IA/FIV in Brasov

IA/FIV in Brasov | Autor: foryv

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,sunt din Brasov si as dori sa cunosc fete din Bv care au reusit prin IA/FIV si cine le-a ajutat.Adica la ce doctor ati fost si ce probleme ati avut?Am endometrioza si ma kinui de 2 ani sa raman insarcinata,nu mai pot asa ,nu mai am rabdare iar timpul trece pe langa mine.Astept sugesti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

foryv..ti-am trimis un pm.
si..depinde catre ce oras vrei sa te orientezi!in orice caz,in brasov nu vei rezolva nimic!!!!sper ca ti-ai dat seama pana in momentul asta ca in brasov nu ai nici o sansa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foryv spune:

Se pare ca suntem multe din Bv si asta ma bucura pt ca daca suntem toate din oras putem lua legatura mai usor si ne putem ajuta,adica voi pe mine ca eu in afara de o experienta urata nu am ce impartasi.M-as bucura daca am vb kiar si pe forum.Momentan sunt in stand-bay pt ca nu prea mai stiu in ce directie sa apuc.Am nevoie de sfaturi si de oameni care sa imi demonstreze ca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

forysunt de aceiasi parere cu uratica,eu am 3 inseminari la activ facute de r...t........desi diagnosticul este infertilitate inexplicabila!!!!!!se fac doar ca sa-ti ia banul,iti promit sarea cu marea in loc sa-ti spuna care sunt sansele tale reale!!!!!
daca ai intrebari,oricand iti raspund!

Mergi la inceput

ietiti bre ietiti..aparu si (lara)..pai ce faci fata frumoasa?nu te intalnii cu brunetu?tot n-ai rezolvat situatiunea?eu v-am zis ca sotu era cel functional!acum serios,tu cum mai esti si incotro te mai indrepti?
foryv..asa cum ti-am spus in pm..o lasam pe luni!sa incepem saptamana cu dreptul!

Mergi la inceput

m-am intalnit pe naiba,s-a bagat repede inpatience.....
pe 25 feb am programare la doctor si vedem ce urmeaza sa facem!!!!anu asta cica e ffff bun pt mine asa ca sunt optimista!
tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmiihhaa spune:

Ati auzit de dr.Dimassi Adrian?

Mergi la inceput

am auzit!de ce?

Mergi la inceput

mmiihha de ce intrebi daca il stim pe dr dimasi si apoi nu mai zici nimci???????

Mergi la inceput

buna fetele!
uff..eu nu am avut net azi...am disperat!
deci...foryv,daca vrei sa vb aici pe forum e ok!fa ceea ce simti tu ca e mai bine ptr tine!ne poti spune ce probleme ai si te vom sfatui cu cea mai mare placere!insa gandeste-te unde vrei sa mergi..la sibiu,bucuresti sau cluj!
lara..eu ce fac?ca si tine,nici eu nu prea stiu!dar stau cam asa..am facut laparoscopia,diagnostic jalnic,dupa care operatie clasica-mi-au indepartat aderente,au curatat tot in mine,iar acum nu am nici o problema-uter ok,ovare ok,numai trompele sunt subtiate in unele locuri datorita faptului ca au fost prinse atata timp in aderente.
asa ca..acum oscilez..sa mai fac o laparoscopie ptr dilatare trompe si sa incerc natural sau sa trec direct la fiv!nici nu stiu ce sa fac!tu ce zici?si apropo,tu tot pe varianta sibiu mergi?
si fii sigura ca anul asta va fi un an bun!atat ptr tine cat si ptr toate fetele ce vor bebici!!
si apropo cine e dr. asta?dimassiadrian?eu nu am auzit de el!

Mergi la inceput

inca nu stiu ce fac,cred ca mai incerc inseminari dar facute corect
dimassi e un dr.bun asa am inteles eu,nu stiu personal dar lucreaza cu "spuma" si eu sunt satula de personalitati de rahat.....
uratica de la ce D-zeu a facut aderentele alea

Mergi la inceput