*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Delia, si aici, mii de felicitari. Sa fie intr-un ceas bun si sa se fixeze bine bbul. Te-am citit ieri la FIV si am vazut ca iesise pozitiv un test, dar habar n-aveam ce insemna . Ca sa vezi ce cap in nori am .
Irina, vreau muzica mp3 sa copiez. Chiar nu stie nimeni?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Mey ciuf , uite ce incercai eu : intrai pe google si scrisei : "download from youtube mp3" .... si gasii multe site-uri .... si alesei 2 .... intrai pe youtube la melodia "Ghita" a Cleopatrei ..... si facui download free cu ambele (cu al doilea mai repede dar poate nu-mi merge mie bine calculatorul). Prima data mi se salva cu denumirea "rename your file.mp3", a doua oara cu "un carnat de litere si cifre".mp3 deci oricum fiecare melodie trebuie sa o redenumesti ca sa stii dupa aia ce e fiecare. (dar sa nu uiti sa pui punct si mp3 la sfarsit).
deci uite siteurile cu care reusii eu :

1. www.listentoyoutube.com

2.www.youtubetomp3.net

Hai succes, daca eu am putut, tu cu atat mai mult.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Delia felicitari, sa fie in cel mai bun ceas! Doamne ajuta sa ai o sarcina frumoasa, usoara si un bebe sanatos!
Irina sa-ti dea Dumnezeu sanatate, ca io de cand vreau sa aflu cumpot inregistra muzica de pe YouTube Am tras "Vaca Lola" imediat cu al doilea site dat de tine
Fetelor, va multumesc ca mi-ati vizionat si laudat minunea!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Irina, saru'mana. Merge linkul. Inregistrai si cand sa bag CD-ul sa il ard nu se mai deschide pacatosul de DVD recorder. La naiba. Ce naiba mi se strica asa de des? Oare o fi intrat praf in el? Sau ce mi-or fi facut copiii astia? Ca un lucru nu mai e la locul lui .
Oricum copiai ca apucata. Ca poate maine nu mai prind .
Ies afara cu Mamzel ca este o zi foarte faina.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Mai fetelor...se intampla prea multe aici...ma uimiti! Iar am lipsit cateva zile si iar am ramas in urma cu o gramada de noutati!
Delia felicitari pentru barza!!! La multi ani pentru Rudy!
O sa revin diseara cu poze si pozne...nu de alta dar amu sunt in tren si ajung in gara in 10 minutele si nu mai am timp sa scriu...mi-a luat 30 de min sa citesc ce-ati scris!
Ce-mi zice david aseara... "Mummy...I will sleep in my bed tomorrow...tonight I will sleep in mummys and daddys bed!" si bineinteles ca asa s-a intamplat!
Va pup pe toate mult mult mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

DELIA, iti tin pumnii tare tare tare!!!

CIUF, ce muzica ai bagat?

MICAALSA, faine nume. Imi plac.

Io mi-am comandat vreo 40 de filme romanesti, desene animate sincronizate in romaneste... :-)

Oana e mai bine, macar a dormit mai bine azi noapte, nu s-a terzit decat la 12 si la 6 sa-si sufle nasul. Groaznica raceala!!!
si o prind si io de un picior, vad ca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI Mariuci si Anthony!!!!!! Sa cresteti mari si sanatosi!

Delia FELICITARIIIII!!!! Sa fie intr-un ceas bun, ca tare ti-ai mai dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

si io-s restanta la scris, iara intru pe fuga, dar musai sa o felicit pe DELIA pt. reusita:
DELIA, ma bucur f. mult pt. tine si pt. Rudy ca va avea un fratior sau o surioara, iti tin pumnii sa fie totul ok pana la capat!

si, cu mii de scuze pt. intarziere,
RUDY, sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii!!!

PS: am vazut pozele cu sarbatoritul, frumos, elegant, super, sunt facute la gradi sau copiii erau invitatii vostri?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Delia, felicitari si la multi ani lui Rudy cel mare
La multi ani tuturor sarbatoritilor din perioada asta

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Delia mii de felicitari! Sa dea Dezeu sa aveti un bebe sanatos/a...si sa ne chemati la botez de Craciun sau revelion!

Noi asteptam dr sa ne faca vaccinu`
Azi nu l-am dus la gradi!

Mergi la inceput