America (144)
Raspunsuri - Pagina 10
lisa79 spune:
la noi eu l-am dus de nas
(rusine sa imi fie
),pentru fata stiam ca primul nume va fi Ana si aveam stabilit ca unul aleg eu si unul el,asa ca Ana a fost ales de el
si teodora de mine,cu toate ca stia ca imi place mult si e pe lista si nu a zis nu. daca era baiat,s-ar fi numit Luca Gabriel sau Horea Mihai.
noi acum,in burtica ii zicem furnicuta
,prin noi...sa se inteleaga...toata lumea(de la sora lui la mama,prieteni...toti),pana si la telefon lumea ma ia cu:"ce face mama lui furnicuta?"
am sa ma uit si eu la serialul ala. mie mi-a placut mult de tot:californication si the tudors.
40S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
lisa79 spune:
AB,vezi la rei ,pe linkul lor,gasesti si reioutlet,cu preturi mult mai acceptabile![]()
40S+
LucasMom spune:
Va arat si voua cu ce m-am indeletnicit ieri. L-am facut pt un baby shower pe care planuiesc sa i-l fac unei bune prietene. Nu mi-a luat mai mult de o ora.
Alina
lisa79 spune:
baiiii,anunta te rog femeile cu burta la gura sa nu se uite ca 
.
felictarile mele,arata superb
40S+
LucasMom spune:
Merci merci :)
Eh, femeile alea stiu ele ca le vine randul oricum, asa ca rabdarica!
Si eu am primit unul cand eram gravida si tare muuult mi-a placut, asa ca acum a venit randul meu sa-i fac cuiva o bucurie.
Spor la impins, cat de curand pentru tine!
Alina
lisa79 spune:

foarte tare urarea: sa impingi tare!
40S+
Ramona J spune:
Faina idee ai avut cu "tortul". L-am vazut si pe fecior, e o scumpete. Pare maricel, mi-l imaginam bebe mic-mic.
LucasMom spune:
Multumesc Ramona. N-are inca 10 luni. Dar e maricel, mai mare decat 90% din copii de varsta lui dupa pediatric charts. Sambata a spus prima data clar mama (tata zice de mult timp); inainte mai zicea un fel de mmmmmaa dar nu mama. Sambata era nervos pe mine ca nu i-am luat repede babetica dupa ce a terminat de mancat si a zis raspicat de doua ori, mama, mama!
m-a umflat rasul! Mai spune si alte cuvinte: gata, haide, da, kk si "ei, da!" (expresie pe care nanny o foloseste foarte des, el o imita identic!) incearca sa imite, e o varsta foarte frumoasa!
Alina
Hilde spune:
Lucasmon, ala e tort adevarat?![]()
Fetele insarcinate, va tin pumnii.
Am si eu o intrebare. Ce cartele/companii folositi ca sa vorbiti cu Romania?
Please, please...nu stiu ce sa mai folosesc.
LucasMom spune:
Da, e tort adevarat din diapers ;)
Eu iau de aici calling cards care-s mai bine rated http://www.phonecardonsale.com/index.html?action=1&todo=center_romania.html
(vezi sa copiezi linkul intreg in browser)
si mai folosim un numar de la www.sunaromania.com unde ne suna ei pe noi (e numar romanesc redirijat pe un nr al nostru si pt care platim $10 pe luna)
Alina