nasterea la crf 2

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Bia, multumim mult de tot ptr detalii.

Poate ne ajuti si cu niste preturi actuale ptr cezariana.

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 5z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR max 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_mm spune:

Alex, am incercat sa-ti trimit mesaj privat , dar dupa ce l-am scris si trimis imi spune ca nu accepti mesaje private ... eu vad ca ai activat PM-ul ... si nu inteleg de ce nu reusesc ... daca ai un messenger sau imi dai un cont de mail iti pot spune despre cat am dat eu ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bia_mm

Alex, am incercat sa-ti trimit mesaj privat , dar dupa ce l-am scris si trimis imi spune ca nu accepti mesaje private ... eu vad ca ai activat PM-ul ... si nu inteleg de ce nu reusesc ... daca ai un messenger sau imi dai un cont de mail iti pot spune despre cat am dat eu ...

Ciudat, ptr ca imi merge MP-ul. Pe yahoo am zaza652003

Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Buna, fetelor. Si eu nasc la CFR 2 si tot cezariana. M-ar interesa si pe mine preturile care se practica acolo. Dr. meu este Tanase Eugen si este seful de sectie. As vrea sa stiu cat sa le dau la toti si la anestezist, dr.neonatolog, asistenta care asista etc.
Va rog spuneti-mi si mie. Va pup

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Buna fetelor,
Vin si eu cu o intrebare pe ultima suta de metri. As vrea sa stiu daca in spital vine vreo asistenta sa-ti arate cum sa alaptezi (in cazul fetelor care sunt la prima nastere), sa te invete sa deosebesti cand bebe suge si cand molfaie, sau sa il deprinda pe bebe cu tehnica suptului, sau sa imi arate cum sa-mi desfund canalele, cum sa ma mulg.. Ma gandesc ca sunt bebelusi care fie nu stiu sa suga (desi e un act reflex), fie sunt lenesi fie nu au putere sa suga. Sau este necesar sa chem o asistenta cu care sa fiu "draguta" sa ma ajute? Adica daca are vreun sens sa astept sa vina cineva.
Apoi as mai vrea sa stiu cum se face toaleta bebelusilor, vine cineva dimineata si o face sau mama? Neonatologul mai vine sa vada copii sau ii vede doar la nastere si la externare? Daca nu am lapte suficient am inteles ca trebuie sa cer supliment asistentelor.
Mamicile care ati nascut prin cezariana, cum v-ati descurcat cu operatia si cu bebe langa voi in permanenta? Ati putut avea grija de el? E voie sa stea cineva din familie mai mult timp cu tine in acest caz?
Imi pun aceste intrebari deoarece saptamana viitoare cred ca voi fi programata la cezariana si as vrea sa fiu cat de cat pregatita.
Multumesc celor care au scris pana acum experienta lor, si sper sa scriu si eu peste ceva timp....ca a fost totul bine. La mine e putin mai complicata situatia pt ca astept 2 fetite si de aceea imi fac atatea griji legate de ingrijirea lor in maternitate.

Multumesc si pupici pentru toate burticile, mamicile si puiutii!

Karina 36+ cu Eva Maria Sofia Andreea

bucati de fericire

si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Karina..toaleta bebelusilor se face seara de catre o asistenta de la neonato. Dr neonatolog vine zilnic sa vada bebelusul..la mine a fost dr Sicoe si asa a fost. Tot cu dr neonatolog vb de alaptat sa iti arate.

Ceri supliment daca ti se pare ca bebe nu trage suficient..le da cu siringa deci nu e pericol de biberon.

Ce pompa ai? Tot asa intrebi..ca daca nu ceri nu vine nimeni sa iti zica asa..dar daca intrebi si ceri toata lumea e draguta si te ajuta.

Nastere usoara

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Spuneti-ne si noua cum e cu vizitele permise in spital....cat, cum, cine, unde...etc..va rog!

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tessh spune:

Gata fetelor, vineri dimi vine si randul nostru sa ne nastem!

Suntem programate la cezariana pt ca bebelina are deja 4 kg si ceva face mami o grasuta!

Va povestesc cand vin acasa cum a fost tot!

Pup toate burticile, aveti grija de voi!

--------------------------------------------
40+ viitoare mami de Francesca-Maria

Ce e mai bun abia urmeaza! Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tessh

Gata fetelor, vineri dimi vine si randul nostru sa ne nastem!

Suntem programate la cezariana pt ca bebelina are deja 4 kg si ceva face mami o grasuta!

Va povestesc cand vin acasa cum a fost tot!

Pup toate burticile, aveti grija de voi!

YUUUUHUUUUU, tinem pumnii si te asteptam cu vesti.

Si eu am control vineri, deci o sa fiu aproape de tine!

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tessh spune:

Hehe :) super! Tu cum te mai simti Alex?

Mergi la inceput