*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani,ghiocei frumosi si veseli!!!! Scuze pentru intarziere,dar eu una rar apuc sa pun labutza pe laptop,iar computerul personal e stricat de mult si de tot,cred!
Sa fiti sanatosi si iubiti!
Markus
Tudor
Rudy
Mariuca
Andrei (pentru maine,aici sunt prima!!!)

Delia, felicitari pentru sarcina!!! Sa fie bine pana la sfarsit, ca mult it-ai mai dorit (si inca nu-i ultima,asa-i?)!!!
P.S. am si eu o prietena care a facut FIV la Viena pe 30 ian si s-au prins ambii embrioni..spera si ea, din tot sufletul,sa fie bine!

Tania, scriai despre o amica a ta care este insarcinata, singura..am si eu o prietena in Franta care afacut FIV la 32 ani , singura fiind.(io ziceam ca mai poate astepta,dar ea ahotarat asa)si acum are o mandrete de baietel. Este o fata foarte dinamica si hotarata,eu una o admir mult. Sarcina usoara prietenei tale!

Mihaser,chiar asa..cine..ce vaccin?
P.S...si pentru tine,..cum ai slabit? Cred ca asta o sa devina eterna mea intrebare...sau retorica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mariuca, la multi ani, cu multe multe bucurii si cadouri sa iti petreci ziua.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

I-am facut antidifterica de la 35 de luni...eu pana in clasa 1 nu-i mai fac nimic...nici daca se baga Prevenar obligatoriu.
Eu i-am facut Pentxim...poate la Infarix e altfel.

Irina la Cri ma refeream!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Miha sa stii ca e diferit la Infanrix ... noi am facut DTP-ul la 30 luni ... in fund ! El se juca cu masinutele pe patul doctoritei, noi i-am dat pantalonii jos si l-am intepat. Pana s-a prins el ce se intampla, se terminase.

Nu ne deschide si noua nimeni capitol nou ?

Va pup.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Irina da se face intre 30 si 35 de luni...noi am facut pe ultima suta! I-a facut in picior si a fost f relaxat....cand l-a ascultat l-a pus cu fundu` pe blatul de la bucatarie si acolo ar fi vrut sa-i faca si vaccinul...-am luat eu in brate si i-am pus mana la ochisori ca el se uita si cum ii baga acul

Aalina sa stii ca mi-am schimbat stilul de viata....nu am ajuns la sala, nici la impachetari...ci am avut un program fix de masa si am mancat sanatos...m-am orientat dupa cartea Mihaelei Bilic.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI scumpa MARIUCA,sa ai tot ce si-ar putea dori un om in viata,sanatate,iubire,prosperitate,intelegere in familie si noroc cu carul!

Eu sunt racita cobza,...nu iau medicamente caci nu-mi da voie doctorul,...dar la febra avut azi...39 cu 7 ....am numai ganduri cenusii,mi-e teama de mor sa nu pateasca samburel ceva,asa ca pap lamai si miere.Va multumesc de urari si ganduri bune
Mari78 ,tare ma bucur ca ai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mai, ce greu imi e sa mai gasesc subiectul printre atatea piersicutze, inimioare, pepenasi , fulguletzi si LMA-uri.

La multi ani Mariuca si Andrei!!! Sa fie tot timpul soare in viata voastra!!

DELIA, ai grija de tine. Cum ai racit in halul asta? Febra mare ai avut, intr-adevar. Cum te simti acuma? Si eu sunt racita, am luat de la Oana. Ce bine ca ea e OK. Mai tuseste putin acuma, dar o sa ii treaca si asta curand. E mult mai bine dispusa si nu mai plange din orice….

MARI, hallo! ce bine ca ai mai scris!

TINA, ma bucur ca ai revenit! spune despre voi!

Ieri am facut cu oana un acvariu. Am luat o cutie de pantofi, am pus-o pe o latura, am colorat totul in albastru si “podeaua” cu galben, pe urma am printat ceva pestisori colorati, i-am decupat, si i-am atarnat cu atze de “tavanul” cutiei, sa arate suspendati. Am mai gasit o scoica sa o punem in “nisip” si arata foarte frumos. Ce s-a bucurat Oana ca a avut voie sa mazgaleasca cu culoare

NOE, tu ce mai zici?

Pupice, fetelor, si o saptamana buna!!!

Mergi la inceput

Delia ceai din frunze de ceapa sa bei! Sanatate maxima!

Catrinel super idee cu acvariul!
Noi ne-am uitat la Cartea Junglei dublata in romana.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Cine are parola la contul nostru, sa mi-o dea si mie pe PM. Deschid si eu capitol nou cand ma nimeresc.

Andreea, tot am asteptat mesajul tau si nimik. Hai cu noutati. ce face Thea?
Delia, grija mare. Tare mare febra ai facut. Lasa ca o sa fie bine, ai grija de tine.

Concurs cu premii super tari!!! http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 19+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutare fetelor....va multumesc din suflet pt toate urarile de bine pt Mariuc...mai ales alea cu zgubileala....urari de aici si cele sms-uite...
Si La multi ani si lui Anthony de Bia...

Delia...nu stiu daca te-am mai felicitat sau nu, dar o felicitare in plus nu strica: felicitari maxime pt samburel...si raceala sa nu il afecteze...

Despre cum am petrecut gasiti scris aici, noua mea indeletnicire, iar aici poze...

fug la gradi...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput