fructe de goji
Raspunsuri - Pagina 2
DadaIna spune:
Am luat si noi Goji de la Plafarul din Mall Iasi.Am dat pe o punguta de 250g 45 ron.Deocamdata ia numai sotul pentru ca eu sunt graviduta si nu am voie.
[url=http://lilypie.com][/url]
ligia13 spune:
Am luat si eu ...si i-am dat si copilului.
Mare greseala!
Mi-a facut o alergie ...de ...offf...inca n-am scapat. Dar vad ca urticaria se retrage.
Deci atetie!
Eu i-am pus in musli cate o linguritza . In 3 zile....
Eu in schimb, n-am patit nimic !
Diana_Simion spune:
buna ! Si eu sper din suflet sa fie indicate, caci eu am inceput sa le iau inainte sa raman insarcinata. Cam 20 g pe zi. Acum am 7 saptamani si sunt putin racita, iar sotul meu s-a dus la plafar sa imi ia ceva. Doamna de acolo nu i-a dat nimic, a spus ca nu este nimic indicat acum, doar lamai si eventual oscilococcinum. M-a speriat pt ca a zis ca goji nu sunt pt femei insarcinate. Dar pe site-ul lor oficial scrie ca sunt bune... Nu stiu ce sa mai cred. doctorul meu nu m-a ajutat prea mult, nici macar nu a auzit de ele... Nu le mai iau, dar sunt speriata, sper sa nu fi facut rau sarcinii!
danaradum spune:
Diana Simion, fructele goji sunt pentru sistemul imunitar. de cele mai multe ori vanzatoarele de la plafar nu au pregatirea necesara. acum ceva timp eram putin racita si am mers la plafar sa imi iau ceva naturist. tipa de acolo mi-a dat niste pastilute cu gheara matei desi eu i-am spus ca e posibil sa fiu insarcinata..... ea m-a asigurat ca sunt ok in sarcina pastilele alea. ajung acasa si citesc pe net... surpriza! Nu erau deloc indicate. morala: vanzatoarea e pusa acolo sa vanda nu sa dea sfaturi medicale. daca vrei o parere avizata ar trebui sa ceri sfatul unui homeopat. eu stiu ca sunt ok in sarcina si ca sunt chiar bune penrtu ca ajuta sistemul imunitar. cere o parere avizata mai bine. in rest.... Sarcina usoara si frumoasa!!!!!
Diana_Simion spune:
Multumesc mult pentru raspuns ! O sa incerc sa iau legatura cu un medic. intre timp am mai cautat pe net si nu am gasit in niciun loc ca ar face rau... M-am mai linistit putin.
Multumesc inca o data!