Boala Binswanger si polineuropatie toxica

Boala Binswanger si polineuropatie toxica | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

Fetelor, va scriu cu speranta ca poate careva din voi ma poate ajuta cu un sfat.
Suntem intr-o situatie destul de disperata.
Soacra mea are acest disgnostic de mai mult timp. Este un fel de dementa, de Alsthaimer, care s-a accentuat pe baza hipertensiunii, consumului excesiv de alcool si a refuzului de a lua orice fel de medicamente (asta e o poveste mai lunga pe care daca m-as apuca sa o scriu aici nu mi-ar ajunge 10 pagini). Pana acum a dus-o mai pe picioare, ca sa zic asa. De doua saptamani insa am internat-o in stare destul de grava la neurologie, la Bagdasar. Nu prea vorbeste, cand e constienta, cand delireaza, nu se misca deloc. Acum medicul ne-a dat trimitere la Sf. Luca, tot langa Bagdasar la recuperare (Probabil ca aici nu o mai pot tine prea mult). De acolo ni s-a spus ca nu e cazul sa o mai internam la ei (desi ne-am dus cu relatii ca sa zic asa) ca nu e de recuperat. Ca disgnosticul ei este de internat in camin de batrani/bolnavi.
Intrebarea mea este, a auzit careva din voi, sau stie daca si unde exista astfel de camine si in ce conditii se primesc bolnavi acolo?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

POti sa incerci la Sanatoriul Sapoca, in jud. Buzau. Nu am niciun fel de date, dar stiu ca au medici, dotari...
Este un camin-spital situat cam la 30-35 km de Buzau.
Da un google.
Toate cele bune.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput