Unul din magazinele mele preferate in care pot sta ore si cheltui tot ce am e Sur la Table, au niste chestii de sta matza'n coada.
Crisss
40+
blackpanterro spune:
Oare poti sa faci lista cu ce vrei?![]()
Pai nu e mai simplu?![]()
atata timp cat lista nu e nesimtita![]()
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
lisa79 spune:
ancadm, asa si la mine...nici la baie nu pot sa merg ca suna...si suna frate nu o data de 2X...suna![]()
in legatura cu cadourile,avem niste prieteni,jur ca sunt oameni care nu au gusturi...da deloc. te ingrozesti cand vezi si na,trebuie sa zambesti. noua nu ne plac gift card-urile,dar in cazul lor ar fi mult mai usor. exemplu: i-au adus la cristi de ziua lui o pereche de pantaloni nike,din aia scurti marimea L,al meu este intre s si m...nici burta nu are,un tricou marimea L,sa se simta confortabil saracutu',si sa nu mentionez ca inscriptiile tricoului erau cu un tip de la wrestling
!
sa stiti ca eu mi-am luat oala din aia iron cast,de la tjmaxx,am dat $70 pe ea.foarte faina pana gatesti in ea prima data cand apare rugina.eu m-am lamurit cu ele. in schimb,am gasit ceaun la TARGET.am facut niste
si cu $21 mi-am luat un set de 3,foarte faine si usoare...ca si alea de acasa![]()
40S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
philip spune:
unde-i ramona?
skype e bun, mult mai bun ca yahoo-ul.
a incercat cineva oovoo?
philip
21weeksbabyboy
mommyandreea
blackpanterro spune:
Lisa, LOOOL, ala da cadou, cred ca si omul meu si-ar dori budigai cu 2 numere mai mari si un tricou cu Hulk Hogan ![]()
![]()
![]()
![]()
.OAre ce gandesc unii oameni cand aleg asa cadouri?