Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Am tot vazut ca voi va jucati cu plastilina cu copiii. Acum intrebare: Nu o baga in gura? Parca ma tenteaza si pe mine, ca iarna inca-i lunga, dar cand ma gandesc ca tot cu gura pe ea tre sa stau, parca m-as lasa pagubasa...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

In cautarile mele de retete pentru papa copii am gasit asta:
http://www.wholesometoddlerfood.com/Toddlers.htm
Acu' m-am mai linistit cu mancatul. Am si observat ca ea cam sare micul dejun, dar papa la pranz si cina. Fiecare copil cu ritmul lui. Si pentru ca maimuta mea a devorat painea in Ro (aici mai ca nici sa o vada) la cantar sunt aproape 1,5kg in plus.
Rugaminte fierbinte daca tot puneti pe aici retete, daca aveti si retete de mancaruri, praji fara ou, sa-mi dati si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Fetelor,nu va suparati ca intervin nitel si eu la voi,dar nu ma pot abtine sa nu va zic ca aveti niste copii unul si unul..Am ras cu lacrimi cand am citit ce poezioare zic ei ..Sa va traiasca!

Rein,te pupic si te astept la odisee.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

bianca -plastilina nu o baga in gura in primul rand pentru ca nu ii place cum miroase, apoi daca ii explici ca e de joaca si ce trebuie facut cu ea, nu cred ca o sa o guste.
1.5 kilograme? in cat timp? a mea a pus in 10 luni 1.5 kg

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Salut, fetelor!
Trec cumva peste sentimentul de vina si de dezamagire si ma spovedesc la voi:

Giulia era mai rau azidimineata, adica de aseara incepeam sa-mi dau seama ca am gresit ca nu am dus-o la doctor. Sambata dimineata a inceput cu febra si cu haraiala din piept, am dus-o la prietena noastra pediatra- rezidenta, care spunea ca sa merg pe nurofen si curatat nasul cu apa de mare si pompita ca deocamdata nu se aude nimic la plamani. Am facut asta si aveam si incredere ca o sa treaca usor - cum trecuse de fiecare data, fara antibiotic. N-a fost asa si eu n-am mai facut nimic pana azidimineata cand am intrat in panica pentru ca Giulia era vizibil mai rau si am fugit cu ea la doctor. Diagnosticul a fost laringo-bronsita cu componenta interstitiala - la un pas de pneumonie. Si doctorita simpatica - cum ma stie cu fobie la medicamente si ca trebuie sa imi explice tot tot ca sa accept mi-a spus asa: eu spun sa dam antibiotic. daca nu, mergeti sa faceti o radiografie si veniti inapoi si vedem daca dam antibiotic. Adica ajungeam f probabil si cu antibiotic si cu radiografie. ASa ca n-am comentat si am acceptat augmentinul.

Crina, imi pare f mult ca ziua ta cea mare nu a iesit asa cum ti-ai dorit. Din tot sufletul iti doresc sa sa implineasca aceasta dorinta a ta si sa faci un fratior sau o surioara Mayei!

Pisika, poze vreeeeeem de pe plaja cu familia miaunilaa si cu pisoiasul care se da pe brazda!

Biky, ia sari la inaintare si tu cu cu pozele, nu le mai tine ascunse ca apoi imi bagi vina ca de gura mea nu le areti!

Bianca, imi pare rau ca va chinuiti cu analizele, multa sanatate!

Carmen, nu pot sa cred ca tot mama acelei fetite a fost nervoasa si a folosit ca cea mai buna aparare atacul!

Martutza, iaaa, te dai si tu denaturataa viespeoo, dar nu-ti iasaaa ca uite ce de stie cupiluuu!

Diana, frumoase cuiburile tale, am inghitit in sec, va razbunati!

Ane, ce carti a mai citit Raul si cu ce formule socoteste oitele?

Mady nu am reusit sa deschid filmuletele, incerc mai tarziu, nu stiu ce are ..
Stefaniya, super, vad ca n-a trebuit sa convingi sotul!

www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14191/Cuib-de-viespe/" target="_blank">Cuib de viespi , eu am pus o parte din untul pentru uns (care era prea mult) in aluat. Ceva mai mult de 50 g. De Craciun am facut simple si cu nuca, apoi am facut cu mere si cu nuca si ultima data cu ciocolata.

Trimit ca mi-e teama ca pierd tot, mi se tot blocheaza...

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biky

bianca -plastilina nu o baga in gura in primul rand pentru ca nu ii place cum miroase, apoi daca ii explici ca e de joaca si ce trebuie facut cu ea, nu cred ca o sa o guste.
1.5 kilograme? in cat timp? a mea a pus in 10 luni 1.5 kg

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

pai intr-o luna. mancarea a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Nu am apucat sa spun si eu Bine ai venit pe lume, Calin Ioan Sa ai noroc si sanatate!

Sanatate Giuliei! Nu te invinovati Kitty! Poate chiar nu se auzea nimic la plamani atunci si nu era nevoie de alt tratament.
Sanatate si lui Edy! Sa treaca repede!

Ma bucur ca am citit si de Carl si de Veve! Pupici la maxim.

L-am vazut si pe Fat-Frumos (Razvanel) Si e chiar asa ca in poveste .... intr-o zi cat altii in 7! Bravo!

sa imi laud si eu copilul .. ca si azi a mancat! Of doamne sa il tina! Ca mare bucurie imi face cand imi cere sa manance!

o mai fi ceva de spus dar acum nu stiu.

Noapte buna!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Azi Timeea in timp ce invata sa conjuge verbul a inghiti o guma de mestecat. E de raaaaau?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am uitat de Crina ... imi pare rau ca nu a iesit acum. Dar pentru ca va doriti sigur se va intampla in curand.

Absoluta .... ce sa zic ... cred caa nu e foarte rau. Cel putin la adulti nu e de speriat, dar la copii? Oare se dizolva? Se elimina cumva?
Tudor a inghitit asta vara o piatra/pietricica dar a eliminat-o in 3 zile. despre guma insa nu stiu ce sa zic.
Da' ce-ti veni sa ii dai guma? pardon ... vroiam sa zic ce iti veni sa o pui sa conjuge?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Absoluta, si Alex a inghitit una acum vreo 2 saptamani, si n-a avut nici o reactie adversa, dar nici in scutec intreaga n-am gasit-o... banuiesc ca a digerat...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput