cum sa desenezi
am niste tutoriale interesante despre cum sa desenezi. Cred ca ar fi destul de interesant si binevenit sa iti dezvolti aptitudinile la desen pentru copilul tau... :) asa ca pune mana sii-a notitze ! :))
si cine vrea sa aprofundeze... www.geocities.com/animehideout/tutorial/tutorial.htm" target="_blank">click aici :)
astept comentarii :) eventual upload la desenele facute :)
To good to be light
Raspunsuri
misha71 spune:
interesant!
Intrebarile....dupa ce aprofundez problema.
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
malinas spune:
o sa ma apuc de studiu .Multumim
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
devoska spune:
Fii-mea face asa ceva la ora de desen. La fiecare ora de desen primeste de la profesoara o hartiuta pe care sunt cativa pasi in care poate realiza un animal, de ex.
Am sa pun si eu desenele ei.
sanziana72 spune:
Multumim.
Pentru fiica-mea ar trebui sa stiu sa desenez sirene si cai/inorogi. Exista vreun tutorial pt asta ?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)